Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Ξέθαψα ένα παλιό router του ΟΤΕ Baudtec T263R1U-A1/B1 μοντέλο αλλά δεν βρίσκω τον μετασχηματιστή του. Ξέρει κανείς σε τί ρεύματα δουλεύει;

Δημοσ.

Το modem είναι αυτό της φωτογραφίας; Αν ναι θέλει μετασχηματιστή εναλλασώμενου ρεύματος 12 volt 1ampere (φωτό 2)  

post-219161-0-85311600-1458242006_thumb.jpg

post-219161-0-95687000-1458242036_thumb.jpg

Δημοσ.

Εμφανισιακά είναι ακριβώς το ίδιο απλά αλλάζει η στάμπα του οτε (αλλά δεν πρέπει να έχει σημασία). Το χαρτάκι με το μοντέλο έχει φύγει. Πάντως εμένα έχει το μετασχηματιστή που έβαλα στην φωτογραφία. Αν μπορείς και δεν βαριέσαι άνοιξέ το να δω αν έχει γέφυρα ανόρθωσης μέσα.

Δημοσ.

Μωρέ θέλω να το επιστρέψω στον οτε και δεν βρίσκω το μετασχηματιστή του. Δεν θέλω να το ανοίξω μην μου πούνε τίποτα. Το χαρτάκι απο κάτω έχει ξεκολήσει και σε μένα και έχει μείνει μόνο η κόλλα.

Δημοσ.

Γιατί στο ζήτησε ο ΟΤΕ πίσω; Εγώ όταν έβαλα internet για πρώτη φορά στο ΟΤΕ μου έδωσε αυτό το modem και όταν έφυγα δεν το ζήτησαν. Πλέων δεν τα χαρίζουν αλλά όταν έδινε αυτά τα modem δεν στα ζήταγε πίσω.

Δημοσ.

Ο μετασχηματιστης ειναι αυτος που ειπε ο veteranos123  12V 1A.  εχω ενα ιδιο router με τη στρογγυλη σταμπα του οτε. :-D

Δημοσ.

Γιατί στο ζήτησε ο ΟΤΕ πίσω; Εγώ όταν έβαλα internet για πρώτη φορά στο ΟΤΕ μου έδωσε αυτό το modem και όταν έφυγα δεν το ζήτησαν. Πλέων δεν τα χαρίζουν αλλά όταν έδινε αυτά τα modem δεν στα ζήταγε πίσω.

Όχι αλλά επειδή είδα στο site οτι τα ζητάνε είπα να το πάω μην μου σκάσει κάνα 25€ χρέωση τζάμπα.

Το έχω απο το 2008.

Δημοσ.

Αφού δεν στο ζήτησαν μην αγχώνεσαι, τότε τα εδειναν τσάμπα.

Ο μετασχηματιστης ειναι αυτος που ειπε ο veteranos123  12V 1A.  εχω ενα ιδιο router με τη στρογγυλη σταμπα του οτε. :-D

Σωστά αλλά βγάζει εναλασσώμενο ρεύμα και όχι συνεχές. Αρκετοί την πατάνε γιατί τα περισσότερα modem δουλεύουν με συνεχές ρεύμα.

Δημοσ.

Νομίζω πως κάπου είχα δει έναν τέτοιο μετασχηματιστή και τον είχα πετάξει. Δεν μπορούσαν οι τσίπηδες να γράψουν τη μάρκα στο αυτοκόλλητο;

Τέλος πάντων, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε δε νομιζω να στο ζητησουν. Eγω ειχα το ασυρματο μοντελο του 2010 αν δεν κανω λαθος και δε το ζητησαν οταν εβαλα VDSL.

Δημοσ.

Αφού δεν στο ζήτησαν μην αγχώνεσαι, τότε τα εδειναν τσάμπα.

Σωστά αλλά βγάζει εναλασσώμενο ρεύμα και όχι συνεχές. Αρκετοί την πατάνε γιατί τα περισσότερα modem δουλεύουν με συνεχές ρεύμα.

Ναι εναλασσωμενο βγαζει ξεχασα να το αναφερω. ( το δουλεψα με συνεχες ρευμα για 2-3 λεπτα παλιοτερα και δεν ειχε θεμα  :P  )

Οριστε και το εσωτερικο του. πανω δεξια συνδεεται το βυσμα του μετασχηματιστη

post-225183-0-58462200-1458247469_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εναλασσωμενο βγαζει ξεχασα να το αναφερω. ( το δουλεψα με συνεχες ρευμα για 2-3 λεπτα παλιοτερα και δεν ειχε θεμα  :P  )

Οριστε και το εσωτερικο του. πανω δεξια συνδεεται το βυσμα του μετασχηματιστη

attachicon.gif20160308_141020.jpg

Εγώ δεν έτυχε να το δουλέψω με συνεχές. Θα το δοκιμάσω αύριο :P
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να επιστρέψεις αυτό το μοντεμ. Ούτε καν τα ΖΤΕ που έδινε πριν λίγο καιρό χρειάζονται επιστροφή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...