DDevil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ρε μαθε να έχεις το θάρρος της γνωμης σου. Οτι γουσταρεις θα σκέφτεσαι τι σε νοιαζει τι λενε οι άλλοι?
Glikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 thaank you!!!! επιτέλους ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει... αυτό πρώτη φορά το είχα κάνε με μια καθηγήτρια και μάλιστα δεν το είχα σκεφτεί από μόνη μου αλλά ένας άλλος συμμαθητής μου το είχε πει ηταν μια καθηγήτρια πολύ μελιστάλαχτη, η οποία το παιζε αθώα μπουμπουκα... είχε κι ένα περίεργο τρόπο να τοποθετεί τα χέρια της.. γενικά ήταν αστεία σαν σύνολο και μου λέει ο συμμαθητής μου.. τη φαντάζεσαι αυτή να κάνει σεξ; έσκασα στα γέλια τέλος πάντων... πάντως σε γενικές γραμμές δε φαντάζομαι τους ανθρωπους να κανουν σεξ.. για πλάκα τα λέμε τώρα αυτά Εγώ κάτι φορές φαντάζομαι μερικές να κάνουν σεξ.
DDevil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πρέπει να κάνεις το μεγάλο comeback γιατί δε σε βλέπω καλά Σε αντιθεση με άλλους/αλλες που το κανουν καθε μερα και παλι ειναι μεσα στα νευρα μια χαρα ειμαι. Τωρα σε μερικες μέρες βγαινω σε άδεια ... με περιμενει μια τυπισσα στην Αθηνα. Δεν την παλευουμε οι πρωτευουσιανοι στις επαρχιες εδω έχουνε αλλα έθιμα και αλλες νοοτροπιες
g_alkis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τι τραβάς και συ ρε Ντι.. έλα στον Τρίλοφο φίλε, την πρωτεύουσα του σεξ Παρτόλες οι Τριλοφίτισες;
DDevil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ελπιζω στο κοσμο σου Τριλοβιτη να μην παμε να κανουμε καμακι σε καμια και να μας αρχισει τις μαλακιες περι σεξουαλικης παρενοχλησης!!!! γυναικες προθυμες ψάχνουμε οχι σπασικλάκια 1
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παρτόλες οι Τριλοφίτισες; Τα καλύτερα κορίτσα βγάζει η πρωτεύουσα.. Ελπιζω στο κοσμο σου Τριλοβιτη να μην παμε να κανουμε καμακι σε καμια και να μας αρχισει τις μαλακιες περι σεξουαλικης παρενοχλησης!!!! γυναικες προθυμες ψάχνουμε οχι σπασικλάκια Τα καλύτερα κορίτσα βγάζει η πρωτεύουσα.. 1
DDevil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τα καλύτερα κορίτσα βγάζει η πρωτεύουσα.. Τα καλύτερα κορίτσα βγάζει η πρωτεύουσα.. Και τα πιο ακομπλεξαριστα!!! Στα Γιαννενα έχει ωραιες τυπισσες απο οτι εχω δει πάντως , φοιτητριες. 1
Alithinos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 εσυ τώρα θες να μάθεις πόση ώρα άντεξε ο άλλος ε κανα δεκάλεπτο μάλλον
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Προς τους δεν πίνω δεν καπνίζω ή και το αντίστροφο που κολλάει αυτό με τα ενδιαφέροντας σας? Δηλαδή δε θα μπορούσατε να κάνετε παρέα με κάποιον που καπνιζει και πίνει? ίσα ίσα πρέπει κάποιος να γυρίσει(οδηγήσει) όταν οι άλλοι είναι τύφλα Όσα ταξίδια και να έχει κάνει ο άλλος όσες ιστορίες και να έχει να σου διηγηθεί αν δεν τα βρίσκετε στον χαρακτήρα άστο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις