Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως αν υπάρχει κάτι που με ξεχωρίζει για να απαντήσω και στο ερωτημα θεωρώ ότι δεν είμαι καθόλου περίεργη με τις ζωές των άλλων

Αν κάποιος θέλει να μοιραστεί μαζί μου κάτι, ειμαι όλη αυτια, κατα τ'αλλα δε θα ψάξω πίσω από την πλάτη του, ούτε τα πράγματά του, ούτε κινητά, υπολογιστές, ούτε να διαβάσω κάτι που έχει γράψει και το έχει ξεχάσει σε κοινη θέα...ούτε θα ανοίξω συρτάρια, γενικα δηλαδή δε θα ψαχουλέψω... προκειμένου να ξεμπροστιάσω τη ζωή του.

Κι έχω μια μικρή υποψία οτι οι άνθρωποι το κάνουν πολύ αυτό...

Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον έχεις μάθει, αλλά το να μην είσαι κατίνα χείριστου είδους είναι το νορμάλ και όχι κάτι που σε κάνει ξεχωριστό άνθρωπο.

θυμάμαι μια μέρα έφερα ένα φίλο στο σπίτι και μπήκαμε στης συγκατοίκου το δωμάτιο γιατί αυτή είχε τηλεόραση κι εγώ όχι

και άρχισε αυτός να ψάχνει..

του λέω "τι κάνεις;;"

μου λέει "γιατί εσύ δεν ψάχνεις;"

Ο φίλος σου άρχισε να ψάχνει το δωμάτιο της συγκατοίκου σου. Μιας κοπέλας που δεν ξέρει, και που βασικά χάρη στην καλή της διάθεση βρίσκεται εκεί τη συγκεκριμένη στιγμή. Και όταν του επισημαίνεις πως κάνει μαλακία φέρνει αντίρρηση.

Απλά δε φτάνουν οι λέξεις για να το χαρακτηρίσω αυτό. Σε σχέση με την παραπάνω παράγραφο: όταν έχεις γύρω σου το αχαρακτήριστο η εικόνα που δημιουργείς για τον κόσμο παίζει να είναι λίγο... μη αντιπροσωπευτική.

• Like 6
  • Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μου φαντάζει αδιανόητη η σκέψη και μόνο να ψάξω οτιδήποτε ξένο, όχι η πράξη!

Μερικοί όντως είμαστε διαφορετικοί.. Επίσης

Δεν πίνω

Δεν καπνίζω

Δεν πήρα ποτέ οποιοδήποτε ναρκωτικό

Δεν είμαι γκέι ούτε στο σώμα ούτε στην συμπεριφορά

Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες

Δεν είμαι διπρόσωπος

Είμαι πάντα με τον αδύναμο και όχι με τον ισχυρό

Λατρεύω τα αδεσποτακια

Α και έχω και facebook, μιας και απ ότι βλέπω δεν έχει κανείς εδώ, είμαι διαφορετικός lol !!

• Like 2
Δημοσ.

σοβαρα τωρα; που κοιτας γυναικες στο μετρο και σκεφτεσαι αν ειναι αδιστακτες και ξετσιπωτες μονο και μονο για να γαμηθουν;

ναι ξέρεις είμαι πιο ενδιαφέρον τύπος απο σένα, δεν κάθομαι να κοιτάζω απλά τα  νύχια στις άλλες

προσπαθώ να τις φανταστώ με εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπό τους κι αν βογκάνε καλά.

Ρε Εύα ειλικρινά παράταμε

μάλλον εσύ εχεις κάποιο κόμπλεξ μαζί μου, μου τα χεις κάνει τσουρέκια

• Like 2
Δημοσ.

ναι ξέρεις είμαι πιο ενδιαφέρον τύπος απο σένα, δεν κάθομαι να κοιτάζω απλά τα  νύχια στις άλλες

προσπαθώ να τις φανταστώ με εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπό τους κι αν βογκάνε καλά.

Ρε Εύα ειλικρινά παράταμε

μάλλον εσύ εχεις κάποιο κόμπλεξ μαζί μου, μου τα χεις κάνει τσουρέκια

αν συμμετέχεις και συ στο αποτέλεσμα της φαντασίας σου .... welcome to lesbos 

• Like 1
Δημοσ.

αν συμμετέχεις και συ στο αποτέλεσμα της φαντασίας σου .... welcome to lesbos 

μπα...

αστειευόμουν φυσικά, δεν κάθομαι να σκέφτομαι πρωι πρωι καθώς πηγαινω στη δουλειά τέτοιες "μαλακίες"

το οτι απλά περνάει απο το μυαλό μου οτι κάποιες γυναίκες είναι αδίστακτες δε με κάνει λεσβία

γενικά, υπάρχει και κάτι άλλο που με ξεχωρίζει..

έχω μεγάλο ρεπερτόριο σκέψης

οι περισσότερες γκόμενες σκέφτονται πράγματα όπως νύχια και μαλλιά,

εγώ σκέφτομαι πράγματα όπως σενάρια για ταινίες.. μπορεί να είναι κωμωδιες, μπορει να είναι δράματα, μπορει όμως να είναι και πορνό...

μπορεί να σκεφτώ διάφορα τέλος πάντων, αλλά μόλις το πεις ή τα γράψεις σε κανα δημόσιο φόρουμ όπως εδώ θα αρχίσουν όλοι τις μαλακίες και καταντάει μαλακία η όλη φάση

Δημοσ.

μπα...

αστειευόμουν φυσικά, δεν κάθομαι να σκέφτομαι πρωι πρωι καθώς πηγαινω στη δουλειά τέτοιες "μαλακίες"

το οτι απλά περνάει απο το μυαλό μου οτι κάποιες γυναίκες είναι αδίστακτες δε με κάνει λεσβία

το "αν βογκάμε καλά" όμως...

μη μασάς εδώ ο μετρ των γυναικών Γκλέτσος ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές...

δεν είναι κάτι κακό...το καλό το ψήσιμο έτσι πρέπει να ναι 

• Like 1
Δημοσ.

γενικά, υπάρχει και κάτι άλλο που με ξεχωρίζει..

έχω μεγάλο ρεπερτόριο σκέψης

Τα μέλη του φόρουμ το επιβεβαιώνουν

• Like 1
Δημοσ.

το "αν βογκάμε καλά" όμως...

μη μασάς εδώ ο μετρ των γυναικών Γκλέτσος ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές...

δεν είναι κάτι κακό...το καλό το ψήσιμο έτσι πρέπει να ναι 

όχι ρε συ, δεν σκέφτομαι αν βογκάτε καλά...

χαχαχαχαχα μ'αρέσει όμως που βάζεις τον εαυτό σου μέσα...

μάλλον σε συμπαθώ εσένα και όχι με τον τρόπο που το εννοείς

απλά όσον αφορά το βογκητό φαίνεται συνήθως αν η κοπέλα προσποιείται....

σήμερα η γειτόνισσα καλά το πήγαινε αλλά μου φάνηκε οτι προσπάθησε να αντιγράψει την mia khalifa. είχε κάτι το προσποιητό που το χαλούσε

Τα μέλη του φόρουμ το επιβεβαιώνουν

αποφεύγω να γράψω για σοβαρά θέματα στο ινσόμνια περα απο πίπες γιατί την τελευταία φορά δεν μπορούσαν να αποφασίσουν σε ποιο σημείο βράζει το νερό.. οπότε λέω άστο καλύτερα

Δημοσ.

όχι ρε συ, δεν σκέφτομαι αν βογκάτε καλά...

χαχαχαχαχα μ'αρέσει όμως που βάζεις τον εαυτό σου μέσα...

μάλλον σε συμπαθώ εσένα και όχι με τον τρόπο που το εννοείς

απλά όσον αφορά το βογκητό φαίνεται συνήθως αν η κοπέλα προσποιείται....

σήμερα η γειτόνισσα καλά το πήγαινε αλλά μου φάνηκε οτι προσπάθησε να αντιγράψει την mia khalifa. είχε κάτι το προσποιητό που το χαλούσε

τουλάχιστον ρε συ στάβι πρέπει να το παραδεχτούμε...οι άντρες είναι το μοναδικό σημείο που δεν μπορούν να προσποιηθούν ... ενώ εμείς έλα δώσε πάρε ψέμα και προσποίηση είμαστε ... 

είσαι σίγουρη ότι είναι η διπλανή σου ή καμιά ερωμένη ή καμιά τσόντα; 

Δημοσ.

Ποια είναι η Mia Khalifa? γκουχ γκουχ

Πόση ώρα βόγκαγε?

εσυ τώρα θες να μάθεις πόση ώρα άντεξε ο άλλος

ε κανα δεκάλεπτο μάλλον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...