Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απεγκατέστησα τους οδηγούς της κάρτας γραφικών αλλά το πρόβλημα παραμένει.Έκανα και scan με το malwarebytes αλλά τα ίδια.....

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λαπτοπ λειτουργεί κανονικά και άψογα όταν το λειτουργώ μόνο με την μπαταρία όταν χρησιμοποιώ το τροφοδοτικό τότε έχω προβλήματα με ξαφνικές διακοπές.Έχω επισυνάψει μια εικόνα με το τροφοδοτικό που έχω επισκευάσει.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό;

post-356969-0-62428200-1458543798_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαπτοπ λειτουργεί κανονικά και άψογα όταν το λειτουργώ μόνο με την μπαταρία όταν χρησιμοποιώ το τροφοδοτικό τότε έχω προβλήματα με ξαφνικές διακοπές.Έχω επισυνάψει μια εικόνα με το τροφοδοτικό που έχω επισκευάσει.Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό;

αν έχεις άλλο τροφοδοτικό δοκίμασε και πες μας. 

Επεξ/σία από driverpit
  • Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τί έχεις φτιάξει ρε φίλε :-D  Δώσ'το σε κάποιον να το σουλουπώσει, ή άλλαξέ το άμεσα μην το χρησιμοποιείς κάν.

Δημοσ.

Φταίει δεν φταίει αλλαγή

http://www.skroutz.gr/s/7123111/Power-On-PA-90-90W.html

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άν όντως με την μπαταρία σου δουλεύει απροβλημάτιστα, τότε έχεις θέμα στο jack.

Όταν (χωρίς μπαταρία) το έχεις συνδεδεμένο στο φορτιστή και το κουνήσεις ελάχιστα βλέπεις διαφορά;

Δημοσ.

Σε safe mode ομως λειτουργει κανονικα χωρις να σβηνει (με το τροφοδοτικο μονο και χωρις την μπαταρια).Αν ηταν το jack δεν θα επρεπε να σβηνει και στο safe mode;;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε safe mode ομως λειτουργει κανονικα χωρις να σβηνει (με το τροφοδοτικο μονο και χωρις την μπαταρια).Αν ηταν το jack δεν θα επρεπε να σβηνει και στο safe mode;;;;

Λογικά ναι και είναι και περίεργο. Πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό όπως λέει ο φίλος πάνω.

Στο παρακάτω λέει ή ο δίσκος ή κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες. http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/521902/helprecurring-problem-random-shutoff-reboots-but-not-in-safe-mode/

θυμάσαι να στο ξεκίνησε μετά απο εγκατάσταση ενός προγράμματος ή στα ξαφνικά;

Δημοσ.

Λογικά ναι και είναι και περίεργο. Πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό όπως λέει ο φίλος πάνω.

Στο παρακάτω λέει ή ο δίσκος ή κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες. http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/521902/helprecurring-problem-random-shutoff-reboots-but-not-in-safe-mode/

θυμάσαι να στο ξεκίνησε μετά απο εγκατάσταση ενός προγράμματος ή στα ξαφνικά;

Δεν μπορω να θυμηθω εαν εχω εγκαταστησει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα γιατι ειχα καιρο να χρησιμοποιησω τον φορητο αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι μια γενικοτερη ασταθεια και αργοπορια στο τρεξιμο εφαρμογων.Κολλουσε αισθητα το τελευταιο διαστημα.Θα προσπαθησω εαν βρω χρονο να κανω φορματ σε εναν δευτερο σκληρο δισκο (οχι σε αυτον που εχει πανω το λαπτοπ) για να διαπιστωσω εαν ειναι προβλημα λογισμικου τελικα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορω να θυμηθω εαν εχω εγκαταστησει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα γιατι ειχα καιρο να χρησιμοποιησω τον φορητο αλλα αυτο που θυμαμαι ειναι μια γενικοτερη ασταθεια και αργοπορια στο τρεξιμο εφαρμογων.Κολλουσε αισθητα το τελευταιο διαστημα.Θα προσπαθησω εαν βρω χρονο να κανω φορματ σε εναν δευτερο σκληρο δισκο (οχι σε αυτον που εχει πανω το λαπτοπ) για να διαπιστωσω εαν ειναι προβλημα λογισμικου τελικα.

Άν σου είναι εύκολο κάν'το αλλα είναι πολύ περίεργο  πως δουλεύει απροβλημάτιστα μόνο με την μπαταρία,πράγμα που σημαίνει οτι κάτι γίνεται και με το κύκλωμα τροφοδοσίας. Έτσι νομίζω τουλάχιστον κι εκεί πρέπει να πάει σε τεχνικό.

Δημοσ.

Άν σου είναι εύκολο κάν'το αλλα είναι πολύ περίεργο  πως δουλεύει απροβλημάτιστα μόνο με την μπαταρία,πράγμα που σημαίνει οτι κάτι γίνεται και με το κύκλωμα τροφοδοσίας. Έτσι νομίζω τουλάχιστον κι εκεί πρέπει να πάει σε τεχνικό.

Προσπάθησα να δοκιμάσω με άλλον σκληρό δίσκο όπως είπα αλλά πριν καν ξεκινήσω την διαδικασία φορμάτ, σε περιβάλλον dos (έτρεξα ένα προγραμμα από hirens boot cd ) και ξαφνικά έκανε επενεκκίνηση πάνω στο πρόγραμμα.Η δοκιμή έγινε μόνο με το τροφοδοτικό και χωρίς την μπαταρία.Απ'ότι μάλλον όλα δείχνουν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφόσον όπως σου είπε και ο blueblood άλλαξες drivers και το πρόβλημα παρέμεινε, πήγαινε το σε έναν τεχνικό και απο περιέργεια άν θες γράψε που εντόπισε το πρόβλημα και τιμή που σου έδωσε.

Σε ίδιες ακριβώς περιπτώσεις με τη δική σου, όπου έψαξα οι περισσότεροι λένε οτι το πρόβλημα το είχαν με πυκνωτές στη μητρική (Είναι πολύ πιθανό ο τεχνικός να σου πει αλλαγή μητρικής-δεν συμφέρει κλπ.), κάποιοι άλλοι οτι χρειαζόταν καθάρισμα-αλλαγή θερμοαγώγιμης. Ίδωμεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...