Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις ήρθε και σε εμένα η αποτυχία. Και τώρα είδα πως όχι μόνο παίρνεις τρεις μήνες PC Gamer, αλλά και ένα discount 10% για το store τους. Δηλαδή, "ας εκμεταλλευτούμε λίγο την φάση να προωθήσουμε και το store μας".

Προτείνω να τους πείτε την "γνώμη" σας για όλα αυτά και στο twitter, το κάνουν ήδη αρκετοί. Κι εγώ.

Δημοσ.

Και εγω τιποτα. Παντως ρε παιδια πραγματικα απαραδεκτοι οι τυποι , αφησαν να πιστεψουμε οτι ολοι θα παρουμε το παιχνιδακι και ενω καταλαβαν οτι η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο τα προσφερομενα κλειδια, εκαναν τουμπεκι και συνεχισαν την υποτηθεμενη προσφορα.πραγματικα κριμα

Δημοσ.

Αυτή η παπάτζα που πιστεύουμε πως στο εξωτερικό δεν υπάρχουν λαλάκες και λαμόγια και πως τα έχουμε αποκλειστικότητα εδώ στο Έλλάντα, με ξεπερνάει!

Εντάξει δεν λέω, Amazon Lover είμαι, αλλά τα υπόλοιπα έχουν αντίστοιχους "έξυπνους" με εδώ

• Like 1
Δημοσ.

Το εχω το game δεν με ενδιέφερε θα το εδινα το key απλα ειναι τραγικοι οι τυποι, εκανα register σχεδον αμεσως οταν ανεβηκε και τιποτα ουτε reject email δεν εχω παρει, απαράδεκτοι εκαναν ενα lottery με τα 10 keys που ειχαν και το αφησαν να φανει σαν giveaway σε οσους προλαβουν..

Α και φυσικα γεμισαν email address ετσι και ταυτοχρονα διαφημίζουν το περιοδικο και το store τους με τα κουπονια, εξυπνο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...