iron727 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Γεια σας Αγόρασα πρόσφατα την παραπάνω TV η οποία εχει δυο εισόδους για κεραία μια για επίγεια και μια για δορυφορική ..επίσης μου εχει μείνει απο παλιότερα και το πιάτο της nova (έχω σταματήσει την συνδρομή και έχω βγάλει τον αποκωδικοποιητή )...συνδέω λοιπόν και της δυο κεραίες ( την επίγεια και το πιάτο της nova ) και στην σάρωση που κανει για τα κανάλια μου βρίσκει μόνο τα επίγεια .Οταν κανει σάρωση για δορυφορικά γράφει επάνω οτι βρίσκει τον δορυφόρο ( HOTBIRD κάτι τέτοιο )αλλά δεν βρίσκει κανενα δορυφορικό κανάλι ..η ερώτηση μου ειναι η εξής ...δεν θα έπρεπε να πιάνει τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια ;;; Ευχαριστω
cabdik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. οι συνδεσεις και η τοποθετηση του πιατου ειναι τσεκαρισμενα? εχεις ρυθμισει το πιατο να βλεπει καλα τον δορυφορο? θελει μεγαλη ακριβεια σε μοιρες, για να εχεις πολυ καλο σημα και ποιοτητα σηματος. απο 60-70% και πανω...!!! τσεκαρισε το αυτο..! επειτα στο μενου της LG να βαζεις και καλωδιο και δορυφορικη οταν ψαχνεις. και να βαζεις τον δορυφορο που σημαδευεις με το πιατο..! οχι να εχεις ρυθμισει το πιατο στον ASTRA και να περιμενεις να δεις HOTBIRD.....!!!
iron727 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το πιάτο ειναι ρυθμισμένο απο τότε που είχα nova ...(ρυθμισμένο με βλέπει HOTBIRD).η αλήθεια είναι οτι δεν το έχω ξανά κοιτάξει εδώ και μια 2 ετια..οι συνδέσεις ειναι τσεκάρισμενες και στο μενού της lg έχω ρύθμιση να ψάχνει και επίγεια και δορυφορικά ....επίσης όταν ψάχνει η lg τα δορυφορικά επάνω γράφει οτι βλέπει HOTBIRD.... Να φέρω κάποιον να ελεγξει πάλι το πιάτο ;;; 1
vasilis444 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ακριβως το ιδιο θεμα εχω κι εγω με την ιδια τηλεοραση (50¨’).Οταν συνδεω το καλωδιο στον αποκωδικοποιητή βρισκει 5-6 αλλα οταν το βαζω κατευθειαν στην tv τιποτα,μονο οτι βρισκει τον hotbird..Εχω κι εγω 2-3 χρονια που σταματησα την nova.
rfc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και βαλτε πρωτα τον αποκωδικοποιητη πανω να δειτε τι πιανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα