xpapias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ώρες ώρες σκέφτομαι - σε φάσεις αυτοκριτικης - οτι μάλλον πρέπει να είμαι σαν άτομο στο μέσο όρο. Η ακόμα χειρότερα βαρετός. Πηγαινω στη δουλειά μου καθε μέρα. Επιστρέφω σπιτι. Χαζεύω - καλη ωρα - λίγο στο ίντερνετ και κοιμάμαι. Καθε μέρα. Επειτα εβλεπα κάποιους συναδέλφους στη δουλεία και έκανα τη σύγκριση. Αλλος εχει παει Νεα Υορκη, Καμερουν, Ζιμπάμπουε. Αλλος κανει σκι και καταδυσεις. Αλλος κανει πολεμικες τέχνες, ορειβασία κλπ. Ωρες ώρες βρισκομαι σε συζητησεις για τα παραπανω θεματα ή για την επικαιρότητα πχ στον κοσμο (βλ. Αμερικη) και νιώθω πολυ "λιγος". Σκεφτόμουν τι μπορεί να με κανει να ξεχωριζω και περα απο το αντικειμενο μου που ειναι λιγο περιεργο (που πραγματικά δε νομιζω οτι ξεφευγω απο το μ.ο. αν δεν ειμαι κατω απο αυτον) το μονο που θα ειχα πχ να καυχηθω ειναι οτι εχω ταξιδεψει λιγο στην Ευρωπη (Αγγλ/Γαλλ/Ολλ/Βελγ/Ιταλ/Ισπ/Γερμ/Ελβ/Δαν/Σουηδ) και οτι αγκομαχω να μαθω ερασιτεχνικα 2 ξένες γλωσσες που ξεφευγουν απο τα συνηθισμένα. Αλλες δραστηριοτητες / ενδιαφεροντα, τιποτα το περιεργο. Το ξερω βγαζει λιγο μαυριλα σαν thread. Αλλα αναρωτιομουν αν οντως εκπροσωπω το μ.ο. ή αν ειμαι κατω απ αυτον ή αν φταίει το περιβαλλον στο οποιο βρίσκομαι. Πχ σιγουρα καποιος που μεγαλωνει στο εξωτερικο εχει πολυ περισσότερα ερεθίσματα απο καποιον που μεγαλωσε στην Ελλάδα. Εσας,υπαρχει κατι που σας κανει να ξεχωριζετε;
Glikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Είναι το πως νιώθει ο καθένας. Προσπάθησε να κάνεις δραστηριότητες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Θεωρώ ο καθένας είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο. Και σημασία έχει να έχεις δίπλα σου άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα / ξεχωριστό. Δεν ξέρω αν ξεχωρίζω με αυτό που θα πω αλλά θεωρώ τον εαυτό μου άτομο που ξηγιέται σπαθί. Σε φίλους και στις ερωτικές μου σχέσεις. Τις προάλλες επιχείρησα να φτιάξω το πρώτο μου γαλακτομπούρεκο. Σαν εμετός βγήκε τελικά αλλά ένιωσα ωραία που το προσπάθησα. 1
BigBOSS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αλλος εχει παει Νεα Υορκη, Καμερουν, Ζιμπάμπουε. Αλλος κανει σκι και καταδυσεις. Αλλος κανει πολεμικες τέχνες, ορειβασία κλπ. χεστήκαμε 14
xpapias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ξέρω ισως δεν είναι καλο παραδειγμα. Πχ ενας συναδελφος πχ ειχε ανεβασει φωτο σε κοιν. δίκτυα απο σερφ στη Χαβάη και υποθαλασσια selfie με κατι τρελα τροπικα ψαρια. Επισης πολλοί φιλοι απο Ελλαδα που εχουν μαθει ή και κανουν ιστιοπλοΐα. Δε μιλάω απαραιτητα για πολυ τραβηγμενα πραγματα. Πχ κάποια μπορει να κανει μπαλέτο ή να χορεύει σαλσα κλπ. Δε θα σε ενδιεφερε πχ κατι τετοιο;
Lilith19 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι νιώθεις ''λίγος'' σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα ή βαριέσαι εσύ τον εαυτό σου; 2
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Γιατί σπαταλάς χρόνο από την ζωή σου κοιτώντας τι κάνουν οι άλλοι αντί να κοιτάξεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν? 17
Vapir Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 δεν με ενδιαφέρει να ξεχωρίζω, κάνω οτι μου την βαράει στην κυριολεξία 4
*nenya* Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πάπια μας δουλευεις;;; Μια χαρά ενδιαφέρον άτομο είσαι! Επίσης ποιός άλλος μπορεί να λέει ότι έχει χτυπηθεί από τραμ; Εεεε;
xpapias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι νιώθεις ''λίγος'' σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα ή βαριέσαι εσύ τον εαυτό σου;Προσωπικά η μονοτονία και η σταθερότητα με βολεύει. Ακολουθω σχεδον αυτιστικα το ιδιο προγραμμα και δε βρισκομαι σε καταστάσεις που να με δυσκολευουν. Απλα οταν πχ βρεθω σε καποια βολτα να συζηταω με αλλους φοβάμαι οτι εκ των πραγμάτων η κουβεντα περιορίζεται στα στοιχειωδη. Εχω 2-3 πολυ καλους φιλους με τους οποιους ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος. Απλα οταν βρεθω λιγο παραεξω βλεπω τη διαφορά. Edit: Ναι ο muchacho εχει πεσει αρκετα μεσα! Nenya μετα το τραμ φοβαμαι οτι πρεπει να βρω κατι πιο extreme να κανω (λες και το ηθελα!) για να κραταω το ενδιαφερον!
Iris_89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Εγώ βγάζω το usb χωρίς να κάνω ασφαλή αποσύνδεση. Φακ γεα 22
Tenshi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το δίκανο στην ντουλάπα που με παρακαλάει να το ξεκαπνίσω Oh,the voices
*nenya* Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι νιώθεις ''λίγος'' σε σχέση με άλλους ανθρώπους που έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα ή βαριέσαι εσύ τον εαυτό σου;Προσωπικά η μονοτονία και η σταθερότητα με βολεύει. Ακολουθω σχεδον αυτιστικα το ιδιο προγραμμα και δε βρισκομαι σε καταστάσεις που να με δυσκολευουν. Απλα οταν πχ βρεθω σε καποια βολτα να συζηταω με αλλους φοβάμαι οτι εκ των πραγμάτων η κουβεντα περιορίζεται στα στοιχειωδη. Εχω 2-3 πολυ καλους φιλους με τους οποιους ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος. Απλα οταν βρεθω λιγο παραεξω βλεπω τη διαφορά. Edit: Ναι ο muchacho εχει πεσει αρκετα μεσα! Nenya μετα το τραμ φοβαμαι οτι πρεπει να βρω κατι πιο extreme να κανω (λες και το ηθελα!) για να κραταω το ενδιαφερον! Σε όποιον νέο σε γνωρίζει θα λες ότι είσαι μέλος του ινσομνια. Τί; Δεν είναι αρκετά εξτριμ; :ΡΠέρα απ'την πλάκα, δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τόσο πια τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντά σου με των υπολοίπων. Κοίτα απλά να κάνεις αυτά που σε γεμίζουν, όχι π.χ. να πας να μάθεις σκι μόνο και μόνο για να συζητάς γι'αυτό με κάποια συγκεκριμένα άτομα. Μια χαρά ενδιαφέρον άτομο είσαι και χωρίς γνώσεις στο σκι. Και όσοι είναι πραγματικοί φίλοι σου σίγουρα δεν τους νοιάζει αν έχεις πρωτότυπα χόμπυ αλλά ο χαρακτήρας σου, η συμπεριφορά σου απέναντί τους και οι στιγμές που έχετε περάσει μαζί! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις