Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι κάτοχος ενός Acer aspire 6920g με τα εξής χαρακτηριστικά:intel core 2 duo t5750 στα 2,0ghz με συχνότητα fsb 667mhz,4gb μνήμη Ram και σκληρό δίσκο 250gb.Το laptop είχε γίνει εκνευριστικά αργό κολλούσε απίστευτα και το τελευταίο διάστημα όταν κάνει την εκκίνηση σε περιβάλλον windows 7 κολλάει με το λαμπάκι του σκληρού δίσκου να είναι μόνιμα αναμμένο χωρίς να αναβοσβήνει και μετά από κάποια ώρα κάνει επανεκκίνηση μόνο του και πάλι τα ίδια.Υπάρχει περίπτωση να φταίει ο σκληρός δίσκος μιας και είναι κοντά στα 9 χρόνια.Να πάρω έναν ssd και να δοκιμάσω εγκατάσταση σε αυτόν;;Υπάρχει περίπτωση να φταίει το τροφοδοτικό γιατί μου έχει χαλάσει το γνήσιο και είχα αγοράσει ένα universal;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει γίνει format αλλά αρκετό καιρό πριν.Θα δοκιμάσω το hd sentinel και θα ποστάρω.Υπάρχει περίπτωση να είναι ανεπαρκής η τροφοδοσία από universal τροφοδοτικό;;

Δεν μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα γιατί δεν προλαβαίνω.Κάνει επανεκκινήσεις μόνο του.

Δημοσ.

Έχω επισυνάψει το αποτέλεσμα απ'οτι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον σκληρό δίσκο.Λειτούργησα λίγη ώρα μόνο με την μπαταρία χωρίς τροφοδοτικό και διαπίστωσα μια πιο ομαλή λειτουργία του notebook.Όταν το χρησιμοποιώ με το τροφοδοτικό κάνει πολλές διακοπές-επανεκκινήσεις.

Σε safe mode το έκανα διαφορετικά δεν μπορούσα.

post-356969-0-27512900-1458286421_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω επισυνάψει το αποτέλεσμα απ'οτι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τον σκληρό δίσκο.Λειτούργησα λίγη ώρα μόνο με την μπαταρία χωρίς τροφοδοτικό και διαπίστωσα μια πιο ομαλή λειτουργία του notebook.Όταν το χρησιμοποιώ με το τροφοδοτικό κάνει πολλές διακοπές-επανεκκινήσεις.

Σε safe mode το έκανα διαφορετικά δεν μπορούσα.

Δοκίμασε μόνο με το τροφοδοτικό χωρίς την μπαταρία να δεις συνεχίζει να σου κάνει το ίδιο πρόβλημα

Την μπαταρία την έχεις αλλάξει η είναι από τότε που αγοράστηκε.  

• Confused 1
Δημοσ.

Το δοκίμασα με το τροφοδοτικό χωρίς την μπαταρία (η οποία μπαταρία δεν λειτουργεί κι αυτή 100%) και εκεί κυρίως μου κάνει πολλές επανεκκινήσεις.

Δημοσ.

Το δοκίμασα με το τροφοδοτικό χωρίς την μπαταρία (η οποία μπαταρία δεν λειτουργεί κι αυτή 100%) και εκεί κυρίως μου κάνει πολλές επανεκκινήσεις.

Αν μπορείς  να δοκίμασε με κάποιο άλλο τροφοδοτικό χωρίς την μπαταρία.

• Confused 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω με το γνήσιο εάν καταφέρω να λειτουργήσει και θα ενημερώσω.

Αυτό το τροφοδοτικό χρησιμοποιώ τώρα.

Για ποιο λόγο είχες αλλάξει το προηγούμενο τροφοδοτικό? 

• Confused 1
Δημοσ.

Γιατί μου είχε φαγωθεί λόγω πολυκαιρίας το καλώδιο που βγαίνει από το τροφοδοτικό και καταλήγει στο laptop και κάπου κάπου δεν έκανε καλή επαφή.

Αυτό το τροφοδοτικό είναι το γνήσιο που χρησιμοποιούσα στην αρχή.

Δημοσ.

έχω ανεβάσει φωτο από ασφαλής λειτουργία των windows γιατί στην κανονική λειτουργία κάνει συνέχεια ξαφνικές επανεκκινήσεις.Δοκίμασα χωρίς μπαταρία και με το τροφοδοτικό που χρησιμοποιούσα στην αρχή και λειτουργεί σωστά μόνο στην ασφαλή λειτουργία δηλαδή δεν σβήνει ξαφνικά ο υπολογιστής.Μήπως είναι κάποιος ιός;

post-356969-0-95174500-1458456296_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκίμασα χωρίς μπαταρία και με το τροφοδοτικό που χρησιμοποιούσα στην αρχή και λειτουργεί σωστά μόνο στην ασφαλή λειτουργία δηλαδή δεν σβήνει ξαφνικά ο υπολογιστής.Μήπως είναι κάποιος ιός;

Κατέβασε το malwarebytes  https://www.malwarebytes.org/dl-confirm/

• Confused 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...