Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..ένας φίλος θέλει να πάρει smartophone είναι ανάμεσα στα αυτά τα δύο  samsung s5 ή j5

..πιο είναι καλύτερο ;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δεν εχει Motorola Moto G (3rd gen)!!!!

:shock: :cry:

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα..ένας φίλος θέλει να πάρει smartophone είναι ανάμεσα στα αυτά τα δύο  samsung s5 ή j5

..πιο είναι καλύτερο ;;

Μεταξύ των 2 το S5 χωρίς συζήτηση, αλλά κανένα από τα 2. Moto G 3rd gen αν μπορεί να πάει σε αυτό με τα 2 ραμ, (220Ε) σαφώς καλύτερο και από τα 2

Δημοσ.

s5 ή j5  :shock:  πες μου οτι δεν ειναι troll?

Γιατι να ειναι τρολλ???Ειναι λογικο για ατομα που δεν ασχολουνται(κακως)και βλεπουν γυρω τους μονο Samsung ή Iphone(τα δευτερα ομως στην περιπτωση μας ειναι πολυ ακριβα)να βλεπεις να κοιτανε μονο στην αλλη εταιρια. Συχνο δυστηχως αυτο.

Ασχετως αν γελανε και οι πετρες με αυτες τις τιμες

https://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html

και ασχετως αν το j5 εχει διπλασια χρηματικη διαφορα απο το S5

• Like 2
Δημοσ.

Απλά έχει κολλήσει σε αυτά τα δύο.τι άλλο προτείνετε σε android.

Μέχρι 200 euro..

Για samsung δινει παραπάνω απο 200 για άλλο μέχρι 200...

Τι έχετε να μου προτείνετε?

Α είδε και το s4 mini..

Δημοσ.

Απλά έχει κολλήσει σε αυτά τα δύο.τι άλλο προτείνετε σε android.

Μέχρι 200 euro..

Για samsung δινει παραπάνω απο 200 για άλλο μέχρι 200...

Τι έχετε να μου προτείνετε?

Α είδε και το s4 mini..

Φιλε μου για να μην λεμε οτι να ναι ρωτα τον φιλο σου ποσα λεφτα δινει για κινητο(γενικα κ οχι για σαμσουνγκ τοσα κ για αλλα τοσα) τι απαιτησεις εχει απο μια συσκευη για να προτεινουμε κανα σοβαρο τηλεφωνο γτ αυτα που κοιταζει ειναι πεταμενα λεφτα ..Φιλικα!!

• Like 1
Δημοσ.

Το J5 δεν είναι πεταμένα λεφτά εφόσον μιλάμε για αγορά από Ελλάδα. Το περίεργο στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η χρηματική διαφορά ανάμεσα στις δύο επιλογές ανεξάρτητα από το αν αξίζει το S5- που δεν αξίζει με βάση τις υπόλοιπες επιλογές.

Δημοσ.

Καλημέρα...για απλή χρήση το θέλει ..άντε και για για φώτο που και που..το Huawei P8 Lite το ξέρω το έχει η κοπέλα μου είναι πολύ καλό αν και μετά απο την τελευταία αναβάθμιση δεν μπαίνει σε κανένα wifi ...

μέχρι 200 δίνει...και αυτός δεν ξέρει τι θέλει ..διακόσιες γνώμες άλλαξε...

Δημοσ.

Με πολύ λιγότερα παίρνει το Moto G 3gen με 220 αυτό με 2 ραμ και 16 ρομ. Ειδικά το 2ο δεν νομίζω να χει αντίπαλο στην κατηγορία του

Δημοσ.

Τι δεν εχει Motorola Moto G (3rd gen)!!!!

:shock: :cry:

οριστε δεν χρειαστηκε να το πω +1 για το μοτο B)

Με πολύ λιγότερα παίρνει το Moto G 3gen με 220 αυτό με 2 ραμ και 16 ρομ. Ειδικά το 2ο δεν νομίζω να χει αντίπαλο στην κατηγορία του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...