Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω παρατηρήσει τυχαία ενα θέμα .Αφου μου φορτίσει κανα 2ωρο ο Mac το λαμπάκι στο φορτιστή απο πορτοκαλί γίνεται πράσινο παρατηρώ οτι όταν το ανοίγω εκει που μου ζητάει να μπω Εγω η σαν επισκέπτης το ποσοστό μπαταρίας ειναι στο 95%.Οταν βάζω κωδικό και μπαίνω στο λειτουργικό μου δείχνει 100%.Ειναι λογικό αυτο;

Δημοσ.

Ναι είναι λογικό και συμβαίνει σε όλα τα Mac. Από τη στιγμή που θα ανάψει πράσινο λαμπάκι θέλει περίπου ακόμα 20 με 40 λεπτά για την πλήρη φόρτιση ανάλογα το μοντέλο.

Δημοσ.

Έχει κάποια βάση αυτό που λες για το 20άλεπτο-40λεπτο, αλλά εγώ πάλι με 3 συσκευές Apple παρόλο που τις αφήνω στη φόρτιση καμία ώρα μετά το πράσινο λαμπάκι, έχει τύχει να τις ξεσυνδέσω και αμέσως και είδα πάλι 100%, μόνο που τότε από το 100 στο 99 πηγαίνουν σχετικά γρήγορα και όχι στο περίπου μισάωρο που συμβαίνει αρχικά στις συσκευές Apple. Όποιος έχει Apple γνωρίζει γιατί μιλάω.

Ας κοιτάξει κατάσταση μπαταρίας.

Δημοσ.

Ναι φιλε ισχυει αυτο που λες για το 100 με 99!!!! Εγω που εχω 6s plus απο 100 για να κατεβει 99 θελει κανα μισαωρο τουλαχιστον!! Βεβαια μετα αρχιζει μετα απο 4 μηνες χρηση η ελευθερη πτωση!!!!

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλά για να φορτιστούν πλήρως οι συσκευές θέλουν απο τι στιγμή που ανάψει το πράσινο λαμπάκι πάνω απο μισή ώρα?

Δημοσ.

Εγώ τις αφήνω μέχρι και μία ώρα, αλλά όχι όλο το βράδυ, έχω χρονοδιακόπτη στη πρίζα και σβήνει το ρεύμα για ό,τι φορτίζω στις 4 ώρες.

Δημοσ.

όταν είμαι στο σπίτι και έχω κοντά μου πρίζα ειναι καλό να έχω στη φόρτιση τον macbook pro?η θα κάνω ζημιά στη μπαταρία? 

Δημοσ.

όταν είμαι στο σπίτι και έχω κοντά μου πρίζα ειναι καλό να έχω στη φόρτιση τον macbook pro?η θα κάνω ζημιά στη μπαταρία?

Όχι δεν γίνεται ζημιά στην μπαταρία. Την μπαταρία να την χρησιμοποιείς μονο όταν δεν έχεις επιλογή για πριζα. Δεν χρειάζεται να το αδειάζεις τελείως για να το βαλεις στην φόρτιση. Το σύστημα φόρτισης ειναι αρκετά έξυπνο και προσαρμόζεται ανάλογα της συνθήκες και την κατάσταση της μπαταρίας. Δεν θα κάνει πάντα τον ίδιο χρόνο να φόρτισει ουτε θα έχει πάντα το ίδιο ποσοστό μπαταρίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...