Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Εκανα τη μλκ περυσι και πηρα τραπεζι για το μπαλκονι με γυαλινη επιφανεια. Καθε μερα το γυαλι γεμιζει σκονη, ακομα και αν το εχω καθαρισει την προηγουμενη. Παιζει κανενα μυστικο/κολπο/καθαριστικο που αν βαλω θα σταματησει να μαζευει τοση σκονη; Δεν ξερω κατα ποσο βοηθάει αλλα ο αφρος ξυρισματος καθαριζει τελεια τα τζάμια και τα κανει να μην θαμπωνουν γρηγορα
mary Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν ξερω κατα ποσο βοηθάει αλλα ο αφρος ξυρισματος καθαριζει τελεια τα τζάμια και τα κανει να μην θαμπωνουν γρηγορα Δεν ειναι τοσο αν καθαριζεται καλα το τζαμι, αλλά οσο το να μην μαζευει τοση σκονη.....
bluesattack Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οταν αγοραζουμε καινουργιο χαλακι-μοκετα τι παιζει απο καθαριοτητα ? Το κρεμαμε στην αυλη και το τιναζουμε ? Το αφηνουμε και καμμια μερα στον ηλιο ? Το πλενουμε ?
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Οταν αγοραζουμε καινουργιο χαλακι-μοκετα τι παιζει απο καθαριοτητα ? Το κρεμαμε στην αυλη και το τιναζουμε ? Το αφηνουμε και καμμια μερα στον ηλιο ? Το πλενουμε ? Το στρώνουμε και το πατάμε ίσως; Δε νομίζω να θέλει κάτι ιδιαίτερο, άντε να το αφήσεις έξω να λιαστεί - αεριστεί λίγο.
bluesattack Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Το στρώνουμε και το πατάμε ίσως; Δε νομίζω να θέλει κάτι ιδιαίτερο, άντε να το αφήσεις έξω να λιαστεί - αεριστεί λίγο. Αυτα τα ηξερα και εγω βρε zio... Ξερω εγω τι ζωικο βασιλειο μπορει να μαζευτει στις σκονες και στις αποθηκες που τα εχουν ? Που πηγαν οι νοικοκυρες ? 1
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτα τα ηξερα και εγω βρε zio... Ξερω εγω τι ζωικο βασιλειο μπορει να μαζευτει στις σκονες και στις αποθηκες που τα εχουν ? Που πηγαν οι νοικοκυρες ? Ε δε νομίζω να σου πούνε τίποτα παραπάνω ρε συ, άντε να του περάσεις και μια ηλεκτρική!
mindreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δηλαδη, η σακουλα ηλεκτρικης σκουπας που αλλαζεται (δεν γεμιζει και νωριτερα, ουτε εχει νοημα να αγοραζω-πληρωνω καθε μηνα!) καθε χρονο, τι κουβαλα απο ακαρεα και αορατα στο ματι μικροβια εκει μεσα; Ή με τον καιρο πεθαινουν, μεχρι να ερθουν στη σακουλα τα καινουργια;
csontheline Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 2 hours ago, mindreader said: Δηλαδη, η σακουλα ηλεκτρικης σκουπας που αλλαζεται (δεν γεμιζει και νωριτερα, ουτε εχει νοημα να αγοραζω-πληρωνω καθε μηνα!) καθε χρονο, τι κουβαλα απο ακαρεα και αορατα στο ματι μικροβια εκει μεσα; Ή με τον καιρο πεθαινουν, μεχρι να ερθουν στη σακουλα τα καινουργια; ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟ;;; Τι κάθε χρόνο; 1 φορά το 3μηνο βάζεις σκούπα; Ή είναι 5τμ το σπίτι; Θεωρητικά, δεν βγαίνουν από την σακούλα και αν συμβεί, δεν θα σε ενδιαφέρουν γιατί τα έχεις εξαφανίσει από όλο το σπίτι και είναι μαζεμένα σε μια γωνιά. Άλλαζε πιο συχνά, στο lidl έχουν οι 5 σακούλες 3-4€.
mindreader Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 9 minutes ago, csontheline said: ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟ;;; Τι κάθε χρόνο; 1 φορά το 3μηνο βάζεις σκούπα; Ή είναι 5τμ το σπίτι; Θεωρητικά, δεν βγαίνουν από την σακούλα και αν συμβεί, δεν θα σε ενδιαφέρουν γιατί τα έχεις εξαφανίσει από όλο το σπίτι και είναι μαζεμένα σε μια γωνιά. Άλλαζε πιο συχνά, στο lidl έχουν οι 5 σακούλες 3-4€. Το σπιτι ειναι πεντακαθαρο, ελαχιστα ατομα κυκλοφορουν, γενικως καλο περιβαλλον τριγυρω, με απλες σκονες δεν γεμιζει η σακουλα. Οι σακουλες του lidl, τις εχει στη μονιμη συλλογη του; Ταιριαζουν ομως σε ολες τις σκουπες;
csontheline Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 Δημοσ. 17 Μαΐου 2024 15 minutes ago, mindreader said: Το σπιτι ειναι πεντακαθαρο, ελαχιστα ατομα κυκλοφορουν, γενικως καλο περιβαλλον τριγυρω, με απλες σκονες δεν γεμιζει η σακουλα. Οι σακουλες του lidl, τις εχει στη μονιμη συλλογη του; Ταιριαζουν ομως σε ολες τις σκουπες; Αν είναι κλειστό, μπορεί να είναι καθαρό. Ή αν ζεις σε περιβάλλον που δεν έχει σκόνες (πχ εκτός πόλης). Έτσι, πάω πάσο. Βγάζει διάφορα είδη (νομίζω 6 ή 7) τα οποία ταιριάζουν σε διάφορα μοντέλα. Κάθε κουτί αναγράφει στο πίσω μέρος τα συμβατά μοντέλα. Παίρνεις 3-4 και καθάρισες (pun intended) για μερικά χρόνια. Αλλιώς, αλλάζεις σκούπα και πας σε κάδου (όπου και εκεί έχει και αναλώσιμα φίλτρα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα