voltmod Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το ηλεκτρονικό κατάστημα Oppomart διέρρευσε χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που αφορούν σε τρεις νέες συσκευές της Huawei, που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, και πιο συγκεκριμένα για τα Huawei P9, P9 Max και P9 Lite. Την ώρα που η Huawei προσπαθεί να κάνει… marketing στο Twitter, με διάφορα teasers όπως το τελευταίο που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του dual-camera setup στις νέες της συσκευές, έρχεται το κατάστημα Oppomart να χαλάσει το… μυστήριο και την έκπληξη. Το νέο Huawei P9 διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p (1920 x 1080 pixels) που είναι εφοδιασμένη με display memory (RAM), ώστε να επιτρέπεται η προβολή περιεχομένου στην οθόνη με ελάχιστη ενέργεια. Η συσκευή διαθέτει αλουμινένιο σώμα και στο πίσω μέρος εξοπλίζεται με δύο κάμερες 12 Megapixels που συνοδεύονται από σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας καθώς και laser autofocus. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels. Παρόλο που το νέο Huawei P9 είναι αρκετά λεπτό –μόλις 6,4 χιλιοστά πάχος- εφοδιάζεται με μπαταρία 3000mAh, ενώ προσφέρεται υποστήριξη 4G LTE και Dual SIM. Στο εσωτερικό του διαθέτει το Kirin 950 SoC σε συνδυασμό με 3GB RAM (LPDDR4 1866MHz) και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 6.0 Marshmallow σε συνδυασμό με το EMUI. Αναμένεται να κοστίζει $499, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Κινέζικης εταιρείας για να σιγουρευτούμε. Το Huawei P9 Max διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, ωστόσο εφοδιάζεται με οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης WQHD (2560 x 1440 pixels) και με το Kirin 955 SoC, σε συνδυασμό με 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB. Η συσκευή κάνει χρήση του ίδιου dual-camera setup στα 12 Megapixels με OIS και laser autofocus, ωστόσο η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels. Σύμφωνα με το Oppomart, η χωρητικότητας της μπαταρίας, παρά το μεγαλύτερο μέγεθος της συσκευής σε σχέση με το απλό P9 παραμένει στα 3000mAh ενώ όμοιο είναι και το πάχος (6,4 χιλιοστά). Το κόστος του Huawei P9 Max θα είναι κατά πάσα πιθανότητα $699. Η οικονομικότερη συσκευή της σειράς Huawei P9 είναι το P9 Lite, το οποίο διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 1080p και εφοδιάζεται επίσης με dual-camera setup στα 12 Megapixels με OIS (δεν είμαστε σίγουροι για laser autofocus) καθώς και με selfie camera στα 5,0 Megapixels όπως το P9. Το P9 Lite βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 650 SoC σε συνδυασμό με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και θα κυκλοφορήσει και σε dual SIM έκδοση ενώ η μπαταρία του είναι τύπου Li-Po 2500mAh. Το Huawei P9 Lite θα κυκλοφορήσει με τιμή $299. Η Huawei αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα τις τρεις νέες συσκευές της στις 6 Απριλίου. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John Kollias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παιζει να δωσω το p8 lite και να παρω το p9 lite για λογο οθονης και μπαταριας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotochris Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 6.2 ίντσες με 3000 mah μπαταρία??? δεν νομίζω. δεν δουλεύει έτσι η Huawei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 6.2 ίντσες με 3000 mah μπαταρία??? δεν νομίζω. δεν δουλεύει έτσι η Huawei μην το λες.. αν η συσκευη είναι χαρτί τότε πολύ πιθανόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Το Ρ9 θα μπορούσε να είναι εφοδιασμένο κι αυτό με 4 γίγα ραμ, καθώς θα είναι και το "ιδανικό" μέγεθος για να κονταροχτυπηθεί με τις άλλες φετινές ναυαρχίδες. Όντως το Max μου φαίνεται λίγο τεράστιο στις 6.2". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αν ισχυουν τα παραπανω θα μιλαμε για τραγωδια της εταιριας. Το να μου κραταει την αναλυση σε Full Hd μου αρεσει σαν ιδεα γιατι πολυ απλα σημαινει λιγοτερη καταναλωση στην μπαταρια,κατι που εχουν προβλημα ολως τυχαιως τα γνωστα κινητα αλλων εταιριων βλεπε S6,S7,Nexus 6,LG G3/G4,Moto X Style Κλπ Γιαυτο και μετα ο κοσμος ζηταει μεγαλυτερες μπαταριες. Παρολα αυτα ειναι αδιανοητο να μου συνεχιζει και να μου μενει παλι στα 3gb ram,οσα εχει και το p8 τωρα. Παντως το p8 αν και η μπαταρια του ειναι μολις στα 2650mah εχει παρα πολυ τιμια αυτονομια,αρα με 3000μπαταρια αν ισχυει πρεπει να τα πηγαινει περιφημα. Η τιμη του επισης σε λογικα πλαισια για το P9 σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Για το p9 max ειναι αδυνατον να ειναι η μπαταρια μολις στα 3000. Εδω το p8 max ή mate 8 και εχουν 4000+μπαταρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Να θυμισω αλλωστε οτι απο τα μεγαλυτερα κινητα της αγορας ειναι το p8 max https://www.skroutz.gr/s/8131933/Huawei-Ascend-P8-Max-64GB.html?from=most-popular&keyphrase=p8+max Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prove21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πρόσφατα αγόρασα το p8 και έχω μείνει εντυπωσιασμενος, ειδικά από τη μπαταρία του. Τώρα όσο αναφορά το p9 η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα 4GB RAM, όχι ότι με 3GB το p8 τώρα έχει το παραμικρό θέμα. Απλά μερικοί εντυπωσιαζονται από τα νούμερα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κirin 955!!?!@Θα μαμαει λεμε το χαβαη.εχω honor6 plus με dual camera και ειναι πολυ δυνατο στη καμερα.τωρα μαυτο στο p9 μαλλον θαναι ακομα καλυτερο.ανετα επερνα το p9 το απλο οχι το λαητ ουτε το μαξ.και με 3gb ram παλι θαναι πολυ δυνατο κμε τετοιο επεξεργαστη θα κανει παπαδες.για μενα ο kirin πολυ καλυτερος απο snap dragon .ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 k τωρα εχω honor6 plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κirin 955!!?!@Θα μαμαει λεμε το χαβαη.εχω honor6 plus με dual camera και ειναι πολυ δυνατο στη καμερα.τωρα μαυτο στο p9 μαλλον θαναι ακομα καλυτερο.ανετα επερνα το p9 το απλο οχι το λαητ ουτε το μαξ.και με 3gb ram παλι θαναι πολυ δυνατο κμε τετοιο επεξεργαστη θα κανει παπαδες.για μενα ο kirin πολυ καλυτερος απο snap dragon .ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 32gb mate7 k τωρα εχω honor6 plus Ειναι πολυ καλος για ολα εκτως των παιχνιδιων.Εκει χανει απο Mali γραφικα που ειναι σκετο Χαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 p9 lite 169€ απο vodafone θέλω! θα ζησουμε παλι στιγμες καλοκαιριου 2015 να τρεχουμε γυρω γυρω να ρωταμε που εχουν διαθεσιμο να παραγγείλουμε! 3γ ραμ ειναι μια χαρα. τι να τα κανει τα 4? χαλαρωστε... το θεμα ειναι να αντεχει και λιγο η μπαταρια του Lite γιατι το p8 ηταν για κλαμματα. γιαυτο και το εδωσα στο 2μηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 p9 lite 169€ απο vodafone θέλω! θα ζησουμε παλι στιγμες καλοκαιριου 2015 να τρεχουμε γυρω γυρω να ρωταμε που εχουν διαθεσιμο να παραγγείλουμε! 3γ ραμ ειναι μια χαρα. τι να τα κανει τα 4? χαλαρωστε... το θεμα ειναι να αντεχει και λιγο η μπαταρια του Lite γιατι το p8 ηταν για κλαμματα. γιαυτο και το εδωσα στο 2μηνο. Και τι είπε το 2μηνο που το πήρε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ευτυχως κράτησε το p9 στις ίδιες ιντσες με 1080 αναλυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalhspsomas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και τι είπε το 2μηνο που το πήρε; eklapsa xD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 και στα 2giga ραμ καλά ειναι αν οι ταχυτητες τις μνήμης ειναι 1866Mhz (που παρεμπίπτοντος ειναι οι ταχύτερες αυτη τη στιγμη) θα πηγαινει σφαιρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα