Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πινω

Δεν καπνιζω

Δεν πινω ποτε καφε (μονο τσαι κ χυμους)

Δεν αγοραζω ρουχα συχνα εκτος πολυ σπανιων και ειδικων περιπτωσεων (γαμος κτλπ)

Δεν κοιταω τι κανουν οι αλλοι κ δεν με ενδιαφερει.

Δεν παω μπουζουκια

Δεν τρωω γαριδακια-δεν πινω αναψυκτικα

Λατρευω τα ταξιδια σε υπερβολικο βαθμο (αν μ πεις οπως ειμαστε παμε σε αλλη χωρα κ γυρναμε αυριο,εφυγα οπως ειμαι :)

Αν μπορουσα να ειμαι με ενα σακιδιο κ να γυρναω τον κοσμο θα το εκανα.

Εχω εξαιρετικη διαισθηση σε βαθμο να μαντευω πολλα πραγματα,τυχερα παιχνιδια,αριθμους κ.α

(ενας κ απο τους λογους που εβγαλα μερικα χρηματα)

Δεν ξεχναω ποτε μα ποτε προσωπα-τα λογια οπως ακριβως τα ειπαν-χρονολογιες και καταστασεις,κωδικους κ τηλεφωνα.εστω κ μια φορα ν τα ακουσω η τα διαβασω μετα χρονια ν περασουν τ θυμαμαι.

Αυτααα...

Νόμιζα ότι έγραφα εγώ. Ακριβώς όμως. Καρμπόν.

• Like 3
Δημοσ.

δεν πινω/δεν καπνιζω

οτι εχει να κανει με σπορ και αθλητικα εκτος του οτι το βαριεμαι το σιχαινομαι απο αποψη βρωμιας κτλπ

σαν ατομο εχω μια σιχαμαρα για οποιοδηποτε πολιτικο της εποχης μας, χωρις εξαιρεσεις, και θελω να τους δω κρεμασμενους one by one, με τοσο μισος που το κανα και ο ιδιος αμα επρεπε

πιο περιληπτικα δεν μπορω την διαφθορα στο οτιδηποτε, απλα μου την δινει dunno

για το web δεν μπορω να γραψω, αλλα γενικοτερα οτι πιο επικινδυνο τοσο μεγαλυτερος εθισμος.

• Like 1
Δημοσ.

μηπως ειμαστε αδερφια :P ;;

(και νομιζα ότι ημουν ο μονος..οποτε δεν εχω κατι ξεχωριστο..... :) )

• Like 1
Δημοσ.

YEAAAAAH right!

Ετσι λες στον εαυτό σου απλά για να νιώθεις καλύτερα η ίδια! Προσπαθείς να μειώσεις τις εμπειρίες των άλλων μέσα στο μυαλό σου, λόγω της ανασφάλειας σου που πηγάζει από την ανικανοποίητη προσωπική σου ζωή.   :whistle:    ;)

lol, οταν ο αλλος κανει μοστρα στο facebook ειναι ξεκαθαρο δεν χρειαζεται να εισαι διανοια για να το καταλαβεις. ο ανθρωπος που γουσταρει πχ τα ταξιδια και κανει πολλα δεν θα κατσει να γεμισει το facebook του με φωτογραφιες ως αποδεικτικα στοιχεια. το ιδιο ισχυει και για αλλα πραματα.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν καπνιζω

Δεν πινω (σπανια και πολυ λιγο)

Δεν ασχολουμαι με αμαξια

Δε βλεπω μπαλα

Δεν πινω καφε (ειμαι του τσαγιου)

Δεν εχω facebook

Στο στρατο που το συζητουσα με καποιον μου ειχε πει οτι δεν μπορουσε να καταλαβει που εβρισκα το ενδιαφερον να ζω!

Και εγω ακριβώς την ίδια απορία εχω!!

WTF??

Η λίστα του Bspus με πράγματα που δεν κάνει περιλαμβάνει μηδέν δημιουργικές ασχολίες.

Εγώ αν είχα απορία εδώ θα ήταν ότι δε μπορώ να καταλάβω πώς νομίζει κανείς ότι μπορεί να καλυφθεί το ενδιαφέρον κάποιου μ' αυτά τα πράγματα.  :-)

• Like 7
Δημοσ.

Δεν καπνιζω

Δεν πινω (σπανια και πολυ λιγο)

Δεν πινω

Δεν καπνιζω

δεν πινω/δεν καπνιζω

Μόλις είδα το θέμα ήμουν σίγουρη πως δεν είμαι ξεχωριστή, αλλά τελικά είμαι γιατί πίνω και καπνίζω.

• Like 7
Δημοσ.

Δεν πάω μπουζούκια

Δεν πάω σε κλαμπάκια

Δεν πάω σε ρακομελάδικα

Δεν πάω σε αγώνες και δεν ασχολούμαι γενικά με αθλητικά 

Δεν πουλάω μούρη και γενικά δεν δείχνω την "γαμάτη" ζωή μου στα social media

Δεν πίνω σαν πούστης

Δεν καπνίζω 

Νομίζω έχω ήδη αποκλειστεί από το 95% του ελληνικού πληθυσμού σαν ενδιαφέρον άτομο. 

• Like 4
Δημοσ.

Papia  αλλη φορα αμα βαριεσαι καλεσε κανα call girl... :devil:

και ασε της μλκ.. :X

Θα αρχίσει τις ιστορίες πόσο ακριβό είναι το μασάζ με happy ending εις τας Ελβετίας. :P

Δημοσ.

Δεν πίνω, δεν καπνίζω (είμαι αλλεργική στον καπνό), δεν πήγαινα/πάω σε κλαμπάκια, δεν έχω girl girly habits, δεν πίνω καφέ, δεν πήγαινα για διακοπές σε ελληνικά νησιά, δεν ακούω ελληνική μουσική, δεν τα πάω πολύ καλά με τις γυναίκες οι οποίες έχουν έναν άλφα τρόπο σκέψης, στις εκφράσεις μου είμαι λίγο blunt, δεν χρυσώνω κανένα χάπι, δεν χαιδεύω αυτάκια κανενός. Ποτέ δεν τρώω αυτό που μου σερβίρουν (μεταφορικά :P), το χιούμορ μου συνήθως απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό (κοινώς ακομπλεξάριστο και ανοιχτόμυαλο). Προτιμώ να μην έχω καθόλου φίλους παρά να πιέσω τον εαυτό μου να περιτριγυρίζεται από άτομα χωρίς φαιά ουσία. Και τέλος, μου αρέσουν οι κομπγιουτεράδες και η above average intelligence.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν σταματάω να διαβάζω ινσομνια

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και το μυαλό του και η αντίληψή του να τον κάνουν το πιο ενδιαφέρον άτομο του κόσμου. Μπορεί κάποιος άλλος να έχει γυρίσει όλο τον κόσμο τρεις φορές πηδώντας από αεροπλάνα και να μην μπορείς να καθίσεις μαζί του πάνω από δέκα λεπτά...δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα  οι ασχολίες και τα χόμπι με το πόσο ξεχωριστός και ενδιαφέρων είναι κάποιος.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...