Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης και το πιο σημαντικό που δεν παίρνεις ειναι το OSX (κατα βάση UNIX) λειτουργικό...αλλα παίρνεις Windows...

για ταινιες και νετ το θελει θα δει καμια διαφορα? + αν θελει τοσο πολυ mac υπαρχει και hackintosh :devil:

Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος μπαίνει σε κάθε θέμα (είτε είναι είτε δεν είναι για την apple) και ρίχνει hate.

την επομενη φορα πριν πω την γνωμη μου θα ρωταω εσενα και εαν την εγκρινεις τοτε θα την δημοσιεύω

ναι ωρες ωρες και εγω αναρωτιεμαι γιατι τετοια αντιμετωπιση.αλλα ρωταει καποιος αλλα λενε και τελικα μπερδευεται η κατασταση.

οκ εφοσον σε μπερδεύω αποχωρω απο την συζητηση σταξε πανω απο 500 ευρω στην apple & παρε το μινι τουμπανο λεμε

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την επομενη φορα πριν πω την γνωμη μου θα ρωταω εσενα και εαν την εγκρινεις τοτε θα την δημοσιεύω

Tην επόμενη φορά που θα πεις την γνώμη σου να ελέγξεις αν στέκει. 

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος μπαίνει σε κάθε θέμα (είτε είναι είτε δεν είναι για την apple) και ρίχνει hate.

Αγνοείστε τον απλά...

Δημοσ.

το μηχάνημα Apple προκαλεί μια γοητεία, όποιος αγοράζει δεν το κάνει για τα specs, είναι το στιλ, το λειτουργικό αλλά και η αίσθηση της διαφορετικότητας. Κατά τη γνώμη μου το μικρό mini υστερεί στον δίσκο και στη μνήμη, για να πω την άποψη μου εγώ που έχω ένα macbook air με 4 GB μνήμη και επεξεργαστή i5 1,3 GHz, δεν έχω πολλά προβλήματα στα καθημερινά και έχω βγάλει τόνους δουλειά σε αυτό, μόλις όμως έτρεξα το City Skylines είδα ότι απλά δεν τράβαγε και το έσβησα... Πάρε το mini, αν δεν μπορείς να πάρεις πιο "πλούσιο" εξοπλισμό πάρε το μικρό αλλά θα έχεις κάποιους περιορισμούς.

• Like 1
Δημοσ.

Ο φιλος που λεει οτι με τσ ιδια παιρνω με windows καλυτερο συμφωνω.. Αλλα στο ιδιο μεγεθος δεν θα ειναι.

Μια χαρα μπορει να ειναι στο ιδιο μεγεθος, αλλα δεν θα εχεις να βλεπουν....μηλο(!) στο σαλονι σου

οι επισκεπτες σου η εσυ, οποτε ξεκαθαρισε τι πραγματικα ειναι το ζητουμενο εδω (διχως ντροπες) :-)

Δημοσ.

Oτι υπολογιστή και να πάρεις  μήν κάνεις το λάθος και δεν το πάρεις με ssd ...  Η μνήμη καλό ειναι min στα 8gb αλλά εαν έιχες να επιλεξεις μεταξύ ssd και μνήμης ξεκάθαρα η επιλογή είναι ssd .... 

Επίσης τα mac mini θα πρέπει μέσα στο επομενο διάστημα να αναβαθμιστούν (λογικά μέχρι το καλοκάιρι ) όποτε έαν μπορείς να περιμένεις θα ήταν προτιμότερο .... 

Tώρα έαν θέλεις κάτι για το σαλόνι υπάρχουν και τα nuc . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο φιλος που λεει οτι με τσ ιδια παιρνω με windows καλυτερο συμφωνω.. Αλλα στο ιδιο μεγεθος δεν θα ειναι.

Βασικα, σε windows pc μπορεις να βρεις αισθητα μικροτερο και δυνατοτερο μηχανημα απο το mac mini.

Η apple δεν εχει καταφερει να κατασκευασει τοσο μικρα κ δυνατα μηχανηματα.

Ενδεικτικα το intel nuc πανω απο ενα mac mini:

Intel-NUC-Kit-D54250WYK-vs-Mac-Mini-4-Te

Εδω το intel nuc σε σχεση με ενα κινητο 4.7" :

Intel-NUC-Mini-PC-On-Display-Has-HDMI-Th

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Κανένα μηχάνημα εν έτη 2016 από οποιονδήποτε κατασκευαστή με fix 4GB ram σε συνδυασμό με ενσωματωμένη gpu δεν αποτελεί πρόταση αγοράς.

Πολύ περισσότερο στα 500 ευρώ,αλλά και 300 να έκανε πάλι δεν θα αποτελούσε πρόταση αγοράς.

Το "μια χαρά" επίσης δεν αποτελεί αξιολόγηση μηχανήματος.ούτε καν αξιολόγηση φαγητού σε εστιατόριο.

Άρα ο φίλος μας αν θέλει Mac mini και τα χρήματα του είναι αυτά καλύτερα ν' απευθυνθεί σε προηγούμενο μοντέλο που αναβαθμίζεται, η να κοιτάξει κάποιες από τις υπόλοιπες προτάσεις που του έγιναν.

..και όλα αυτά με τον SSD δεδομένο φυσικά,που δεν υπάρχει by befaut,and btw.

Δημοσ.

Ναι δεν θα εχεται κ αδικο σε οτι λετε για τα μηλα....

Απλα ελεγα για να επερνα μηλο για την εμπειρια για να μην εχω παλι windows... Κ για να δω τι ρολο βαρανε.

Τωρα οσο αφορα τα nuc.... Αμσ ειναι τελικα νσ καταφυγω εκει κσλυτερα θα πηγαινα σε gigabyte..... Νομιζω ειναι πιο ισχυρα. Ετσι;

Παντως οντως χαζομαρα να μην μπορεις να αναβαθμισεις ραμ στα μακ.....

Δημοσ.

Φίλε καλημέρα και πάλι, όταν πας στο παζάρι πολλά θα ακούσεις. Πάρε εσύ αυτό που νομίζεις και αν εν τέλει δε σου κάνει, μπορείς να το πουλήσεις. Μη σκας και πολύ. Σίγουρα θα βρεις καλύτερα και χειρότερα, αλλά αφού θες αυτό - πάνε πάρτο στα μέτρα σου (mini +ssd +4GB) και είμαι σίγουρος για την χρήση που το θες (ίσως και λίγο "βαρύτερη") θα είσαι καλυμμένος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα κ να σαι καλα για τις απαντησεις σου.

Ελεγα μηπως γλυτωνα χρηματα για τετοιο μηχανημα αλλα το gigabyte σε i3 κοστιζει 330ευρο αδειο. Με ραμ κ ssd ειναι η μια ή η αλλη....

Δημοσ.

Ομως βλεπεις 'δυσκολα' πραγματα που δεν ειναι..! Και γλυτωνεις χρηματα,
(ακομη και ξεχνωντας αγορες απο εξωτερικο) το συνολικο αθροισμα για τα:
- Intel NUC Kit NUC6i3SYH
- 2X4GB DDR4 2133ΜΗz
- SSD 240-256GB
= 425-430 ευρω => θα εχεις ενα μηχανημα, που μπροστα του το Mac Mini
   στανταρ σε ολαταπαντα θα τον...%ίνει
! Καλως-κακως, ειναι ετσι ακριβως..
:shifty:
640px-Intel_NUC_Haswell_%28case_rear_pan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...