Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το chrome σε android ναυαρχίδες τα σπάει.Το firefox οχι τόσο από άποψη performance.Ίσως βέβαια να οφείλεται στην χαμηλή ram στα προιόντα που δοκίμασα αλλά νομίζω ότι ισχύει.

Ίσως είχε ενεργοποιημένη τη συμπίεση δεδομένων ο chrome δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά αυτό από τη χρήση που κάνω και στους δύο, κατά τα άλλα καλύτερο UI ο firefox ποιο λογική η χρήση του σε σχέση με το chrome στο android πάντα.

Δημοσ.

Ο chrome στα αντροιντ ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο τον firefox...και το λεω αυτο σαν χρηστης firefox σε pc πανω απο 10 χρονια σιγουρα...για καποιο λογο, ακομα και σε ναυαρχιδες, ο ff ειναι αισθητα πιο αργος απο τον chrome

Το ίδιο κάνω κι εγώ.

Τον firefox τον χρησιμοποιώ σε κάποιες σελίδες που δεν φορτώνει ο chrome, συνήθως με flash ή με html5 που ο firefox έχει καλύτερη υποστήριξη.

Ίσως για αυτό είναι πιο βαρύς ο firefox στο android από τον chrome.

Δημοσ.

Δεν έχω δει τον firefox και τον όπερα να μου έχει όλες μου της επαφές που έχω,hangouts extension για άμεση συνομιλία μέσω του browser,ούτε πλήρης και σωστή αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων.

Σε επαγγελματικο επίπεδο κανένας από τους δυο browser,που είπες,καλύπτει της ανάγκες αυτές.

Για έναν όμως μέσο χρήστη,ακόμα και ο ίντερνετ explorer θα του κάνει δουλειά.

Για πιο λόγο ακριβώς τα χρειάζεσαι όλα αυτά στο android;

Δημοσ.

Εγώ πάλι στο κινητό βλέπω αισθητά πιο γρήγορο το ff ανοίγει πιο γρήγορα στο κινητό μου ,όχι ότι είναι κακός ο chrome θεωρώ θέμα συνήθειας είναι καθαρά

Δημοσ.

Μια ακόμα δυνατότητα που έλειπε και αποκαλύπτει την αδυναμία του πλοηγού και ασφάλειας παράλληλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...