anestis1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια.. Εχω ενα lenovo k3 note (k50-t5) το μοντελο το οποιο επειδη δεν ηθελα να δωσω 220€ το παρηγγειλα απο κινα... Τελος παντων να μην τα πολυλογω απο την πρωτη στιγμη το κινητο "πεταει" συνεχως παραθυρα την ωρα λειτουργιας και ανοιγει τον browser σε προκαθορισμενες σελιδες συχνα και ακαταλληλες... Ο browser ανοιγει μονος του και κατα την χρηση και ειναι πολυ σπαστικο.. Επισης εχω θεμα με το messenger (Facebook) καθως δεν δεχεται το κινητο απο μια συγκεκριμενη εκδοση και μετα και οταν εχω μηνυμα δεν χτυπαει ο ηχος του messenger (και ναι τα εψω ολα ανοιχτα απο τις ρυθμισεις κτλ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ROOT ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπερα...1ον: δεν ανοιγεις δυο θεματα για τον ιδιο λογο.2ον: εχεις ευρωπαικη ή κινεζικη ρομ;;; Edit. Εχεις ανοιξει 3 θεματα.... Δεν εφτανε το ενα;;
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια.. Εχω ενα lenovo k3 note (k50-t5) το μοντελο το οποιο επειδη δεν ηθελα να δωσω 220€ το παρηγγειλα απο κινα... Τελος παντων να μην τα πολυλογω απο την πρωτη στιγμη το κινητο "πεταει" συνεχως παραθυρα την ωρα λειτουργιας και ανοιγει τον browser σε προκαθορισμενες σελιδες συχνα και ακαταλληλες... Ο browser ανοιγει μονος του και κατα την χρηση και ειναι πολυ σπαστικο.. Επισης εχω θεμα με το messenger (Facebook) καθως δεν δεχεται το κινητο απο μια συγκεκριμενη εκδοση και μετα και οταν εχω μηνυμα δεν χτυπαει ο ηχος του messenger (και ναι τα εψω ολα ανοιχτα απο τις ρυθμισεις κτλ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ROOT ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Για να γλυτωσεις ομως εσυ αυτα τα ευρω τωρα θα πρεπει να επικοινωνησεις απο εκει που το πηρες μπας και βγαλεις ακρη με την εγγυηση(αν εχει).Και ακομα και να δεχτουν το κινητο για αλλαγη,θα σε φαει η αναμονη και επισης τα μεταφορικα. Γιατι πηρες την αποφαση να το παρεις απο Κινα δεν καταλαβαινω.
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια.. Εχω ενα lenovo k3 note (k50-t5) το μοντελο το οποιο επειδη δεν ηθελα να δωσω 220€ το παρηγγειλα απο κινα... Τελος παντων να μην τα πολυλογω απο την πρωτη στιγμη το κινητο "πεταει" συνεχως παραθυρα την ωρα λειτουργιας και ανοιγει τον browser σε προκαθορισμενες σελιδες συχνα και ακαταλληλες... Ο browser ανοιγει μονος του και κατα την χρηση και ειναι πολυ σπαστικο.. Επισης εχω θεμα με το messenger (Facebook) καθως δεν δεχεται το κινητο απο μια συγκεκριμενη εκδοση και μετα και οταν εχω μηνυμα δεν χτυπαει ο ηχος του messenger (και ναι τα εψω ολα ανοιχτα απο τις ρυθμισεις κτλ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ROOT ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? Προβλημα λογισμικου ειναι.Το περνας ξανα και πιστευω θα φτιαξει. Root δεν χρειαζεται να κανεις. 1
anestis1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καταρχας συγγνωμη για τα 3 θεματα κολλησε το ιντερνετ και δεν ηξερα αν ανεβηκε... Δευτερον το να επικοινωνησω απο εκει το πηρα αδυνατον διοτι ειναι αγορασμενο απο aliexpress και συνεπως απο ιδιωτη saruman123 τι κανω φιλε? Φοβαμαι να αναλαβω root απο μονος μου
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καταρχειν εχω την εντυπωσεις οτι το συγκεκριμενω ειναι ηδη ρουταρισμενω. Μπορεις να το ελεγξεις κατεβαζοντας απο το Play store το Root checker. Αν δεν ειναι ρουταρισμενο κατεβαζεις μια rom και την περνας με το Flash tool. Και σου ξανα λεω οτι δεν χρειαζεται να το ρουταρης για να περασεις την rom. Ελεγξε το για ρουταρισμα και πεσμας...
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν "κολλησε" το ιντερνετ,γιατι 2 ειναι στο mobile software και 1 στο smartphones.... Και με διαφορετικες ωρες. Στο θεμα... Εχεις ευρωπαικη ή κινεζικη ρομ;;. Συνηθως οι κινεζικες ειναι φουλ στο σκουπιδι και υποθετω οτι αυτο πληρωνεις τωρα... Το οτι δεν εγραψες στα σχολια οτι το θες με ευρωπαικη.... Παντως,ειναι σχετικα ευκολο να περασεις την ευρωπαικη,αν εχεις μια αλφα γνωση απο ρομς... Αν οχι,βρες καποιον που ξερει,αν δεν θες ενα ομορφο σουβερ για το ποτο σου...
Apostolos83 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μη φοβάσαι το rootαρισμα φίλε μου, δεν είναι και καμιά μεγάλη υπόθεση. Θα σου φάει κάμποσες ώρες βέβαια να ψάξεις συγκεκριμένες οδηγίες και προγράμματα για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Είναι σαφώς ποιο γρήγορο όμως και ποιο υγιές από το να κάθεσαι και να ακούς το καθένα εδώ μέσα που του περισσεύουν τα ευρώ και τρέχουν από τα μπατζάκια.... Πρόσφατα αναγκάστηκα να rootαρω και να καθαρίσω ένα Elephone ενός φίλου που είχε παρόμοια συμπτώματα. Βέβαια εκείνο το χρησιμοποιούσε ήδη ένα 6μηνο και απλά κάποια στιγμή κόλλησε το γνωστό πακέτο ιών (Engrikls κλπ). Δες λοιπόν μήπως και στη περίπτωσή σου είναι απλά κάποιος ιός και τη γλυτώσεις μόνο με root (που πιθανών να είναι ήδη) και ένα κάλο antivirus.
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 5 λεπτα δουλεια ειναι να περασεις την rom. Δες εδω το βιντεακι https://m.youtube.com/watch?v=M7qlipU8YYM Εδω σου εχω οδηγο στα Ελληνικα http://www.insomnia.gr/topic/600551-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-flashingmediatek/?do=findComment&comment=54704642 Τους drivers θα τους βρεις απο εδω http://www.mediafire.com/?3b9mzutwudq14qh Και το Firmware απο εδω https://drive.google.com/file/d/0B0KqPRyMQgfkWF80YlZ3cUFHN0k/view Στα εχω ολα ετοιμα. Κατσε δες βιντεακι,διαβασε και περνα το. Αν δεν μπορεις δωστο σε καποιον που ξερει. Δε αλλιος οπως ειπε και ο Τεο για "σουβερ" θα ειναι ωραιο. Μη φοβάσαι το rootαρισμα φίλε μου, δεν είναι και καμιά μεγάλη υπόθεση. Θα σου φάει κάμποσες ώρες βέβαια να ψάξεις συγκεκριμένες οδηγίες και προγράμματα για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Είναι σαφώς ποιο γρήγορο όμως και ποιο υγιές από το να κάθεσαι και να ακούς το καθένα εδώ μέσα που του περισσεύουν τα ευρώ και τρέχουν από τα μπατζάκια.... Πρόσφατα αναγκάστηκα να rootαρω και να καθαρίσω ένα Elephone ενός φίλου που είχε παρόμοια συμπτώματα. Βέβαια εκείνο το χρησιμοποιούσε ήδη ένα 6μηνο και απλά κάποια στιγμή κόλλησε το γνωστό πακέτο ιών (Engrikls κλπ). Δες λοιπόν μήπως και στη περίπτωσή σου είναι απλά κάποιος ιός και τη γλυτώσεις μόνο με root (που πιθανών να είναι ήδη) και ένα κάλο antivirus. Και ποιος σου ειπε οτι ΑΝ εχει ιο πρεπει σονυ και καλα να κανει root!!!Επισης βλεπω οτι του προτεινεις να βαλει αλλο ενα "σκουπιδι" στην συλλογη του(antivirus). Οποτε καλο ειναι να ξανα περασει το Firmware να εχει το κεφαλι του ησυχο. Λιγο διαβασμα θελει... 1
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μη φοβάσαι το rootαρισμα φίλε μου, δεν είναι και καμιά μεγάλη υπόθεση. Θα σου φάει κάμποσες ώρες βέβαια να ψάξεις συγκεκριμένες οδηγίες και προγράμματα για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Είναι σαφώς ποιο γρήγορο όμως και ποιο υγιές από το να κάθεσαι και να ακούς το καθένα εδώ μέσα που του περισσεύουν τα ευρώ και τρέχουν από τα μπατζάκια.... Πρόσφατα αναγκάστηκα να rootαρω και να καθαρίσω ένα Elephone ενός φίλου που είχε παρόμοια συμπτώματα. Βέβαια εκείνο το χρησιμοποιούσε ήδη ένα 6μηνο και απλά κάποια στιγμή κόλλησε το γνωστό πακέτο ιών (Engrikls κλπ). Δες λοιπόν μήπως και στη περίπτωσή σου είναι απλά κάποιος ιός και τη γλυτώσεις μόνο με root (που πιθανών να είναι ήδη) και ένα κάλο antivirus. Τελειωσες το λογιδριο σου;;;. Γιατι αναφερεσε σε ευρωπαικα νομισματα, σε μπατζακια κτλ. Που ειδες εσυ σε αυτο το θεμα τετοιες αναφορες;;;. Στην ρομ που του λεμε αν μπορει να φλασαρει μονος του;;;. Επισης,επειδη τυγχανει να εχω ελεφον,εισαι ακυρος εξ'ορισμου.... Να ρουταρεις ελεφον,οπως το αλλο με τον τοτο.... Επισης το "γνωστο" πακετο ιων engrikls;;;;. Πασο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα