Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα,

Τις προάλλες απορούσα που ο SSD μου έμεινε μόνο με 10 GB space left και απορούσα τί να φταίει, μιας και δεν θυμάμαι να τον είχα γεμίσει τόσο πολύ... Μέχρι που ανακάλυψα ότι ο παρακάτω φάκελος:

C -- > Users -> Public -> Public Videos -> Captured.

είχε πάνω από 50 GB videakia screen capture από games που έπαιζα , υπό την μορφή .avi  , τα οποία προφανώς και τα διέγραψα όλα!

Δοκίμασα , μέσω της εφαρμογής xbox να κάνω disable το  Game DVR , αλλά και πάλι , τα video συνέχιζαν να δημιουργούνται σποραδικά , στον ίδιο φάκελο.

Το να φτίαξω .bat για να τα κάνω delete κάθε φορά δεν είναι το πρόβλημα , το θέμα είναι ότι δεν θέλω καθόλου να γίνεται το screen capture αυτό , διότι χαλάει αρκετούς πόρους από τον υπολογιστή μου , καθώς επίσης δεν ξέρω τι το προκαλεί , γι'αυτό και ζητώ την βοήθειά σας.

Τα videos μόνο στον παραπάνω φάκελο εμφανίζονται και πουθενά αλλού. Στο command prompt , εμφανίζεται ως C:\Users\Public\Videos\Captured

Παρακαλώ τα φώτα σας!

Δημοσ.

Tελικά το πρόβλημα επιλύθηκε , οφειλόταν σε manual επιλογή screen capturing ενός προγράμματος που είχα εγκαταστήσει σχετικά πρόσφατα και το οποίο έχει σχέση με fullscreen cpu / gpu / ram stats and temperatures και η οποία ήταν τελείως απαρατήρητη...ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...