DJDB Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μόλις ήρθε και σε εμένα η αποτυχία. Και τώρα είδα πως όχι μόνο παίρνεις τρεις μήνες PC Gamer, αλλά και ένα discount 10% για το store τους. Δηλαδή, "ας εκμεταλλευτούμε λίγο την φάση να προωθήσουμε και το store μας". Προτείνω να τους πείτε την "γνώμη" σας για όλα αυτά και στο twitter, το κάνουν ήδη αρκετοί. Κι εγώ.
nikrpg0 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πήρα το κλειδί τελικά. Στάθηκα τυχερός απ'ότι βλέπω...
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πιστόλι κι εδώ, κρίμας... Πάω στον Πατατάνθρωπο να γουστάρω. 1
th_nikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Και εγώ έφαγα άκυρο. Παίζει να είναι και η απάτη της χρονιάς στο gaming. 7
dimyok Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 άκυρο και σε μένα , promotion για το PC GAMER και ..... Your voucher code couldn't be accepted. Reason: Coupon invalid! 1
naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και μένα ήρθε κωδικός για το περιοδικό. Unsubscribed. Τόσο απλά
pollop Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και εγω τιποτα. Παντως ρε παιδια πραγματικα απαραδεκτοι οι τυποι , αφησαν να πιστεψουμε οτι ολοι θα παρουμε το παιχνιδακι και ενω καταλαβαν οτι η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο τα προσφερομενα κλειδια, εκαναν τουμπεκι και συνεχισαν την υποτηθεμενη προσφορα.πραγματικα κριμα
lanc3lot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αυτή η παπάτζα που πιστεύουμε πως στο εξωτερικό δεν υπάρχουν λαλάκες και λαμόγια και πως τα έχουμε αποκλειστικότητα εδώ στο Έλλάντα, με ξεπερνάει! Εντάξει δεν λέω, Amazon Lover είμαι, αλλά τα υπόλοιπα έχουν αντίστοιχους "έξυπνους" με εδώ 1
ADHD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το εχω το game δεν με ενδιέφερε θα το εδινα το key απλα ειναι τραγικοι οι τυποι, εκανα register σχεδον αμεσως οταν ανεβηκε και τιποτα ουτε reject email δεν εχω παρει, απαράδεκτοι εκαναν ενα lottery με τα 10 keys που ειχαν και το αφησαν να φανει σαν giveaway σε οσους προλαβουν.. Α και φυσικα γεμισαν email address ετσι και ταυτοχρονα διαφημίζουν το περιοδικο και το store τους με τα κουπονια, εξυπνο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα