Shadows Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 φιλε μου εγω εχω δει mac με 4gb και πετουσε.αλλα ηταν λαπτοπ.... το mac mini με τα 4gb που υστερει;εφοσον τα macos δεν ειναι απαιτητικα.εγω εχω με windows και τα 4gb ειναι οκ.δεν μπορω να καταλαβω το γτ επιμενετε.βεβαια καποιον λογο θα εχετε Γιατι πολυ απλα οταν παιρνεις μηχανημα με 500+ ευρω πρεπει να σου κρατησει 3-4 χρονια τουλαχιστον και με απλη χρηση δυστυχως τα 4 gb στο μελλον θα ειναι θεμα.
nickvas19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καταλαβα οποτε το ξεχναω γτ ξεφευγει η δουλεια.....
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το λειτουργικό μόνο του και με 2GB πετάει που λέει ο λόγος. Το θέμα ειναι οταν αρχίσεις να ανοίγεις εφαρμογές να υπάρχει μνήμη και να μην αναγκάζεται συνέχεια το λειτουργικό να χρησιμοποιεί swap που ειναι προφανώς πολυ πιο αργή. Επίσης αν πχ σκοπεύεις να τρέξεις κάποιο vm θες μνήμη ή καποια βαριά εφαρμογή πχ MATLAB. Απλά παραδείγματα σου λέω, δε ξέρω τι χρήση σκοπεύεις να κανεις. Αν ειναι webbrowsing, κανα κείμενο και ταινίες είσαι οκ και με τα 4.
nickvas19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σκοπευω να το χω μερα νυχτα ανοιχτο (σε sleep mode οταν δεν θα μαι μπροστα στην οθονη) και να ανοιγω 10 παραθυρα browsing,ταυτοχρονα να παιζω μουσικη ως εκει. τπτ αλλο. και ποτε ποτε καμια ταινιουλα. απλα ενας φιλος ειπες οτι με τα 4gb μετα απο 3-4 χρονια και με απλη χρηση θα χω θεματα...εκει σκαλωσα....γτ οπως ειπατε τα καινουργια εχουν την μνημη fix.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Για τη χρήση που αναφέρεις τα 4 ειναι υπεραρκετά και για τωρα και σε 3-4 χρόνια. Αν είσαι 100% σίγουρος οτι θα μείνεις σε αυτα και δε θα χρειαστείς κάτι πιο βαρύ τοτε παρτο άφοβα.
ziaba Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σκοπευω να το χω μερα νυχτα ανοιχτο (σε sleep mode οταν δεν θα μαι μπροστα στην οθονη) και να ανοιγω 10 παραθυρα browsing,ταυτοχρονα να παιζω μουσικη ως εκει. τπτ αλλο. και ποτε ποτε καμια ταινιουλα. απλα ενας φιλος ειπες οτι με τα 4gb μετα απο 3-4 χρονια και με απλη χρηση θα χω θεματα...εκει σκαλωσα....γτ οπως ειπατε τα καινουργια εχουν την μνημη fix. η τιμη του μακ μινι με 4 giga ειναι απλα κοροιδια (specs 10ετιας)... με 500 ευρω περνεις τουπνανακι pc που μπορει να σου κρατισει αρκετα χρονια για την χρηση που θελεις + αν χαλασει το απλ χτυπα ξυλο αντε να το φτιαξεις μετα 1
nickvas19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σιγουρα....δεν θσ χω προβλημα.; Ο φιλος που λεει οτι με τσ ιδια παιρνω με windows καλυτερο συμφωνω.. Αλλα στο ιδιο μεγεθος δεν θα ειναι. 1
nickvas19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εχω λαπτοπ. Το θελω να το χω στο σαλονι...και να μην πιανει χωρο. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Επίσης και το πιο σημαντικό που δεν παίρνεις ειναι το OSX (κατα βάση UNIX) λειτουργικό...αλλα παίρνεις Windows... 2
technology_guy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 η τιμη του μακ μινι με 4 giga ειναι απλα κοροιδια (specs 10ετιας)... με 500 ευρω περνεις τουπνανακι pc που μπορει να σου κρατισει αρκετα χρονια για την χρηση που θελεις + αν χαλασει το απλ χτυπα ξυλο αντε να το φτιαξεις μετα Έλεος πια με αυτά τα σχόλια. Πραγματικά ώρες ώρες γίνεστε προκλητικοί! Τόσα χρόνια λέμε πως οτιδήποτε apple μπορεί να τρέξει μια χαρά και με αυτά τα σπεκς. Άσε που ο φίλος δεν θέλει να κάνει κάποια τρελή χρήση. Εξ' άλλου αν ήθελε να φτιάξει pc δεν θα έγραφε για αγορά mac mini. 2
nickvas19 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ναι ωρες ωρες και εγω αναρωτιεμαι γιατι τετοια αντιμετωπιση.αλλα ρωταει καποιος αλλα λενε και τελικα μπερδευεται η κατασταση.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Οι γνωστοί apple haters που τρυπώνουν σε κάθε Apple topic και λένε τη βλακεία τους...έχουμε συνηθίσει και τους αγνοούμε. Κάνε και εσυ το ίδιο. 3
technology_guy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος μπαίνει σε κάθε θέμα (είτε είναι είτε δεν είναι για την apple) και ρίχνει hate. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα