Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια δυνατότητα που καθυστέρησε πολύ να γίνει διαθέσιμη για τους χρήστες του Chrome στο Android, είναι η επιλογή παύσης και ακύρωσης ενός αρχείου που κατεβαίνει.

Όπως έχει επισημάνει το Android Police, το προεγκατεστημένο download manager στο Android δεν μπορεί να διαχειριστεί τα downloads του Chrome. Η τελευταία όμως έκδοση του Chrome για developers (Chrome 50) επιτρέπει την παύση αλλά και την ακύρωση των downloads για πρώτη φορά.

Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τη νέα δυνατότητα θα πρέπει να διαθέτουν συσκευή με εγκατεστημένη την έκδοση Marshmallow και να πραγματοποιήσουν εγκατάσταση της νέας έκδοσης του Chrome για developers, η οποία όμως συνοδεύεται από πολλά bugs. Φυσικά, λήψη του Chrome 50 για να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητές του, μπορούν να πραγματοποιήσουν και όσοι έχουν εγκαταστήσει τη δοκιμαστική έκδοση του Android N.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όσοι επιθυμούν να αποφύγουν τα bugs, μπορούν να περιμένουν μέχρι την κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης του Chrome. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Opera browser για Android προσφέρει τη δυνατότητα παύσης και ακύρωσης των αρχείων που κατεβαίνουν, από το 2014.

Link.png Site: TheNextWeb

Δημοσ.

Αυτό που να ορίζεις το που να πηγαίνουν τα downloads για ποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμο?

• Like 4
Δημοσ.

Ποτέ δεν πιστευα ότι θα ερχόταν μία τόσο πρωτοποριακή λειτουργία στο smartphone μου πριν το 2020! Μοιάζει με όνειρο! PAUSE!!!

• Like 2
Δημοσ.

Μα ποιος χρησιμοποιεί Chrome;

Προσωπικά όλοι όσοι ξέρω, που έχουν android tablet και κινητό.

• Like 10
Δημοσ.

Μα ποιος χρησιμοποιεί Chrome;

Όλοι όσοι έχουν αποθηκευμενους κωδικους απο sites που κοιτανε καθε μερα λογο δουλειας,αυτόματη συμπληρωσει στοιχείων κτλ!!!Ενα gmail και τα εχεις παντου.

• Like 4
Δημοσ.

Όλοι όσοι έχουν αποθηκευμενους κωδικους απο sites που κοιτανε καθε μερα λογο δουλειας,αυτόματη συμπληρωσει στοιχείων κτλ!!!Ενα gmail και τα εχεις παντου.

Αυτό το κάνει και ο Firefox και ο Opera.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το κάνει και ο Firefox και ο Opera.

Δεν έχω δει τον firefox και τον όπερα να μου έχει όλες μου της επαφές που έχω,hangouts extension για άμεση συνομιλία μέσω του browser,ούτε πλήρης και σωστή αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων.

Σε επαγγελματικο επίπεδο κανένας από τους δυο browser,που είπες,καλύπτει της ανάγκες αυτές.

Για έναν όμως μέσο χρήστη,ακόμα και ο ίντερνετ explorer θα του κάνει δουλειά.

Δημοσ.

Δεν έχω δει τον firefox και τον όπερα να μου έχει όλες μου της επαφές που έχω,hangouts extension για άμεση συνομιλία μέσω του browser,ούτε πλήρης και σωστή αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων.

Σε επαγγελματικο επίπεδο κανένας από τους δυο browser,που είπες,καλύπτει της ανάγκες αυτές.

Για έναν όμως μέσο χρήστη,ακόμα και ο ίντερνετ explorer θα του κάνει δουλειά.

Είναι αναλόγως τι χρησιμοποιείς στο pc.Εγώ που έχω firefox δεν έχω κανένα πρόβλημα.Και τα tabs συγχρονίζονται με το κινητό και τα bookmarks έχω και συγχρονισμένα logins

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ Chrome στο pc και Dolphin στο κινητό και έχει μια χαρά συγχρονισμό. Ο Chrome για android πάντως είναι μια χαρά σε εμπειρία χρήσης, δεν έχει κανένας λόγο να μην τον χρησιμοποιεί αν δεν ψάχνεται.

Δημοσ.

Ο chrome στα αντροιντ ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο τον firefox...και το λεω αυτο σαν χρηστης firefox σε pc πανω απο 10 χρονια σιγουρα...για καποιο λογο, ακομα και σε ναυαρχιδες, ο ff ειναι αισθητα πιο αργος απο τον chrome

• Like 3
Δημοσ.

Το chrome σε android ναυαρχίδες τα σπάει.Το firefox οχι τόσο από άποψη performance.Ίσως βέβαια να οφείλεται στην χαμηλή ram στα προιόντα που δοκίμασα αλλά νομίζω ότι ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...