gkalas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ναι αλλα την είχε ήδη επιλεγμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 διαβασα εδω https://www.reddit.com/r/FreeGameFindings/comments/4apkgq/psa_dark_souls_codes_from_golden_joystick_are_out/ οτι οι κωδικοι για το dark souls αρχισαν να ερχονται, αλλα το site εχει καποια θεματακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikrpg0 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Σε μένα ήρθε το mail με το voucher code. Περιμένω να μου περαστεί το game στο library του site τους για να πάρω το κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μου ηρθε και εμενα το email. Προσοχη, ηταν στα spam mails οποτε ισως δεν το δειτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγώ παίζω ακόμα με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει, και επειδή είμαι απαισιόδοξος βλέπω να μη μου έρχεται τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγώ παίζω ακόμα με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας το ουίσκι να ωριμάσει, και επειδή είμαι απαισιόδοξος βλέπω να μη μου έρχεται τίποτα. Στα ίδια κι εγώ . Όσο παίζεις με τις τάπες, πάρε ένα Potatoman που βλέπω πως είναι ακόμη διαθέσιμο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 και εγω παιζω με τα ματια μου αν και περιμενω να γινουν τα ποπ κορν να ακουγονται κρατς κρουτς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στα ίδια κι εγώ . Όσο παίζεις με τις τάπες, πάρε ένα Potatoman που βλέπω πως είναι ακόμη διαθέσιμο . Καούρα μου για το Dark Souls, τώρα έχω τον Ποτέιτομαν!!! Και έχει και κάρτες! Το Dark Souls τι έχει? Κακάκια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 γμτ δεν προλαβα και τελειωσε ο πατατομαν. τωρα θα πρεπει να βολευτω με dark souls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Monkey D. Luffy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οκ μόλις έλαβα email για το Dark Souls οτι δεν ήμουν από τους τυχερούς, αλλά μου δίνουν 3 μήνες συνδρομή στο PC Gamer magazine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οκ μόλις έλαβα email για το Dark Souls οτι δεν ήμουν από τους τυχερούς, αλλά μου δίνουν 3 μήνες συνδρομή στο PC Gamer magazine. το ίδιο και σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Οκ μόλις έλαβα email για το Dark Souls οτι δεν ήμουν από τους τυχερούς, αλλά μου δίνουν 3 μήνες συνδρομή στο PC Gamer magazine. Α μάλιστα έχουμε και τέτοια ? κάτι μου λέει ότι αυτό το mail θα το δει αρκετός κόσμος!!! Εdit : εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα ούτε το κλειδί ούτε το άκυρο ...για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγω το πηρα το κλειδακι παντως. Οπως ειπα και χτες, να κοιτατε και στα spam emails γιατι τουλαχιστον το yahoo εκει το εβαλε το email του Golden Joystick Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJDB Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Κοροϊδία μου φαίνεται η φάση με το Dark Souls. Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα, αλλά με googleάρισμα βλέπω πως το mail που πάει σε κάποιους είναι αυτό: Your requested copy of Dark Souls Prepare to Die Edition Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key.But there is still some good news!We really appreciate you taking the time to visit us and, because we don’t want anyone to leave the Golden Joystick Store empty-handed, we’re giving you a free three month subscription to the digital edition of the brilliant PC Gamer magazine.To claim your free subscription, simply select your region by clicking the button below and use your unique code at the checkout Κάπου εδώ, η απάντηση πρέπει να είναι ένα μεγάλο F U προς αυτούς τους τύπους. Σας έδωσαν το mail τους κάτι χιλιάδες/εκατομμύρια χρήστες με την υπόσχεση πως σε μια εβδομάδα θα πάρουν ένα παιχνίδι (όχι "μπορεί", αλλά "σίγουρα". ΟΛΟΙ). Τώρα, αφού άρπαξες τα mail τους και έκανες βαβούρα/διαφήμιση σε όλο το net, λες σε πολλούς από αυτούς πως "η αίτηση σας απορρίφθηκε" και τους πετάς κάτι που δεν ζήτησαν. F U. F U σε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να κοροϊδέψουν και να βγουν κερδισμένοι. Δεν μπορεί να μην ξέρεις πως θα γίνει πανικός και να μην είσαι προετοιμασμένος με κλειδιά, αφού η υπόσχεση σου είναι "θα το πάρετε όλοι". Απλώς, η συζήτηση μεταξύ των διοργανωτών θα πήγε κάπως έτσι: Α: Ρε φίλε, να κάνουμε διαγωνισμό τα 10.000 κλειδιά που πήραμε; Β: Χμμ. Όχι ρε. Ας πούμε πως θα το πάρουν όλοι να μαζέψουμε mails και να γίνει βαβούρα. Και αν ξεπεράσουν τις 10.000 βλέπουμε. Θα τους δώσουμε κάτι που δεν θέλουν. Κανένα walpaper, καμία συνδρομή σε κάτι που δεν ζήτησαν. Και μια συγνώμη. Α: Ναι μωρέ, έχεις δίκιο. Ειδικά αυτό το τελευταίο πάντα πιάνει! Χαχα! Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και με τα τελευταία δύο free giveaways του Indie Gala. Παρότι την στιγμή που έκανα τις συνδέσεις με Steam κτλ δεν υπήρχε καμία αναφορά πως τελειώσαν τα κλειδιά, δεν πήρα ποτέ τίποτα. Η απάντηση τους, μετά από μέρες, για το προτελευταίο ήταν "sorry, μας τελειώσαν τα κλειδιά". Απάντηση για το τελευταίο δεν υπήρξε ποτέ. Τα είπα και ξεθύμανα mode off. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εμένα πριν λίγο μου ήρθε το mail με το άκυρο, τι να πεις είναι για γέλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα