slevinkelevra Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα Λογω δουλειας δεν εχω πολυ χρονο να διαβαζω αρθρα σχετικα με developing και τα βραδια το μυαλο μου ειναι κονσερβα οποτε δε καταλαβαινω τι διαβαζω. Υπαρχει καμια εκπομπη στο youtube σε φαση john oliver, να δινει ολες τις εξελιξεις στο web dev με απλο και ευχαριστο τροπο? Ξερετε κατι? Ευχαριστω.
alou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 lol για τη διατύπωση Επειδή ασχολείσαι νομίζω με js, ένα weekly podcast που παρακολουθώ και ασχολείται με web platform, είναι το http://javascriptair.com/ Αλλά νομίζω το καλύτερο είναι να βρίσκεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και παρακολουθείς στο twitter τις εξελίξεις, όποτε έχεις όρεξη και μυαλό. Απλά μην ξεφεύγεις στο χάζεμα και χάνεις το χρόνο σου... 1
Gilfoyle Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για podcast θα αναφέρω ενδεικτικά μερικά: 1) Το αγαπημένο μου προσωπικά, Site: Shoptalkshow του Chris Coyier και του Dave Rupert (θεός) 2) Ο Chris Coyier (ένας εκ των ιδρυτών του Codepen) κάνει και το Codepen Radio, μαζί με τους υπόλοιπους founders (και πλέον τους πρώτους υπαλλήλους) 3) Έπειτα, άμα θες μικρά 5λεπτα podcast με διάφορα νέα/ενδιαφέροντα πράγματα, υπάρχει και το Front-end Five του Code School 4) Για JS (πέρα από αυτό που έγραψε ο alou - thanks δε το ξερα!) υπάρχει και το JavaScript Jabber που είναι σχετικά γνωστό με μεγάλα επεισόδια (~1 ώρα) 5) Αν και δε μου πολυαρέσει, όταν τα άλλα δε βγάζουν επεισόδια ακούω και το RWD Podcast 6) Καθόλου σταθερό στο πότε βγάζει επεισόδια, αλλά ωραίο είναι και το The Web Ahead - νομίζω βραβεύτηκε το 2015 ως το καλύτερο podcast για web. 7) Βραβευμένο επίσης (και αρχαίο) το The Big Web Show 8) Και εάν είσαι πιο πολύ του design, ξεκίνησα πρόσφατα το podcast του Resourceful Designer - καλούλι μέχρι στιγμής Υπάρχουν και άλλα που σίγουρα ξεχνάω. Ας συμπληρώσει κανείς τίποτα έξτρα μπας και έχω χάσει κάνα διαμαντάκι! Για youtube όμως δεν ξέρω. Δεν έχω βρει κάτι σε στυλ weekly show. Αν τα αγγλικά σου είναι καλά και έχεις ώρες μέσα στη μέρα σου που κάνεις μηχανικές κινήσεις, ή είσαι idle (πχ μετρό/λεωφορεία) θα τα αγαπήσεις τα podcasts. 1
k33theod Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εάν ασχολείσαι από την τεχνική πλευρά και όχι την δημοσιογραφική μπορεί να διαβάζεις τα standards and drafts της w3c https://www.w3.org/TR/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα