nick.the.greek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα έχω ένα Tp-link adaptor και έχω βάλει άλλη κεραία πάνω του 8dbi με έδωσε 2 γραμμές σήμα παραπάνω από τη κανονική κεραία που είχε. Εγώ τώρα πιάνω σήμα 5στα5 full δηλαδή αλλά δεν έχω και πάλι καλό ίντερνετ. Αν βάλω ακόμα πιο μεγάλη κεραία πάνω στο Tp-link θα δω καμιά διάφορα η οχι? Υπενθυμίζω παινώ full όλες τις γραμμές σήμα. Οποιος γνωρίζει ας μου απάντησή. Ευχαριστώ πολύ.
tsaptsap Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Τι εννοεις καλο? Σε σχεση με τι ? Με το ethernet? Πολυ σημα μπορει να εχει και πολυ θορυβο Αλλαξε καναλι μεταδοσης στο router σου
nick.the.greek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εννοώ ότι έχω πολύ ping και κολλάει ενώ έχω full σήμα.Τι μπορώ να κάνω για αυτό ? Αυτό που είπα παραπάνω θα βοηθούσε η οχι?
chios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πες μας Πόσο μακριά είναι το ρουτερ απο το σημείο που θέλει να πιάσεις.
nick.the.greek Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δοκίμασα άλλο κανάλι είδα και με προγραμμα τι κανάλι έχουν οι τριγύρω μου για να μην βάλω το ίδιο και είναι φορτωμένο, αλλά πάλι τα ίδια. Το έχω δοκιμάσει και στο auto που έχει. αλλά πάλι τα ίδια. Το Router είναι στην απέναντι πολυκατοικία από έμενα.
chios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δεν τα λες από την αρχή, ότι κεραία και να βάλεις δεν θα δεις διαφορά. Είναι μακριά το ρουτερ. Πρέπει να βάλεις κατευθυνομενες κεραίες και από τις δύο πλευρές για να κάνεις δουλειά.
nick.the.greek Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έκανα με "πατέντα " πήρα πιάτο νοβα και έβαλα το tp link άλλα πάλι τα ίδια. 1
tsaptsap Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν δεν εχει προβλημα μαλλον εχεις πολυ θορυβο οποτε με omni χειροτερευει Πρεπει να δουλεψεις με εξωτερικες κεραιες 1
thleorasakias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μην το κουραζεις πολυ το θεμα και ταλαιπωρεισαι αδικα μπορει να πιανεις φουλ σημα αλλα το θεμα τι δινει πισω το ρουτερ του γειτονα...και εγω στα 30 μετρα ειμαι το ιδιο προβλημα εχω η μονη λυση ειναι να βαλεις αλλο ενα μηχανημα το ιδιο στην αλλη πλευρα.....
tsaptsap Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν και ειναι λιγο overkill για 30 μετρα... http://www.skroutz.gr/s/437932/Ubiquiti-AirGrid-M5-HP-AG-HP-5G23.html ολες στα 50 60 παιζουνε Μη πας σε tp link ειναι λιγο λαχειο η εταιρεια αυτη ειναι στα 5ghz υπαρχει φυσικα και στα 2,4 και ο οδηγος του kemosabe http://www.insomnia.gr/topic/460228-howto-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-2-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84/
nick.the.greek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αυτήν εδώ καλή είναι λες ? Γιατί δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Αυτήν πιστεύεις κανει την δουλειά της εξίσου καλά με αυτί που με έδειξες? http://www.car.gr/parts/view/5066786/
tsaptsap Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι αυτη ειναι σκετη κεραια και πρεπει να κουμπωσει καπου με λιγα εκατστα καλωδιοΟι απωλειες του καλωδιου wifi ειναι μεγαλες(αναλογα και με την ποιοτητα)Στις κεραιες που σου εδειξα η διαδρομη κεραιας επεξεργασιας σηματος ειναι πολυ μικρη γιατι αυτη γινεται μεσα στην κεραιαΑπο εκει μεταφερονται δεδομενα πλεον στον υπολογιστη -οχι ραδιοσηματα- μεσω ethernetΔοκιμασε καποιον αλλον adapter μηπως το tp link εχει προβλημαΥΓ Οι yagi κεραιες εχουν 5 ευρω στο ebay Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από tsaptsap 1
nick.the.greek Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο γιατί είμαι αρχάριος ακόμα σε τέτοια. 1ον ) εγώ όπως είπα έχω ένα tp-link στικακι με κεραία. Το έχω τοποθετήσει στην μπαλκονοπορτα μου και έχω 3 μετρά καλώδιο που πάει από το tp-link στο Pc μου καλώδιο usb.Τώρα αυτό χάνει το σήμα / ισχύει μου που είπες ? 2ον η yagi κεραία αν την κουμπώσω στο tp-link μου με ένα καλώδιο πολύ μικρο και μετά με ενα 3 μετρα που εχω τωρα usb για να παει απο το tp-link στο pc δεν θα δουλέψει? 3ον η κεραία που μου εδειξες δεν θελει καλώδιο wifi για να παει στο pc αρα το ιδιο δεν ειναι με την yagi? Αυτα τα λιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα