OptimusSprite Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Έχω ένα tplink d9 και θέλω να αλλάξω το ρουτερ της forthnet. Κάνω εργοστασιακό set up αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο ενώ βάζω όλα τα στοιχεία σωστά. Wireless υπάρχει αλλά internet όχι. Με το άλλο ρουτερ όλα μια χαρά. Δεν γνωρίζω τι κάνω λάθος ενώ όλα κυλάνε νορμαλ. Help!
Lolarikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το router αυτό δεν υποστηρίζει VDSL2 Modulation, οπότε αν είσαι σε VDSL δεν θα μπει. Επιπλέον, αν ο παροχέας υπηρεσιών Ιντερνετ σου έχει παράσχει κωδικούς PPPoE βεβαιώσου ότι τους βάζεις σωστά. Εκτός αν εννοείς ότι δεν έχεις WLAN... Καλύτερα λοιπόν να δεις πρώτα αν δεν έχεις internet με το TP-LINK ή απλά δεν μπαίνει το Wireless. Τί από τα δύο εννοείς;
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Έχω ένα tplink d9 και θέλω να αλλάξω το ρουτερ της forthnet. Κάνω εργοστασιακό set up αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο ενώ βάζω όλα τα στοιχεία σωστά. Wireless υπάρχει αλλά internet όχι. Με το άλλο ρουτερ όλα μια χαρά. Δεν γνωρίζω τι κάνω λάθος ενώ όλα κυλάνε νορμαλ. Help! α.Θα κανα πρωτα firmware update Προληπτικα. β.θα ξαναεκανα μετα hard reset. γ. στο ρουτερ σεταρεις pppoe/llc με vpi 8 vci 35 και βαζεις τα στοιχεια σου πχ [email protected] password ampempamplom. αν ολα πανε καλα θα πρεπει να αναψει το λαμπακι ιντερνετ στο ρουτερ.αν δεν αναψει στο Log θα σου λεει τι error κανει.αν ειναι πρωτη φορα που βαζεις το ρουτερ τοτε σιγουρεψου οτι τα στοιχεια ειναι σωστα(δοκιμασε τα στο webmail.forthnet.gr που ειναι το email σου για να δεις αν ειναι σωστο το password. β.αν εχει παραξενα συμβολα μεσα στο Password αλλαξε το με καποιο χωρις παραξενα συμβολα γιατι εχω δει ρουτερ να τρωνε σκαλωμα με παραξενα συμβολτα.απεφυγε +- και τετοια .βαζε μονο θαυμαστικα ή @ και επισης απο την στιγμη που θα βγαλεις το ενα ρουτερ θα πρεπει να περασουν 4-5 λεπτα πριν μπει το αλλο.αν δοκιμασεις πιο πριν δεν θα μπει γιατι οσο θυμαμαι μενει για λιγα λέπτα h mac address του παλιου οποτε δεν μπαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα