SOADNICK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για οποιον θελει 3μηνη συνδρομη στο PC Gamer.. 56e8057ca55e1 ναι, ακυρο και γω..
gkalas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το εχω το game δεν με ενδιέφερε θα το εδινα το key απλα ειναι τραγικοι οι τυποι, εκανα register σχεδον αμεσως οταν ανεβηκε και τιποτα ουτε reject email δεν εχω παρει, απαράδεκτοι εκαναν ενα lottery με τα 10 keys που ειχαν και το αφησαν να φανει σαν giveaway σε οσους προλαβουν.. Α και φυσικα γεμισαν email address ετσι και ταυτοχρονα διαφημίζουν το περιοδικο και το store τους με τα κουπονια, εξυπνο.. Και εγώ το είχα. Για καμιά ανταλλαγή το ήθελα. Μεγάλοι απατεώνες.
gavros10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πρωτοφανες γεγονος. Καθε χρονια, απο τα συγκεκριμενα βραβεια περναμε παιχνιδαρες, δωρεαν και αμεσως μεσω του greenmangaming. Τωρα πηραμε το μακρυτερο γιατι ετσι. Το pc gamer, κατα καιρους, βαζει δωρεαν παιχνιδια αρκει να εχεις συνδρομη. Καλα θυμαμαι; 1
dimyok Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 not available to download to devicespowered by Google Android in your selected country greece . Παλια επαιρνα το εντυπο Uk και ειχε δισκακια με demos βασικα.
Liakos10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πρωτοφανες γεγονος. Καθε χρονια, απο τα συγκεκριμενα βραβεια περναμε παιχνιδαρες, δωρεαν και αμεσως μεσω του greenmangaming. Τωρα πηραμε το μακρυτερο γιατι ετσι. Καλά τα λες. Το greenmangaming είναι site με κάκαλα, δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Αυτοί εδώ οι στόκοι ενήργησαν σαν ερασιτέχνες κομπιναδόροι...
gavros10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλά τα λες. Το greenmangaming είναι site με κάκαλα, δεν απογοήτευσε ποτέ κανέναν. Αυτοί εδώ οι στόκοι ενήργησαν σαν ερασιτέχνες κομπιναδόροι... Βασικα απογοητευσε τον περασμενο οκτωμβριο - νοεμβριο οταν ακυρωσε μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα το gmg credit (πιστωση στο μαγαζι απο αλλες αγορες) 1
Liakos10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ναι, το ξέχασα αυτό. Πάνε τα 3μιση ευρουλάκια που είχα μαζέψει με κόπο και ιδρώτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα