Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κανε τα update απο το store και μετα μπες μια στις επαφες και θα τις εμφανισει

οχι δεν μου τις εμφανιζει . κανει ενημερωσεις την 164 και εφαρμογων . απο επαφες τιποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

οχι δεν μου τις εμφανιζει . κανει ενημερωσεις την 164 και εφαρμογων . απο επαφες τιποτα

Αστο να τελειωσει την αναβαθμιση πρωτα και αν δεν στις εμφανιζει ακομα δοκιμασε να μπεις στα settings της εφαρμογης people και αφαιρεσε και ξαναπροσθεσε τον λογαριασμο που χρησιμοποιεις για συγχρονισμο ή πατα sync.

Παιδιά είναι τελικό:

Η σειρά x20 δεν θα πάρει official windows 10 εκτός από το 1520.

http://www.windowscentral.com/microsoft-offers-more-info-how-windows-10-mobile-rollout-affects-insider-members

Μόνο από Insider και μόνο την 10586.xxx θα πάρουν.

Μόλις φύγει το branch (όταν πάει σε redstone branch), δεν θα πάρουν άλλο update και όποιος δεν θα έχει πάρει τα 10 insider θα κολλήσει σε 8.1. Οι υπόλοιποι θα κολλήσουν στο τελευταίο update του 10586 :(

Κρίμα και εγώ σήμερα την έλεγα στον άλλον να μην ανησυχεί :)

Only a small number of Windows Phones can currently support the Windows 10 Mobile upgrade. Here's the list of phones as it stands right now, but keep in mind that Microsoft will likely update this list in the coming weeks and months.

Ο σύνδεσμος, παρατέθηκε αρχικά ως απάντηση στις πολύ καλές UWP εφαρμογές.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο. Η εν λόγω εφαρμογή δεν είναι σε καμία περίπτωση πολύ καλή (εκτός κ' αν κάποιος διακατέχεται από πολύ χαμηλά ποιοτικά κριτήρια).

Εάν το βίντεο δε σε πείθει, καταλαβαίνεις ότι τα όποια επιχειρήματα είναι περιττά :)

BTW αυτή η, πολύ καλή εφαρμογή μπορεί να βελτιωθεί με μελλοντικές αναβαθμίσεις. Στην παρούσα φάση όμως, είναι άθλια.

Άλλο σε ρώτησα.... Για ποιες λειτουργίες κάνεις λόγο θέλω να μάθω, αυτό μόνο.
  • Like 1

Εχω Lumia 640 LTE και θα ηθελα να ρωτησω αν χρειαζεται να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν την αναβαθμιση..?

Επισης, γινεται να κανω downgrade και να επιστρεψω στα 8.1 αν για καποιο λογο δεν μου κανουν τα 10αρια?

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει σε Lumia 930 αν:

1) Υπάρχει πρόβλημα με τα μικρόφωνα όταν τραβάς βίντεο.

2) Η κάμερα βγάζει το ίδιο καλές φωτογραφίες με τα win8.1 και αν υπάρχει η εφαρμογή Lumia Camera.

3) Η νέα εφαρμογή των χαρτών έχει τις ίδιες δυνατότητες offline πλοήγησης με την εφαρμογή Here Maps στα win8.1.

4) Η συσκευή είναι το ίδιο γρήγορη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Είναι γνωστό το πρόβλημα λήψης βίντεο στο 930 και δεν πραγματοποιεί ηχογράφηση. Επίσης ρίξε μια ματιά και εδώ.

Σου έκαψαν τα 10 τη κάρτα γραφικών;;;;;;;;;;;

δεν φταίνε τα 10, ήταν κάποιοι σχετικά πρόσφατοι drivers της NVidia, νομίζω 364.47 που κάναν χοντρές ζημιές σε πολύ κόσμο και το κάψιμο ήταν μια από αυτές!

Αστο να τελειωσει την αναβαθμιση πρωτα και αν δεν στις εμφανιζει ακομα δοκιμασε να μπεις στα settings της εφαρμογης people και αφαιρεσε και ξαναπροσθεσε τον λογαριασμο που χρησιμοποιεις για συγχρονισμο ή πατα sync.

ο.κ

Παιδιά είναι τελικό:

Η σειρά x20 δεν θα πάρει official windows 10 εκτός από το 1520.

http://www.windowscentral.com/microsoft-offers-more-info-how-windows-10-mobile-rollout-affects-insider-members

Μόνο από Insider και μόνο την 10586.xxx θα πάρουν.

Μόλις φύγει το branch (όταν πάει σε redstone branch), δεν θα πάρουν άλλο update και όποιος δεν θα έχει πάρει τα 10 insider θα κολλήσει σε 8.1. Οι υπόλοιποι θα κολλήσουν στο τελευταίο update του 10586 :(

Κρίμα και εγώ σήμερα την έλεγα στον άλλον να μην ανησυχεί :)

δεν νομιζω ας περιμενουμε λιγο ακομα τα μονα που μαλλον δεν θα τα παρουν και είναι λογικο, είναι ισως οσα εχουν 512 ram ή ισως τα παρουνκουτσουρεμενα

δεν φταίνε τα 10, ήταν κάποιοι σχετικά πρόσφατοι drivers της NVidia, νομίζω 364.47 που κάναν χοντρές ζημιές σε πολύ κόσμο και το κάψιμο ήταν μια από αυτές!

ναι ακριβως . και επεισης οταν εκανε την ενημερωσει 30 μερες μετα τοτε το εκανε . ενω αμα δουμε τωρα δεν τους δεινει

Επισκέπτης
Είναι γνωστό το πρόβλημα λήψης βίντεο στο 930 και δεν πραγματοποιεί ηχογράφηση. Επίσης ρίξε μια ματιά και
.

Μολις πανε στο σερβις και απαιτησουν να τους τεσταρουν τα μικροφωνα με το ειδικο software θα ανακαλυψουν οτι στην συσκευη τους καποια δεν λειτουργουν σωστα

http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-930/328279-2.htm#post3161754

Δεν προκειται να διορθωθει αυτο το προβλημα με software update. Μονο αν ειναι τυχεροι και η εφαρμογη χρησιμοποιει καποιο απο τα μικροφωνα που λειτουργουν.

Παιδιά σε μερικές εφαρμογές δεν μου εφμανίζεται το εικονίδιο μετά την αναβάθμιση. Επίσης το team viewer εμφανίζεται 2 φορές στην λίστα των εφαρμογών, την μία κανονικά και δε την δεύτερη με κενό εικονίδιο. Άμα πατήσω το κενό εικονίδιο δεν κάνει τίποτα. Αυτό συμβαίνει και με μια εφαρμογή ακόμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Επισκέπτης

Παιδιά σε μερικές εφαρμογές δεν μου εφμανίζεται το εικονίδιο μετά την αναβάθμιση. Επίσης το team viewer εμφανίζεται 2 φορές στην λίστα των εφαρμογών, την μία κανονικά και δε την δεύτερη με κενό εικονίδιο. Άμα πατήσω το κενό εικονίδιο δεν κάνει τίποτα. Αυτό συμβαίνει και με μια εφαρμογή ακόμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Απεγκατασταση το teamviewer , ξανα εγκατασταση και διορθωνεται. Κανεις το ιδιο και για οποια αλλη εφαρμογη εχει καθισει περιεργα με την αναβαθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...