Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενα καινουργιο laptop με 8.1

Toshiba Satellite C50D-B-13X

http://www.toshiba-greece.com/laptops/satellite/satellite-c50-b/satellite-c50d-b-13x/

εκανα αναβαθμιση σε 10αρια

Εχει ασυρματο internet αλλα δεν ανοιγει σελιδες με ολους τους browsers  και εμφανιζει το παρακατω σφαλμα .Κανω επιδιορθωση αλλα παλι το εμφανιζει .

Εκανα οτι λεει εδω αλλα τιποτα...

Καποια ιδεα ? Ευχαριστω.

post-40980-0-94378800-1458234384_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν και εβαλα επαναφορα σε 8.1 θυμηθηκα οτι στην αρχη ανοιγε σελιδες γιατι κατεβασα τον nod32 με τα 10αρια

Μαλλον μετα απο καποιο update δημιουργηθηκε το προβλημα.

Δημοσ.

Αν και εβαλα επαναφορα σε 8.1 θυμηθηκα οτι στην αρχη ανοιγε σελιδες γιατι κατεβασα τον nod32 με τα 10αρια

Μαλλον μετα απο καποιο update δημιουργηθηκε το προβλημα.

η εκδοση 9 του nod32 έχει γενικότερα θέματα με το πρόβλημα που παραθετεις.

εμένα και σε 7αρια και σε 10αρια μου ελεγε για μη αξιόπιστες συνδέσεις και συναφή.

η λυση: nod32 V8 (την τελευταια 8αρα που υπάρχει και καθάρισες)

Δημοσ.

εμένα και σε 7αρια και σε 10αρια μου ελεγε για μη αξιόπιστες συνδέσεις και συναφή.

Σε 7αρια δεν ειχα κανενα προβλημα με nod32 .

Δημοσ.

Σε 7αρια δεν ειχα κανενα προβλημα με nod32 .

η εκδοση 9 εχει προβλημα πάντως.

το ξέρω 100% και ειναι και στο φορουμ της eset οτι το διορθώνουν.

Δημοσ.

Εβαλα τα 10αρια πριν 10 μερες και τις τελευταιες 3 μερες μου εχουν σπασει τα νευρα.

Ενω δειχνει κατω δεξια οτι εχει ιντερνετ δεν μπαινει σε σελιδες ο browser. Κανω επανεκκινηση στο ρουτερ δουλευει για λιγο και παλι τα ιδια. Θελω να τα σπασω ολα να τα πεταξω απο το μπαλκονι.

Δημοσ.

Εβαλα τα 10αρια πριν 10 μερες και τις τελευταιες 3 μερες μου εχουν σπασει τα νευρα.

Ενω δειχνει κατω δεξια οτι εχει ιντερνετ δεν μπαινει σε σελιδες ο browser. Κανω επανεκκινηση στο ρουτερ δουλευει για λιγο και παλι τα ιδια. Θελω να τα σπασω ολα να τα πεταξω απο το μπαλκονι.

Έχει παρατηρηθεί σε κάποιους υπολογιστές.

Η λύση που βρήκα (και σταμάτησε - τουλάχιστον σε PC ενός φίλου):

- Άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης

- Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα

(Επιλέγεις τη σύνδεση σου - δεξί κλικ - Ιδιότητες)

- Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP/IPv4)

(Διπλό κλικ και επιλέγεις)

- Χρήση των παρακάτω διευθύνσεων διακομιστή DNS

(H προεπιλογή είναι Αυτόματη απόδοση διεύθυνσης διακομιστή DNS - κι αυτό είναι που πρέπει ν'αλλάξεις)

Πρωτιμώμενος διακομιστής DNS: 8. 8. 8. 8

Εφεδρικός διακομιστής DNS: 8. 8. 4. 4

- Κλικ στο ΟΚ

Κάνεις restart.

Δοκίμασε το...

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα αλλο παλιο laptop που εβαλα για φιλο 10αρια απο 7αρια .Εκει που δουλευαν ολα ξαφνικα ενω εχει συνδεση με internet δεν ανοιγει σελιδες !!!

Αυτο με τους διακομιστες που λεει ο φιλος πιο πανω δεν βοηθησε !!

Τελικα ειχες δικιο φιλεμου !!! Απεγκατεστησα τον nod32 v9 και ανοιγει σελιδες .Απο που μπορω να κατεβασω την εκδοση 8 ?

Διορθωση:

Κατεβασα την εκδοση 8 απο τον...θειο την ενεργοποιησα με αγορασμενους κωδικους και ειναι ΟΚ . Απλα ειναι στα αγγλικα ενω η ...original ηταν στα ελληνικα.Μικρη η ζημια.

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως προβλημα με ενα αλλο παλιο laptop που εβαλα για φιλο 10αρια απο 7αρια .Εκει που δουλευαν ολα ξαφνικα ενω εχει συνδεση με internet δεν ανοιγει σελιδες !!!

Αυτο με τους διακομιστες που λεει ο φιλος πιο πανω δεν βοηθησε !!

Τελικα ειχες δικιο φιλεμου !!! Απεγκατεστησα τον nod32 v9 και ανοιγει σελιδες .Απο που μπορω να κατεβασω την εκδοση 8 ?

Διορθωση:

Κατεβασα την εκδοση 8 απο τον...θειο την ενεργοποιησα με αγορασμενους κωδικους και ειναι ΟΚ . Απλα ειναι στα αγγλικα ενω η ...original ηταν στα ελληνικα.Μικρη η ζημια.

εαν πας στην σελίδα του λογισμικού έχει παλαιότερες εκδόσεις. εαν δεν το βρεις πες μου να δώσω λίνκ.

έχω περάσει ξανά την τελευταια έκδοση για την V9 και δεν έχω συναντήσει θέμα μέχρι στιγμής.

edit 2:

μπες εδώ

http://www.eset.com/gr/download/home/detail/family/2/fileflag/8.0.319.1/

βαλε λειτουργικο και γλώσσα και έτοιμος

edit 3:

δοκίμασα πάλι με το 9αρι να μπω στην σελίδα της cosmote και του γερμανού και αρνείται να με βάλει κάτι γράφει για πιστοποιητικά.

ΞΗΛΩΜΑ και επιστροφή σε 8 να τελειώνει.

• Like 1
Δημοσ.

εαν πας στην σελίδα του λογισμικού έχει παλαιότερες εκδόσεις. εαν δεν το βρεις πες μου να δώσω λίνκ.

έχω περάσει ξανά την τελευταια έκδοση για την V9 και δεν έχω συναντήσει θέμα μέχρι στιγμής.

edit 2:

μπες εδώ

http://www.eset.com/gr/download/home/detail/family/2/fileflag/8.0.319.1/

βαλε λειτουργικο και γλώσσα και έτοιμος

edit 3:

δοκίμασα πάλι με το 9αρι να μπω στην σελίδα της cosmote και του γερμανού και αρνείται να με βάλει κάτι γράφει για πιστοποιητικά.

ΞΗΛΩΜΑ και επιστροφή σε 8 να τελειώνει.

Ευχαριστω.Κατεβασα την ελληνικη 8 απο το link που εδωσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...