Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα Tp-link adaptor και έχω βάλει άλλη κεραία πάνω του 8dbi με έδωσε 2 γραμμές σήμα παραπάνω από τη κανονική κεραία που είχε. Εγώ τώρα πιάνω σήμα 5στα5 full δηλαδή αλλά δεν έχω και πάλι καλό ίντερνετ. Αν βάλω ακόμα πιο μεγάλη κεραία πάνω στο Tp-link θα δω καμιά διάφορα η οχι? Υπενθυμίζω παινώ full όλες τις γραμμές σήμα. Οποιος γνωρίζει ας μου απάντησή. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Τι εννοεις καλο?

Σε σχεση με τι ?

Με το ethernet?

Πολυ σημα μπορει να εχει και πολυ θορυβο 

Αλλαξε καναλι μεταδοσης στο router σου

Δημοσ.

Δοκίμασα άλλο κανάλι είδα και με προγραμμα τι κανάλι έχουν οι τριγύρω μου για να μην βάλω το ίδιο και είναι φορτωμένο, αλλά πάλι τα ίδια. Το έχω δοκιμάσει και στο auto που έχει. αλλά πάλι τα ίδια. Το Router είναι στην απέναντι πολυκατοικία από έμενα.

Δημοσ.

Δεν τα λες από την αρχή, ότι κεραία και να βάλεις δεν θα δεις διαφορά. Είναι μακριά το ρουτερ. Πρέπει να βάλεις κατευθυνομενες κεραίες και από τις δύο πλευρές για να κάνεις δουλειά.

Δημοσ.

Αν δεν εχει προβλημα μαλλον εχεις πολυ θορυβο οποτε με omni χειροτερευει

Πρεπει να δουλεψεις με εξωτερικες κεραιες

• Like 1
Δημοσ.

Μην το κουραζεις πολυ το θεμα και ταλαιπωρεισαι αδικα μπορει να πιανεις φουλ σημα αλλα το θεμα τι δινει πισω το ρουτερ του γειτονα...και εγω στα 30 μετρα ειμαι το ιδιο προβλημα εχω η μονη λυση ειναι να βαλεις αλλο ενα μηχανημα το ιδιο στην αλλη πλευρα.....

Δημοσ.

Αν και ειναι λιγο overkill για 30 μετρα...

http://www.skroutz.gr/s/437932/Ubiquiti-AirGrid-M5-HP-AG-HP-5G23.html

ολες στα 50 60 παιζουνε

Μη πας σε tp link ειναι λιγο λαχειο η εταιρεια

αυτη ειναι στα 5ghz υπαρχει φυσικα και στα 2,4

και ο οδηγος του kemosabe 

http://www.insomnia.gr/topic/460228-howto-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-2-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι αυτη ειναι σκετη κεραια και πρεπει να κουμπωσει καπου με λιγα εκατστα καλωδιο
Οι απωλειες του καλωδιου wifi ειναι μεγαλες(αναλογα και με την ποιοτητα)
Στις κεραιες που σου εδειξα η διαδρομη κεραιας επεξεργασιας σηματος ειναι πολυ μικρη

γιατι αυτη γινεται μεσα στην κεραια
Απο εκει μεταφερονται δεδομενα πλεον στον υπολογιστη -οχι ραδιοσηματα- μεσω ethernet
Δοκιμασε καποιον αλλον adapter μηπως το tp link εχει προβλημα
ΥΓ Οι yagi κεραιες εχουν 5 ευρω στο ebay

Επεξ/σία από tsaptsap
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο γιατί είμαι αρχάριος ακόμα σε τέτοια. 1ον ) εγώ όπως είπα έχω ένα tp-link στικακι με κεραία. Το έχω τοποθετήσει στην μπαλκονοπορτα μου και έχω 3 μετρά καλώδιο που πάει από το tp-link στο Pc  μου καλώδιο usb.Τώρα αυτό χάνει το σήμα / ισχύει  μου που είπες ? 

2ον η yagi κεραία αν την κουμπώσω στο tp-link μου με ένα καλώδιο πολύ μικρο και μετά με ενα 3 μετρα που εχω τωρα usb για να παει απο το tp-link στο pc δεν θα δουλέψει? 

3ον η κεραία που μου εδειξες δεν θελει καλώδιο wifi για να παει στο pc  αρα το ιδιο δεν ειναι με την yagi?

Αυτα τα λιγα :P :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...