Perambulator Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Minecraft θα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται ως χώρος κατασκευής, δοκιμής και ανάπτυξης νέων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης. Η νέα πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί από ακαδημαϊκούς και θα γίνει διαθέσιμη σε όλους το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, μια ομάδα από το κέντρο ερευνών της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι υπεύθυνη για το εν λόγω σύστημα, το οποίο ονομάζεται AIX. Η ομάδα υποστηρίζει ότι οι ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει το Minecraft, το καθιστούν ιδανικό για συστήματα τεχνητής νοημοσύνης. Παραδείγματος χάρη, οι ερευνητές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που να μπορεί να κινηθεί στον ψηφιακό κόσμο και να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σημείο, χρησιμοποιώντας την ίδια λογική με έναν άνθρωπο. Όπως εξηγεί η ίδια η ομάδα, ο ατελείωτος κόσμος του Minecraft κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την πρόκληση, εφόσον το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης δεν γνωρίζει τίποτε αρχικά για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Επομένως πρέπει να το κατανοήσει και να καθορίσει τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο. Αυτά θα τα επιτύχει πραγματοποιώντας αρκετά λάθη, μέσα όμως από τα οποία εκπαιδεύεται. Επιπλέον, μέσα από αμοιβές κατανοεί ότι έχει επιτύχει ένα μέρος ή ολόκληρο τον στόχο του. Οι ερευνητές επιθυμούν να συνδυάσουν τις υπάρχουσες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να δημιουργήσουν πιο περίπλοκα συστήματα και να τα δοκιμάσουν στον ψηφιακό κόσμο. Το AIX είναι ήδη διαθέσιμο σε ακαδημαϊκούς ανά τον κόσμο, ενώ η ομάδα σκοπεύει να το διαθέσει το καλοκαίρι με license ανοιχτού κώδικα. Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο για Windows, OS X και Linux. Site: Gizmodo
Angelcrow Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τελικά η microsoft μας έχει επιταξει όλους μέσα από τις τεχνολογιες της και τα προϊόντα της και δουλευουμε γι αυτη χωρις να πληρωνομαστε! Δεν ειμαστε μονο το προϊόν αλλα και οι εργάτριες μελισσες...Μου αρεσει που μερικοι απο εδω μεσα πιστευουν οτι θα κλεισει!☺
michael92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τελικά η microsoft μας έχει επιταξει όλους μέσα από τις τεχνολογιες της και τα προϊόντα της και δουλευουμε γι αυτη χωρις να πληρωνομαστε! Δεν ειμαστε μονο το προϊόν αλλα και οι εργάτριες μελισσες...Μου αρεσει που μερικοι απο εδω μεσα πιστευουν οτι θα κλεισει!☺ Τι σχέση έχει αυτό που λες με το ΑΙ; 5
Angelcrow Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ποιοι φτιάξανε τον απέραντο κόσμο του minecraft η τουλάχιστον τον επέκτειναν! Άνθρωποι φίλτατε.
pcos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δεν εγινε τιποτα με το ζορι ή με καταπιεση. οσοι βρισκουν διασκεδαστικο να παιζουν με τουβλακια lego, μαγκια τους κι αν ειναι να βγει και κατι χρησιμο απο ολα αυτο το gaming τοτε τοσο το καλυτερο 3
aggelos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ίσως το μόνο αληθινά πρωτοποριακό παιχνίδι σε όλους τους τομείς εδώ και πολλά χρόνια. 4
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ίσως το μόνο αληθινά πρωτοποριακό παιχνίδι σε όλους τους τομείς εδώ και πολλά χρόνια. Και ο Πώποτας με το εμπρός-πίσω μες την πρωτοπορία είναι! Από παιδί ονειρευόμουν να φτάσει το 2016 και να παίζω Nextgen 8bit games....not! 6
doubagio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 To minecraft αυτή τη στιγμή παίζει παιδιά;Ο μικρός μου στην αρχή έπαιζε κανονικά αλλά τώρα δεν μπορεί να μπει στο λογαριασμό του.Τώρα προσπαθεί να παίξει και μου λέει ότι,μάλλον είναι demo;Πήραμε τηλέφωνο στην εταιρία που το αγοράσαμε(theconsoleclub.gr) πριν 20 μέρες και μας είπαν ότι γίνετε κάποια αναβαθμίσει και θα είναι ξανά διαθέσιμο σε 2-3 εβδομάδες!Αληθεύει ή με κοροϊδεύουν;Βοηθήστε με παρακαλώ γιατί :1ον είμαι άσχετος και 2ον ο μικρός είναι 10 χρονών! Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Minecraft θα ξεκινήσει να χρησιμοποιείται ως χώρος κατασκευής, δοκιμής και ανάπτυξης νέων συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης. Η νέα πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί από ακαδημαϊκούς και θα γίνει διαθέσιμη σε όλους το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, μια ομάδα από το κέντρο ερευνών της Microsoft στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι υπεύθυνη για το εν λόγω σύστημα, το οποίο ονομάζεται AIX. Η ομάδα υποστηρίζει ότι οι ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει το Minecraft, το καθιστούν ιδανικό για συστήματα τεχνητής νοημοσύνης. Παραδείγματος χάρη, οι ερευνητές προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που να μπορεί να κινηθεί στον ψηφιακό κόσμο και να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σημείο, χρησιμοποιώντας την ίδια λογική με έναν άνθρωπο. Όπως εξηγεί η ίδια η ομάδα, ο ατελείωτος κόσμος του Minecraft κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την πρόκληση, εφόσον το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης δεν γνωρίζει τίποτε αρχικά για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται. Επομένως πρέπει να το κατανοήσει και να καθορίσει τι είναι σημαντικό και τι ασήμαντο. Αυτά θα τα επιτύχει πραγματοποιώντας αρκετά λάθη, μέσα όμως από τα οποία εκπαιδεύεται. Επιπλέον, μέσα από αμοιβές κατανοεί ότι έχει επιτύχει ένα μέρος ή ολόκληρο τον στόχο του. Οι ερευνητές επιθυμούν να συνδυάσουν τις υπάρχουσες τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να δημιουργήσουν πιο περίπλοκα συστήματα και να τα δοκιμάσουν στον ψηφιακό κόσμο. Το AIX είναι ήδη διαθέσιμο σε ακαδημαϊκούς ανά τον κόσμο, ενώ η ομάδα σκοπεύει να το διαθέσει το καλοκαίρι με license ανοιχτού κώδικα. Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο για Windows, OS X και Linux. Site: Gizmodo
xaerialtwistx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και ο Πώποτας με το εμπρός-πίσω μες την πρωτοπορία είναι! Από παιδί ονειρευόμουν να φτάσει το 2016 και να παίζω Nextgen 8bit games....not! που κολλανε τα γραφικα με την πρωτοπορια.. αν νομιζεις οτι το ενα συνεπαγεται το άλλο τοτε τα τελευταια πρωτοποριακα παιχνιδια που βγηκαν ειναι το rayman origins, το limbo, και το ori. και πριν απο αυτά, το jet grind radio 16 χρόνια πριν. το 99.9% νομιζετε οτι το minecraft ειναι παιχνιδι με τουβλακια. προφανως και δεν το εχετε αγγιξει αφου ειναι ενα παιχνιδι που συνδιαζει ολα τα στυλ παιχνιδιων μαζι, απο platform και sim, μέχρι action και rpg, και εχει απιστευτο βαθος, αναλογα με το ποσο θελει να ασχοληθει ο καθενας. (ο μονος τιτλος περυσι που μου εδωσε πανω απο 200 ωρες gameplay, και αλλες τοσες το terraria που ειναι σε τεμπελικη περιγραφη ενα δισδιαστατο minecraft με ακομα μεγαλυτερο βαθος, κατι που οσοι ξερουν απο minecraft δεν πιστευανε οτι μπορουσε να γινει). μακάρι τα μονα παιχνιδια που θα βγαινουν πάντα να ειναι 8bit next gen μπας και μεινει λιγος χρονος για τις εταιρειες να ασχοληθουνε με το gameplay. 1
aggelos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και ο Πώποτας με το εμπρός-πίσω μες την πρωτοπορία είναι! Από παιδί ονειρευόμουν να φτάσει το 2016 και να παίζω Nextgen 8bit games....not! Πραγματικά δεν έχεις ιδέα και κακώς το καταδικάζεις. Παιχνίδι ανοιχτού κώδικα όπου ο καθένας μπορεί να φτιάξει τα πάντα. Χωρίς όριο απλά. Ατελείωτος κόσμος και απεριόριστες δυνατότητες. Resource packs, mods και γενικώς επιπρόσθετα για οτιδήποτε φαντάζεσαι και δεν φαντάζεσαι.
aggelos_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 To minecraft αυτή τη στιγμή παίζει παιδιά;Ο μικρός μου στην αρχή έπαιζε κανονικά αλλά τώρα δεν μπορεί να μπει στο λογαριασμό του.Τώρα προσπαθεί να παίξει και μου λέει ότι,μάλλον είναι demo;Πήραμε τηλέφωνο στην εταιρία που το αγοράσαμε(theconsoleclub.gr) πριν 20 μέρες και μας είπαν ότι γίνετε κάποια αναβαθμίσει και θα είναι ξανά διαθέσιμο σε 2-3 εβδομάδες!Αληθεύει ή με κοροϊδεύουν;Βοηθήστε με παρακαλώ γιατί :1ον είμαι άσχετος και 2ον ο μικρός είναι 10 χρονών! Κι εγώ την πάτησα με το console club και τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω. Πάρε μία MoneySafe κάρτα, σύνδεσέ την με το Paypall και αγόρασέ το από το επίσημο site. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 "εφόσον το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης δεν γνωρίζει τίποτε αρχικά για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται." δηλαδη οπως εγω την πρωτη φορα που επαιξα minecraft. αυτο που ο κοσμος εδω στην ελλαδα (μονο στην ελλαδα για καποιο λογο) νομίζει πως το minecraft ειναι απλα να κανεις spawn τερατα και να τα σκοτώνεις ή να χτίζεις οτι θες το βλεπω παντου. ειναι πολυ λιγοι αυτοι που εχουν δει την μαγεία του minecraft, φορτώσανε τον server σε creative mode και κανανε ενα βιντεο με τις αναμνησεις τους, τι κανανε τοσο καιρο, τι φτιαγνανε, τα σκετσακια, τα καλα τα κακα. ισως δεν το εχουν διαφημησει αρκετα εδω.. δεν ξερω.. στο κατω κατω εαν δεν θελετε 8bit textures υπαρχουν και mods. μετα την πρωτη μιση ωρα σταματας να βλεπεις pixelated γραφηκα, μπαινει η φαντασια μεσα, ειναι σα να διαβαζεις ενα βιβλιο.
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ο μονος τιτλος περυσι που μου εδωσε πανω απο 200 ωρες gameplay θα κρατήσω μόνο αυτό το κομμάτι, 200 ώρες σου έδωσε (εσένα) σε έναν χρόνο. Εμένα το Rome II 2200+ ώρες. Για μένα το minecraft είναι πιο πολύ monkey see, monkey does αλλά αν εσένα σε καλύπτει δεν μου πέφτει λόγος. Πρωτοπορία είναι να δώσει κάτι νέο, τι νέο έχει δώσει; sandbox? με το τσουβάλι τα games αυτά. RPG; που να αρχίσω και που να τελειώσω; sim; google search κάμποσες 1000άδες...γενικά δεν έχει κάτι που δεν έχουν άλλα games. Garry's Mod ftw! Anyway. Αυτή είναι η άποψη μου αρέσει δεν αρέσει. 1
hackerW32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 αυτο που ειπα και πιο πανω δηλαδη, ο κοσμος δεν ξερει τι ειναι το minecraft.. αποψη σου φυσικα.
comfuzio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θα διάλεγα GMOD anytime σε σχέση με minecraft από αρκετές πλευρές. Στο μόνο που μου άρεσε το minecraft είναι εδώ όπως μου άρεσε και το "not muhammad plays fallout 4" από τον ίδιο δημιουργό. Αλλά πέραν μερικών YT videos δεν θα μπορούσα να κάτσω να το παίξω. Με πιάνει ναυτία και μόνο που το κοιτάω.... Ίσως το '94 αν το είχα στο snes που ναι, τότε θα ήταν πρωτοποριακό και για το gen εκείνο να το έπαιζα. I rest my case
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα