HitNrun_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλημερα σε ολους, Αγορασα προ ημερων μια κεραια wifi γιατι δεν μπορουσα να μεταφερω καλωδιο δυκτιου στο δωματιο που εχω τον η/υ μου γιατι ειναι στον δευτερο οροφο και το ρουτερ μου στο ισογειο. Συνδεω λιπον την κεραια και ενω περασαν σωστα τους ντραιβερς τα γουιντοους η κεραια συνδεοταν και αποσυνδεοταν συνεχως. Εκανα απενγκατασταση τους ντραιβερς μιπως και δεν εγινε κατι σωστα και περασα αυτους απο το σιντι που ειχε μεσα η κεραια αλλα παλι τα ιδια. Λεω θα παω να την αλλαξω ισως εχει καποιο προβλημα. Παω παιρνω μια αλλη, την συνδεω και ολο το βραδυ το πισι δουλευε κανονικα χωρις να αποσυνδεθει ουτε μια φορα. Την επομενη ομως (εχθες δηλαδη) πηγα να κατσω στον υπολογιστη και μου αρχησε παλι, κανα 2 λεπτα μενει συνδεμενη και μετα χανει την συνδεση του. Δηλαδη κανει τον ηχο συνδεσης καθε 1-2 λεπτα, δεν ειναι θεμα εμβελειας, δεν χανει την συνδεση του ιντερνετ αλλα αποσυνδεεται η κεραια. Ειμαι ετοιμος να αγορασω αυτοτροφοδοτουμενο usb hub μιπως και δεν στελνει σωστα ρευματα (επισης απενεργοποιησα την εξοικωνομηση ενεργειας στις θυρες usb μιπως και φταει και αυτο) και αν δεν ειναι και αυτο να παρω αλλη μητρικη. Αν καποιος γνωριτει κατι θα ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω εκ των προτερων
grovolis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλημερα σε ολους, Αγορασα προ ημερων μια κεραια wifi γιατι δεν μπορουσα να μεταφερω καλωδιο δυκτιου στο δωματιο που εχω τον η/υ μου γιατι ειναι στον δευτερο οροφο και το ρουτερ μου στο ισογειο. Συνδεω λιπον την κεραια και ενω περασαν σωστα τους ντραιβερς τα γουιντοους η κεραια συνδεοταν και αποσυνδεοταν συνεχως. Εκανα απενγκατασταση τους ντραιβερς μιπως και δεν εγινε κατι σωστα και περασα αυτους απο το σιντι που ειχε μεσα η κεραια αλλα παλι τα ιδια. Λεω θα παω να την αλλαξω ισως εχει καποιο προβλημα. Παω παιρνω μια αλλη, την συνδεω και ολο το βραδυ το πισι δουλευε κανονικα χωρις να αποσυνδεθει ουτε μια φορα. Την επομενη ομως (εχθες δηλαδη) πηγα να κατσω στον υπολογιστη και μου αρχησε παλι, κανα 2 λεπτα μενει συνδεμενη και μετα χανει την συνδεση του. Δηλαδη κανει τον ηχο συνδεσης καθε 1-2 λεπτα, δεν ειναι θεμα εμβελειας, δεν χανει την συνδεση του ιντερνετ αλλα αποσυνδεεται η κεραια. Ειμαι ετοιμος να αγορασω αυτοτροφοδοτουμενο usb hub μιπως και δεν στελνει σωστα ρευματα (επισης απενεργοποιησα την εξοικωνομηση ενεργειας στις θυρες usb μιπως και φταει και αυτο) και αν δεν ειναι και αυτο να παρω αλλη μητρικη. Αν καποιος γνωριτει κατι θα ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω εκ των προτερων Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με μια δυνατή κεραία για ασύρματο και το αυτοτροφοδοτούμενο HUB έδωσε λύση, απλά να προσέξεις γιατί στην αρχή είχα πάρει ένα με 6 ευρώ από cosmodata και μου έκανε παράσιτα στα ηχεία, πήρα αργότερα ένα πιο ποιοτικό και όλα καλά. Μητρική μην αλλάζεις σε καμία περίπτωση δεν αξίζει καν τον κόπο 1
HitNrun_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σευχαριστω αδερφε, θα παρω μια απο εναν φιλο και ελπιζω να λυθει ετσι το προβλημα μου. 1
AngelidisChris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα Διάβασα το πρόβλημα σου και θέλω μία βοήθεια αν σου είναι εύκολο. Έχω παρόμιο πρόβλημα ως προς το ότι θέλω να πάρω Wifi στο σπίτι μου που μόλις νοίκιασα και ο ιδιωκτίτης μου είπε αν θέλω μπορώ να πάρω από το δικό του Wifi αλλά έχει μία απόσταση γύρο στα 30 μέτρα. Για παράδηγμα το κινητό μου έχει μία γραμμή...Αδύναμο σήμα. Μπορείς να μου στείλεις κάποια μάρκα απο την σησκευή που μόλις ανέφερες; Πιστεύεις ότι θα μου κάνει δουλειά;;; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα