TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Άμα σου λέω εγώ.. Να και κάτι ακόμα λοιπόν, δεν πέφτω σχεδόν ποτέ όξω! Νόμιζα θα ανέφερες το Απολλώνειο κορμί σου Αυτό έρχεται τρίτο, χάνει τη δεύτερη θέση απ' τον εσωτερικό μου κόσμο. 1
D4rkshadow Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Papia αλλη φορα αμα βαριεσαι καλεσε κανα call girl... και ασε της μλκ..
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πρόσεχε πώς του μιλάς, ο πάπιας ξεχωρίζει για τα μοναδικά του θρετζ. 1
V for Vagelis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 οι φωτογραφιες στο ιντερνετ ειναι απατηλες σε γενικες γραμμες επισης οι ανθρωποι πολλες φορες φουσκωνουν τα λεγωμενα τους ή απλα επειδη δεν ξερεις ολη την ζωη τους ολα αυτα σου φαινονται μυστηρια και παραμυθενια. YEAAAAAH right! Ετσι λες στον εαυτό σου απλά για να νιώθεις καλύτερα η ίδια! Προσπαθείς να μειώσεις τις εμπειρίες των άλλων μέσα στο μυαλό σου, λόγω της ανασφάλειας σου που πηγάζει από την ανικανοποίητη προσωπική σου ζωή.
splashboogie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ώρες ώρες σκέφτομαι - σε φάσεις αυτοκριτικης - οτι μάλλον πρέπει να είμαι σαν άτομο στο μέσο όρο. Η ακόμα χειρότερα βαρετός. Πηγαινω στη δουλειά μου καθε μέρα. Επιστρέφω σπιτι. Χαζεύω - καλη ωρα - λίγο στο ίντερνετ και κοιμάμαι. Καθε μέρα. Επειτα εβλεπα κάποιους συναδέλφους στη δουλεία και έκανα τη σύγκριση. Αλλος εχει παει Νεα Υορκη, Καμερουν, Ζιμπάμπουε. Αλλος κανει σκι και καταδυσεις. Αλλος κανει πολεμικες τέχνες, ορειβασία κλπ. Ωρες ώρες βρισκομαι σε συζητησεις για τα παραπανω θεματα ή για την επικαιρότητα πχ στον κοσμο (βλ. Αμερικη) και νιώθω πολυ "λιγος". Σκεφτόμουν τι μπορεί να με κανει να ξεχωριζω και περα απο το αντικειμενο μου που ειναι λιγο περιεργο (που πραγματικά δε νομιζω οτι ξεφευγω απο το μ.ο. αν δεν ειμαι κατω απο αυτον) το μονο που θα ειχα πχ να καυχηθω ειναι οτι εχω ταξιδεψει λιγο στην Ευρωπη (Αγγλ/Γαλλ/Ολλ/Βελγ/Ιταλ/Ισπ/Γερμ/Ελβ/Δαν/Σουηδ) και οτι αγκομαχω να μαθω ερασιτεχνικα 2 ξένες γλωσσες που ξεφευγουν απο τα συνηθισμένα. Αλλες δραστηριοτητες / ενδιαφεροντα, τιποτα το περιεργο. Το ξερω βγαζει λιγο μαυριλα σαν thread. Αλλα αναρωτιομουν αν οντως εκπροσωπω το μ.ο. ή αν ειμαι κατω απ αυτον ή αν φταίει το περιβαλλον στο οποιο βρίσκομαι. Πχ σιγουρα καποιος που μεγαλωνει στο εξωτερικο εχει πολυ περισσότερα ερεθίσματα απο καποιον που μεγαλωσε στην Ελλάδα. Εσας,υπαρχει κατι που σας κανει να ξεχωριζετε; Πάντα ξεχωρίζω χωρίς να καταβάλω προσπάθεια. Νομίζω το μυστικό είναι ότι κάνεις να το κάνεις με ψυχή. Μετά είναι και πως πλασάρεις εσύ των εαυτό σου. Το thread π.χ. εμένα δεν μου έβγαλε καμία μαυρίλα, δίοτι λες πως έχεις ταξιδέψει σε όλοι την Ευρώπη (σχεδόν), μια χαρά ενδιαφέρον το βλέπω. Τι πάει να πει αγκομαχώ και ερασιτεχνικά; Νομίζω ότι σε καταιβάζεις φίλε. Άλλοι άμα έκαναν μαθήματα σε δύο γλώσσες θα μας έπριζαν τον ''λουτσο'' πόσο καλοί είναι- και πόσο όμορφο πράγμα είναι οι ξένες γλώσσες και οι ξένες κουλτούρες. Εγώ κοπλέ σε βρίσκω. Το μυστικό πάντως είναι ότι κάνεις να προσπαθείς να το βλέπεις για πάρτι σου. Λίστα με τι με ξεχωρίζει δεν βάζω, θα πω ότι από όταν έπιασα σπίτι πορώθηκα με μαγειρική.
Irene.j Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εκεινο,που ξεχωριζει ουσιαστικα εναν ανθρωπο ειναι ο χαρακτηρας. Τα υπολοιπα ερχονται δευτερα,τριτα,τεταρτα. το μονο που θα ειχα πχ να καυχηθω ειναι οτι εχω ταξιδεψει λιγο στην Ευρωπη (Αγγλ/Γαλλ/Ολλ/Βελγ/Ιταλ/Ισπ/Γερμ/Ελβ/Δαν/Σουηδ) Λιγο? 5
GreekMonkey Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Βασικά όντως πολύ μίζερα μου ακούστηκαν αυτά που είπες για τον εαυτό σου και διέκρινα μια τάση κλαψίματος στα γραφόμενα σου.
Highlander Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Παπάκι, θεωρώ ότι ο κάθε ένας μας έχει τις επιλογές του. Τα ίδια ακούω από ανθρώπους γύρω μου, (ελάχιστα από παρέες μου) που αν τα βάλεις κάτω θα δεις θετικά και αρνητικά. Όταν ο άλλος κάνει βόλτες στην Ευρώπη 2 φορές το χρόνο ή περιμένει τα πρώτα χιόνια για να πάει για σκι (ξεσκι) 10 ΣΚ και με διαμονή , εγώ επιλέγω να έχω παρέα τα πιτσιρίκια μου, να έχω τις κότες μου, τα λαχανικά μου κ.ο.κ. Αν εξαιρέσεις το οικονομικό κομμάτι (που κάποιοι απλά δεν έχουν θέμα) όλα τα άλλα είναι θέμα επιλογής. Ακόμη και στο οικονομικό, μπορείς να αλλάξεις λίγο τον τρόπο ζωής σου με σκοπό να έχεις άλλα οφέλη. Για παράδειγμα, κάθε Τετάρτη με την παρέα, μετά τον καφέ πηγαίναμε για φαγητό. Το έκοψα και έβαλα άλλους στόχους. 1
theoritikos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν κοιταω τι κανουν οι άλλοι. Η εμπειρία έχει δείξει πως αυτοι που σκοτώνονται να πάνε για σκι στο (καγκουρο)Μπάνσκο ή να βγάλουν σελφι με ντεμεκ celebrities, είναι άνθρωποι που δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους . Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον . 2
BigBOSS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν έχω λογαριασμό στο facebook. Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο/μπάσκετ. καλύτερα, συμφωνα με ερευνες το fb συνεισφερει στη δυστυχία. ειναι αυτο που ειπε ο νηματοθετης, καποιος βαζει φωτο που πηγε Κουάλα Λουμπουρ και κακώς κάποιος άλλος νιωθει μειονεκτικά. και γω θα το σουτάρω 1
Bspus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 xpapias, εχω την εντυπωση οτι περνας mid-life crisis με τα thread που βλεπω τελευταια. Ελπιζω να το ξεπερασεις συντομα. Αν πρεπει να βρω που ξεχωριζω εγω, μαλλον ειναι σε αυτα που δεν κανω. Δεν εχω γνωρισει αλλον για τον οποιο να ισχυει η πληρης λιστα! Δεν καπνιζω Δεν πινω (σπανια και πολυ λιγο) Δεν ασχολουμαι με αμαξια Δε βλεπω μπαλα Δεν πινω καφε (ειμαι του τσαγιου) Δεν εχω facebook Στο στρατο που το συζητουσα με καποιον μου ειχε πει οτι δεν μπορουσε να καταλαβει που εβρισκα το ενδιαφερον να ζω! 4
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 wtf, εβγαλες το στρατο χωρις να πινεις καφε; που υπηρετησες;
leonidas_fs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στο στρατο που το συζητουσα με καποιον μου ειχε πει οτι δεν μπορουσε να καταλαβει που εβρισκα το ενδιαφερον να ζω! Και εγω ακριβώς την ίδια απορία εχω!! WTF??
stelios18120 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δεν πινω Δεν καπνιζω Δεν πινω ποτε καφε (μονο τσαι κ χυμους) Δεν αγοραζω ρουχα συχνα εκτος πολυ σπανιων και ειδικων περιπτωσεων (γαμος κτλπ) Δεν κοιταω τι κανουν οι αλλοι κ δεν με ενδιαφερει. Δεν παω μπουζουκια Δεν τρωω γαριδακια-δεν πινω αναψυκτικα Λατρευω τα ταξιδια σε υπερβολικο βαθμο (αν μ πεις οπως ειμαστε παμε σε αλλη χωρα κ γυρναμε αυριο,εφυγα οπως ειμαι Αν μπορουσα να ειμαι με ενα σακιδιο κ να γυρναω τον κοσμο θα το εκανα. Εχω εξαιρετικη διαισθηση σε βαθμο να μαντευω πολλα πραγματα,τυχερα παιχνιδια,αριθμους κ.α (ενας κ απο τους λογους που εβγαλα μερικα χρηματα) Δεν ξεχναω ποτε μα ποτε προσωπα-τα λογια οπως ακριβως τα ειπαν-χρονολογιες και καταστασεις,κωδικους κ τηλεφωνα.εστω κ μια φορα ν τα ακουσω η τα διαβασω μετα χρονια ν περασουν τ θυμαμαι. Αυτααα... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις