Ghost007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εδω εμενα δεν δινει το 100% η καρτα οπως ανεφερα σε αλλο ποστ..απο 34% με 69% max..εχω απελπιστει... φιλε μου σου εχω στειλει μυνημα στο ποστ σου...απο οτι φενεται τελικα σε εσενα φταιει ο επεξεργαστης ..δεν ειναι αρκετα δυνατος...
Shadows Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 πολυ κουλο το ολο θεμα ...στο κανει αυτο και σε αλλα παιχνιδια ? μηπως παιζει τπτ με το παιχνιδι η με τπτ drivers κλπ... και αυτο που λες μηπως κανει φορτωμα και σου κολαει ? τι δισκο εχεις ? και βαλε και ενα hard disk sentinel αν δεν εχεις να δεις και εκει τι πεζει αν ειναι ολα οκ και θερμοκρασιες κλπ... Ο δισκος εχει 100% υγεια και 31 βαθμους(seagate baraccuda 5400rpm).Μου το εχει κανει και στο mortal kombat x και καποιες φορες στο virtua fighter 5 και στο the forest.
Ghost007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 χμμμ... υγεια εχει ..δυναμη δε ξερω αν εχει στα φορτοματα... αν ειναι και μονος του δυσκολα τα πραγματα.. τωρα απο την αλλη εγω στην μονη περιπτωση που θυμαμαι κατι παρομοιο να μου κανει ειναι οταν ειχα τον quad 9300 που οταν π.χ εβγαινα στο παιχνιδι σε κανα φορτομα βαραγε 100αρες και εριχνε την καρτα για ελαχιστο ... τι να σου πω δε βγαινει ακρη ισως πρεπει να αρχισεις να τεσταρεις τα πραγματα σου ξεχωριστα μηπως βρεις τον αδυναμο κρικο στο ολο θεμα...π.χ αν εχει κανας φιλος σου κανα σκληρο η να δοκιμασεις την καρτα σε κανα αλλο μηχανημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα