Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά η μονοτονία και η σταθερότητα με βολεύει. Ακολουθω σχεδον αυτιστικα το ιδιο προγραμμα και δε βρισκομαι σε καταστάσεις που να με δυσκολευουν. Απλα οταν πχ βρεθω σε καποια βολτα να συζηταω με αλλους φοβάμαι οτι εκ των πραγμάτων η κουβεντα περιορίζεται στα στοιχειωδη.

Εχω 2-3 πολυ καλους φιλους με τους οποιους ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος. Απλα οταν βρεθω λιγο παραεξω βλεπω τη διαφορά.

Edit:

Ναι ο muchacho εχει πεσει αρκετα μεσα!

Nenya μετα το τραμ φοβαμαι οτι πρεπει να βρω κατι πιο extreme να κανω (λες και το ηθελα!) για να κραταω το ενδιαφερον!

Τι θα άλλαζε για 'σένα αν είχες να πεις παραπάνω πράγματα με άτομα εκτός του friend zone σου; Θέλω να πω, ποια ανάγκη θα σου ικανοποιούσε;

Δημοσ.

xpapia και αυτοί που λες (και ζηλεύεις) συνηθισμένοι και σαν τους άλλους νιώθουνε...:)

Η κρυφή μου ζωή  :ph34r:

Εξού και το nick ε;; :D

Δημοσ.

Δεν έχω λογαριασμό στο facebook.

Δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο/μπάσκετ.

Ω Χριστός και η Παναγία!!

Τουλάχιστον το έσωσες που ασχολείσαι με αυτοκίνητα (αν κρίνω απο nickname και photo profile!)

Δημοσ.

Ε πανω-κατω το οτι δεν παρακολουθω αθλητικα και το οτι δε μαρεσει να βγαινω σε κλαμπ κλπ και να ξημερωνομαι εκει περα.Τα οποια τα κανουν το 90% των ατομων στην ηλικια μου και με κοιτανε περιεργα οταν λεω οτι δε μαρεσει.

Εξαρταται παντα κ η παρεα.

Δημοσ.

Ώρες ώρες σκέφτομαι - σε φάσεις αυτοκριτικης - οτι μάλλον πρέπει να είμαι σαν άτομο στο μέσο όρο. Η ακόμα χειρότερα βαρετός.

Πηγαινω στη δουλειά μου καθε μέρα. Επιστρέφω σπιτι. Χαζεύω - καλη ωρα - λίγο στο ίντερνετ και κοιμάμαι. Καθε μέρα.

Επειτα εβλεπα κάποιους συναδέλφους στη δουλεία και έκανα τη σύγκριση. Αλλος εχει παει Νεα Υορκη, Καμερουν, Ζιμπάμπουε. Αλλος κανει σκι και καταδυσεις. Αλλος κανει πολεμικες τέχνες, ορειβασία κλπ.

Ωρες ώρες βρισκομαι σε συζητησεις για τα παραπανω θεματα ή για την επικαιρότητα πχ στον κοσμο (βλ. Αμερικη) και νιώθω πολυ "λιγος".

Σκεφτόμουν τι μπορεί να με κανει να ξεχωριζω και περα απο το αντικειμενο μου που ειναι λιγο περιεργο (που πραγματικά δε νομιζω οτι ξεφευγω απο το μ.ο. αν δεν ειμαι κατω απο αυτον) το μονο που θα ειχα πχ να καυχηθω ειναι οτι εχω ταξιδεψει λιγο στην Ευρωπη (Αγγλ/Γαλλ/Ολλ/Βελγ/Ιταλ/Ισπ/Γερμ/Ελβ/Δαν/Σουηδ) και οτι αγκομαχω να μαθω ερασιτεχνικα 2 ξένες γλωσσες που ξεφευγουν απο τα συνηθισμένα. Αλλες δραστηριοτητες / ενδιαφεροντα, τιποτα το περιεργο.

Το ξερω βγαζει λιγο μαυριλα σαν thread. Αλλα αναρωτιομουν αν οντως εκπροσωπω το μ.ο. ή αν ειμαι κατω απ αυτον ή αν φταίει το περιβαλλον στο οποιο βρίσκομαι. Πχ σιγουρα καποιος που μεγαλωνει στο εξωτερικο εχει πολυ περισσότερα ερεθίσματα απο καποιον που μεγαλωσε στην Ελλάδα.

Εσας,υπαρχει κατι που σας κανει να ξεχωριζετε;

οι φωτογραφιες στο ιντερνετ ειναι απατηλες σε γενικες γραμμες

επισης οι ανθρωποι πολλες φορες φουσκωνουν τα λεγωμενα τους ή απλα επειδη δεν ξερεις ολη την ζωη τους ολα αυτα σου φαινονται μυστηρια και παραμυθενια.

• Like 5
Δημοσ.

Ω Χριστός και η Παναγία!!

Τουλάχιστον το έσωσες που ασχολείσαι με αυτοκίνητα (αν κρίνω απο nickname και photo profile!)

Δεν έχω αυτοκίνητο

• Like 2
Δημοσ.

Καταρχήν γιατί φαίνονται πιο ενδιαφέροντα τα ταξίδια ή ότι ο άλλος σκοτωνεται να κάνει κάτι πχ σερφ που για μένα μπορεί να φαίνεται ανούσιο, και εξουθενωτικο;

Όποιος περνάει καλά σε μια παρέα, σε μια έξοδο κλπ δεν σκέφτεται ούτε τη σελφι, ούτε το τσεκ ιν, ούτε τη φώτο.

Ναι ΟΚ μπορεί μια δυο φορές να το κάνει, αλλά το 4-5 φορές την βδομάδα η σε σχετικό μικρό διάστημα πχ είναι αφυσικο.

Ο καθένας μας περνάει καλά διαφορετικα από άλλους. Πρέπει δλδ σώνει και καλά να θεωρω πχ τα μπουζούκια διασκέδαση;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω αυτοκίνητο

Ωραίος ρε man, τον έστειλες κανονικά.

Οn topic, η τριλοβίτικη καταγωγή μου.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραίος ρε man, τον έστειλες κανονικά.

Οn topic, η τριλοβίτικη καταγωγή μου.

Νόμιζα θα ανέφερες το Απολλώνειο κορμί σου

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...