Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως, είναι άθλιο.

Ακομη περιμενω να βγαλουν νέο βιντεο με το αμεσο σχεδόν Update που βγηκε και εστρωσε το app. Αλλα όταν δουλευει κατι καλα δεν εχει Hits οποτε δεν πρόκειται να γινει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ μου έβγαζε οτι το τηλέφωνο είναι ήδη ενημερωμένο (8.1) και κατέβασα το Upgrade Advisor και έκανα το έλεγχο, ξανάτρεξα τον έλεγχο στην ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ ξεκίνησε το Download

Lumia 930 εδω

• Like 1

Διάβασα ένα post πριν λίγο στο WindowsCentral και μάλλον όντως έχουν δίκιο. Προσωπικά δεν το ήξερα.

Τα Lumia 730/735 έχουν led για notifications (αριστερά του ακουστικού) και μέχρι τώρα δεν υπήρχε η δυνατότητα χρήσης του. Πιθανών με τα win 10 να ενεργοποιηθεί.

Παιδιά έχω το 640xl έχω τα 8.1 πως θα το κάνω αναβάθμιση.. Το upgrade advisor δεν το βρίσκω στο store

σκαναρε το απο εδω κατω κατω http://mspoweruser.com/microsoft-finally-announces-windows-10-mobile-update-roll/

• Super Moderators

Eίναι η προτελευταία. Πρώτα θα πάρεις αυτήν και λογικά μετά το restart θα σου εμφανίσει την τελική 10586.164

Πράγματι, πήγα στο Phone Update και τώρα κατεβάζει την .164 :)

• Like 1

Πράγματι, πήγα στο Phone Update και τώρα κατεβάζει την .164 :)

Η ίδια διαδικασία έγινε και στο 550 μου που είχε 10αρια εξαρχής. Δεν είδα με το μάτι διαφορές μεταξύ των δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...