constantineparas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μου κόψανε την SIM από Micro σε Nano, την έβαλα στο κινητό και την διαβάζει. Αλλά σήμερα που αποφάσισα να την βγάλω δεν έβγαινε. Προφανώς κόπηκε ελαφρώς μεγαλύτερη. Καλύπτει κάτι τέτοιο η Sony; Ήδη έχω πάει σε 5 άτομα κανένας δεν μπόρεσε να την βγάλει μου είπαν ότι θα πρέπει να ανοιχτεί η συσκευή.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πάρε το τσιμπιδάκι για τα φρύδια (της γυναίκας σου) (και δικο σου αν εχεις , παλι θα κανει την δουλεια) και προσπαθησε να το πιασεις απο την ακρουλα και να το τραβηξεις προς τα εξω. Μην φρικάρεις. Το πολυ πολυ πανε σε καποιον απο ολους αυτους που δοκιμασες και ζητα να σου ανοιξει την συσκευη (προσεκτικα) και να στην βγαλει. Σαν εσχατη λυση τοτε κοιτα να το στειλεις στην αντιπροσωπια.. Υ.Γ: ναι βρε, τα καλυπτει , δεν θεωρειται βλαβη το σφηνωμα της καρτουλας sim
tsilitheo1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μην την τραβηξεις,θα στραβωσεις τα pin του sim card reader.... Επισης,δεν πιστευω οτι η σονυ θα καλυψει το ανοιγμα της συσκευης για μια πατατα (κοψιμο της σιμ) που εκανες εσυ....
constantineparas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν έχει κάποιο καπάκι για να το ανοίξω, αν ανοίξω κάτι λογικά θα χάσω την εγγύηση. Επίσης είναι τόσο μέσα που είναι εντελώς flat και δεν μπορώ να το πιάσω ούτε με τσιμπιδάκι ούτε με τίποτα.
Dantε Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με δυο καρφιτσες αν προσπαθησεις?μια απο καθε πλευρα. Ειναι οντως δυσκολη περιπτωση. Στη τελικη πηγαινε το sony.ποσο να σου παρουν να το ανοιξουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα