Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα. Εχω ενα φλασακι Integral 32gb usb 3.0, με το οποιο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Το ειχα καταχωνιασμενο περιπου μισο χρονο τωρα, και το βγαζω προχθες να το δουλεψω, και ενω κανονικα μπαινω μεσα στο φλασακι, και μου το εμφανιζει σχεδον γεματο ( Δεσμευμενος χωρος: 27.6gb, Ελευθερος χωρος: 1.74gb ) , δεν  μου δειχνει τα αρχεια και τους φακελους που περιεχει. Το σκάναρα με το avira και μου βρηκε 2 βλακειες τις οποιες και διεγραψα μεσω του antivirus. Το φλασακι ειναι NTFS.

Μηπως γνωριζετε τι μπορει να φταιει, και ξαφνικα το φλασακι ενω εχει μεσα αρχεια, δε μου τα εμφανιζει? Τι μπορω να κανω, πριν το βημα της διαμορφωσης(-διαγραφης οτι εχει μεσα) ?? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Απ ότι τσέκαρα μόλις στις ιδιότητες, έχω πλήρη δικαιώματα (όλα τικαρισμενα), οπότε μάλλον δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα...

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασε με live cd λινουξ

πριν χρόνια το είχα πάθει και μέσα απο ubuntu είδα μια χαρά τα αρχεία.τα πηρα backup και μετά φορματ το usb

Δημοσ.

δοκίμασε με live cd λινουξ

πριν χρόνια το είχα πάθει και μέσα απο ubuntu είδα μια χαρά τα αρχεία.τα πηρα backup και μετά φορματ το usb

Με εσωσες φιλε μου. Μπηκα απο laptop που ειναι με ubuntu και ολα φαινονταν μια χαρα. Τα αντεγραψα απο εκει, και ολα καλα. Σε ευχαριστω θερμα!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...