GENESIS122 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 εχω ενα μικρο προβλημα το οποιο ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου μου βγαζει ενα μυνημα το οποιο μου λεει οτι η εικονικη μνημη του συστηματος μου ειναι χαμηλη.τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos_online Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 8a pas sto My Computer deksi klik properties->advanced-> ->performance->settings->advanced->virtual memory->change kai alakse to initial size Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μηπως δεν εχει χωρο ο σκληρος που εχεις για system? Καλο ειναι να υπαρχει τουλαχιστον 1GB ελευθερο στον C:, αναλογα με την κανονικη μνημη (RAM) τα XP φτιαχνουν εικονικη μνημη απο 512MB εως 1,5GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GENESIS122 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 τα εκανα αυτα αλλα τιποτα δεν εγινε.ο σκληρος μου δισκος ειναι 80GB και μνημη εχω 384ΜΒ rambus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.