Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον θα πάρουμε τα τρία της MS εμείς με το 925 απ'ότι διαβάζω.

Θα την παρεις την αναβαθμιση αργοτερα.Σε αυτο το Wave αναβαθμιζονται αυτα που βλεπεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ποσοι ωρα σας κανει για την αναβαθμηση ? εμενα εδω και ενα τεταρτο ειναι στο 4%

μην ανησυχήσεις, εμένα ήταν στο 8% για κανένα 20λεπτο και μετά πήγε στο 48%

Σου έκαψαν τα 10 τη κάρτα γραφικών;;;;;;;;;;

δυστηχως. τωρα εχω μια που μου δωσανε . οταν θα βρω λιγα χρηματα ομως θα βαλω μια καινουργια.

τωρα στο θεμα μας μου εκανε ενημερωση εκανε εφκαταστασει . μια μονο δεν μου πηρε και τωρα ξανα κανει ενημερωσεις. ποσες φορες θα το κανει αυτο?

Επισκέπτης

ποσοι ωρα σας κανει για την αναβαθμηση ? εμενα εδω και ενα τεταρτο ειναι στο 4%

σκαναρε την απο εδω τωρα την κατεβασα και κανω ενημερωση σε 435 http://mspoweruser.com/get-windows-10-mobile/

Μια βοήθεια , έχω την εφαρμογή alpha safe access. Αν βάλω τα 10 θα αλλάξει το credential Id της συσκευής? Γιατί όταν τα είχα βάλει από insider είχε αλλάξει και επρεπε να ξανακάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή στην τράπεζα...

• Like 1

σκαναρε την απο εδω τωρα την κατεβασα και κανω ενημερωση σε 435 http://mspoweruser.com/get-windows-10-mobile/

φιλε μου ευχαριστω .εχω κατεβασει ηδη τις πρωτες ενημερωσεις και τωρα τις δευτερες .δεν ξερω γιατι δεν μου πηρε μια ενημερωσει αλλα μου ξανα κανει ενημερωσεις .

ξερει κανεις ποσες ειναι οι ενημερωσεις συνολικα?

φιλε μου ευχαριστω .εχω κατεβασει ηδη τις πρωτες ενημερωσεις και τωρα τις δευτερες .δεν ξερω γιατι δεν μου πηρε μια ενημερωσει αλλα μου ξανα κανει ενημερωσεις .

ξερει κανεις ποσες ειναι οι ενημερωσεις συνολικα?

Λογικά 2. Απ' ότι έχω καταλάβει κατεβάζει την πρώτα την 10586.107 και μετά την αναβαθμίζει σε 10,586.164

εμένα μου κατέβασε μέχρι και Here Maps και τα άλλα lumia selfie apps κλπ μόνο του(τα είχα βγάλει από τα 8.1) τι να σημαίνει αυτό για το firmware ? άραγε δεν άλλαξε τίποτα ?

Στο δεύτερο κύμα...υπομονή.

εμένα μου κατέβασε μέχρι και Here Maps και τα άλλα lumia selfie apps κλπ μόνο του(τα είχα βγάλει από τα 8.1) τι να σημαίνει αυτό για το firmware ? άραγε δεν άλλαξε τίποτα ?

Το firmware δεν άλλαξε.
  • Like 1

Άφησαν το 1020 απ εξω 

ΕΛΕΟΣ!

Μηπως ειναι πολιτικη για να αναγκαστει καποιος που θελει φωτογραφικό κινητό να παει στο 950 και να αλλάξει το 1020?

2ο κυμα ποτε θα υπαρξει?

Δεν νομιζω.

• Like 1

Ναι όντως έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες σε iOS,Android...έπρεπε να έχει λιγότερα.

Στο WinMo, έχει περισσότερα χαρακτηριστικά (lag, λιγότερες λειτουργίες, κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...