Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετές καλές ιδέες από μερικούς. Θα εφαρμόσω κάποιες. Πάντως θυμήθηκα μια Αγγλική εκπομπή που έβλεπα με δυο γυναίκες που πήγαιναν σε βρώμικα σπίτια και τα κάνανε λαμπίκο. Δεν θυμάμαι πως λέγεται,αλλά ήταν ενδιαφέρον.

Κάτι που έμαθα πρόσφατα είναι το εξής. Αν πέσει ένας λεκές που βγαίνει δύσκολα, πχ λάδι μηχανής βάλτε Βιονόλ. Κάνει θαύματα.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καμιά συμβουλή για λεκέδες σε τοίχους (μολυβιές, μελάνια και ιστορίες...) έχετε;

(Πέρα απο αυτά μαγικά σφουγγαράκια που δεν ξέρω ποιός τα εφήυρε αλλά τον αγαπάω)

Κάποια γρήγορη λύση ψάχνω που δεν χρειάζεται να τρέχω για υλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καμιά συμβουλή για λεκέδες σε τοίχους (μολυβιές, μελάνια και ιστορίες...) έχετε;

(Πέρα απο αυτά μαγικά σφουγγαράκια που δεν ξέρω ποιός τα εφήυρε αλλά τον αγαπάω)

Κάποια γρήγορη λύση ψάχνω που δεν χρειάζεται να τρέχω για υλικά.

http://www.mama365.gr/15193/pos-na-katharizete-toys-toihoys-symvoyles-gia-kathe.html

Βαριέμαι να γράφω :P

Δημοσ.

Πάντως θυμήθηκα μια Αγγλική εκπομπή που έβλεπα με δυο γυναίκες που πήγαιναν σε βρώμικα σπίτια και τα κάνανε λαμπίκο. Δεν θυμάμαι πως λέγεται,αλλά ήταν ενδιαφέρον.

Αυτή εδώ;

Την έβλεπα και εγώ! Καλά βέβαια αυτοί εδώ οι άνθρωποι δεν στέκουν καλά για να ζουν σε τέτοια βρώμα!

• Like 3
Δημοσ.

Αυτή εδώ;

https://www.youtube.com/watch?v=8QXNoJBdso8

Την έβλεπα και εγώ! Καλά βέβαια αυτοί εδώ οι άνθρωποι δεν στέκουν καλά για να ζουν σε τέτοια βρώμα!

Ναι!!!! Καλά ναι αν ζεις έτσι είναι αρρωστημένο. Θυμάμαι ένα επεισόδιο μια ζούσε με κάτι πτηνά τα οποία είχανε κουτσουλήσει κάθε σημείο του σπιτιού. Τα σπάνε οι γριούλες αυτές.

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε καμιά ιδέα για καθαρισμα καλοριφέρ. Εγω τα ανοιγω απο πανω πολυ σπανια γιατι καταστρεφω τη βαφη τους με το κατσαβιδι και στραβωνω τα αυτακια. Εχω τη μεθοδο με μπατονετες αλλα ετσι καθαριζεις μονο τα πανω. Σκέφτηκα να βαλω καλαμακι που θα κολλησω με μονωτικη στην ηλεκτρικη σκουπα, το εχει δοκιμασει κανεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.

θρεντάρα. Μόλις έμαθα ότι πρέπει να πλένω το πλυντήριο ρούχων. Δεν το έχω κάνει ποτέ εδώ και 2 χρόνια αν και δεν έχω προσέξει κάποιο πρόβλημα....

Ευχαριστώ πολύ για όλα τα τιπς, δεν είχα ιδέα.

Έφαγε μπαν η Ιρις :shock:

Δημοσ.

Για πείτε καμιά ιδέα για καθαρισμα καλοριφέρ. Εγω τα ανοιγω απο πανω πολυ σπανια γιατι καταστρεφω τη βαφη τους με το κατσαβιδι και στραβωνω τα αυτακια. Εχω τη μεθοδο με μπατονετες αλλα ετσι καθαριζεις μονο τα πανω. Σκέφτηκα να βαλω καλαμακι που θα κολλησω με μονωτικη στην ηλεκτρικη σκουπα, το εχει δοκιμασει κανεις?

Μπορεις να τα φυσας με πιστολακι.Αυτο απλως διωχνει τη σκονη,οπως καταλαβαινεις. Υπαρχουν ειδικες βουρτσες για τον καθαρισμο τους αλλα και παλι πρεπει να τα ανοιξεις.

Μόλις έμαθα ότι πρέπει να πλένω το πλυντήριο ρούχων. Δεν το έχω κάνει ποτέ εδώ και 2 χρόνια αν και δεν έχω προσέξει κάποιο πρόβλημα....

Πρωτιστως το κανουμε για να μη μεταφερεται το ανεθκτικο σε χαμηλες θερμοκρασιες μπιχλομικροβιο :devil: απο το πλυντηριο στα ρουχα. 

Οταν  κανουμε την πλυση "εξοντωσης" βαζουμε κανονικα απορρυπαντικο,αποσκληρυντικο και λιγη χλωρινη στην ειδικη θηκη.

Την πορτα του πλυντηριου την αφηνουμε ανοιχτη μετα απο καθε πλυση προκειμενου να στεγνωνει και να αεριζεται ο καδος.

Ενιοτε βγαζουμε και καθαριζουμε  τη θηκη των απορρυπαντικων.

B)

Δημοσ.

παιδια αυτα τα βιντεακια απο τα reality shows ειναι πολυ harcdore κι επειδη εχω μπει σε σπιτι με τρομερη ακαταστασια (σχεδον οση στα βιντεο αλλα λιγοτερη) δεν αντεχω να τα βλεπω. 

Δουλευω 2 δουλειες ταυτοχρονα, μαθαινω μια ξενη γλωσσα και εχω χομπυ που τρωει πολυ χρονο αλλα και παλι το σπιτι μου δεν ειναι τοσο χαλια. πως τα καταφερνουν; με ποια δικαιολογια;

• Like 1
Δημοσ.

πως τα καταφερνουν; με ποια δικαιολογια;

Κι εγώ το έχω απορία και είχα ανοίξει το θέμα για τους hoarders αλλά άκρη δεν βγάλαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...