MpakiS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. έχω το εξής λάπτοπ και έχω πρόβλημα με την οθόνη του. η οθόνη του λάπτοπ ανάβει μια φορά στην αρχή και δείχνει το bios menu και μετά σβήνει εντελώς. αναγκαστικά για να δουλέψω το συνδέω στη θύρα vga του λάπτοπ με την οθόνη του σταθερού και δουλεύει κομπλέ. τώρα όταν πατάω το κουμπί FN και το F5 που είναι το κουμπί εναλλαγής οθόνης ανάβει η οθόνη του λάπτοπ δείχνει τα πάντα κανονικά αλλά για 3 δευτερόλεπτα και ξανα σβήνει. πάω στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και βάζω και τις δυο οθόνες σαν κλώνοι.. και πάλι εκεί το λάπτοπ δείχνει κανονικά και σβήνει σε 3 δευτερόλεπτα. ξέρει κανείς αν η οθόνη είναι dead η φταίει κάτι άλλο..ευχαριστώ
sil_unique Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Για δες με φακό μήπως απλά δεν έχει φως η οθόνη.
tsaptsap Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αρχισε το ψαξιμο inverter> λαμπα οθονης >μητρικη Με αυτη τη σειρα
sil_unique Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το ότι ανάβει για λίγο και σβήνει μετά μου πάει πιο πολύ για λάμπα οθόνης. Με μια δοκιμή θα είσαι σίγουρος - λάμπα από παλιά οθόνη/σπασμένη οθόνη ή από οθόνη επιτραπέζια σου κάνει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα