Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού αναφέρεις το Max Payne ας το παραλληλίσουμε με αυτό:

Το -πρώτο- Dark Souls είναι για τα hardcore action-RPG's ότι είναι το πρώτο Max Payne για τα 3rd-person action shooters: ότι καλύτερο έχει βγει στο genre του. Όταν μιλάμε για ότι καλύτερο υπάρχει στο είδος του (πάντα έχοντας ως δεδομένο την εποχή που βγήκαν) δεν μπορείς να λες «καλό είναι για τζάμπα» λες και είναι για τα σκουπίδια!

Βρε αδερφέ σεβαστό, εμένα δεν μου έκανε κλικ ποτέ όμως. Έτσι είναι γενικότερα τα παιχνίδια, δεν υπάρχει αντικειμενικό σε τίποτα. Φαντάζομαι αν είχες παίξει το Arcana (εγώ το λάτρεψα) αντίστοιχα μπορεί να μην σου άρεσε τόσο πολύ και ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος. Ο καθείς με τα γούστα του ;-) Από την άλλη εγώ δεν έγραψα το καλό είναι για τζάμπα ;-)

• Like 1
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα συμφωνησω με τον Fulgore . Ειναι το Dark Souls:Prepare to Die Edition ότι καλύτερο έχει βγει στο genre του , οχι καποιο τυχαιο της σειρας και σε καθε steam sales με τιμη μολις 5 ευρω αξιζει να το δεις , ακομα και αν παραειναι hardcore για πολλους αλλα στο pc μπορεις να το φερεις στα μετρα σου   :P . Θελει και το mod του DSfix  http://blog.metaclassofnil.com/?p=350.

Σημείωση: Το κλειδί πρέπει να εξαργυρωθεί μέχρι 31/03 στο Steam 

Δημοσ.

Μόνη ένσταση για την αγορά του παιχνιδιού το ΑΘΛΙΟ port που είχε γίνει για PC. Δε συζητάω το αν μπορεί να επιδιορθωθεί με mods, αλλά αποφεύγω να επιβραβεύω τέτοιες πρακτικές ακόμα και με το ελάχιστο τίμημα.

Οπότε το giveaway μου ήρθε κουτί :P Περιμένω το mail, ελπίζω να μην υπάρχει εμπλοκή.

Δημοσ.

Και εμπάσυπεριπτώση, αφού το έκαναν και το δίνουν, ας το δώσουν ολόκληρο για πάντα, τι σημαίνει το παίξτε μόνο 25 μέρες; Μιλάμε για παιχνίδι του 2012, εντάξει για μένα είναι καρναβάλι αυτό σαν κίνηση

Δεν είναι μόνο για 25 μέρες. Μέχρι τότε έχεις χρόνο να ενεργοποιήσεις το κλειδί που θα λάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

παιδες σας εχει ερθει το κλειδι? εμενα ουτε καν confirmation mail, εκανα την αιτηση τοτε, και απο κει και περα δεν εχει ερθει τπτ.

Δημοσ.

παιδες σας εχει ερθει το κλειδι? εμενα ουτε καν confirmation mail, εκανα την αιτηση τοτε, και απο κει και περα δεν εχει ερθει τπτ.

Μπα τιποτα ακομα...

Δημοσ.

Παιδιά κανένα νέο από το κλειδί του Dark Souls? Εμένα ακόμα τίποτα, έχει έρθει σε κανέναν?

Αυτο ηθελα να ρωτησω. Δεν μου εχει ερθει ακομα.

Μηπως να το γυρισουν παλι στο greenmangaming? Και περισσοτερες μερες κραταγε, τα κλειδια τα περναμε αμεσως και καποιες φορες διαλεγαμε και ποιο παιχνιδι θελαμε

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλη γκελα τελικα με το dark souls, κανεις δεν εχει παρει τπτ.... εχει να πεσει σπαμ mail!

Θα τα παρουμε 100%. Ειναι αξιοπιστα και μεγαλης σημασιας βραβεια. Το θεμα ειναι ποτε θα τα στειλουν

• Like 1
Δημοσ.

Θα τα παρουμε 100%. Ειναι αξιοπιστα και μεγαλης σημασιας βραβεια. Το θεμα ειναι ποτε θα τα στειλουν

Ρε παιδια , συμπληρωναμε και τη χωρα στη φορμα δεν θυμαμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...