Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικά, βάλτε το Upgrade Advisor και δείτε αν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για τη συσκευή σας. Μην στέκεστε στη λίστα. Στο Lumia 730 που έχω, είναι έτοιμο το update παρόλο που ποτέ δεν το έγραφαν στη λίστα (κι ας είναι το ίδιο τηλέφωνο με το 735).

Δεύτερον, όσοι κάνετε την αναβάθμιση και θέλετε, δώστε περισσότερο info. Πώς τρέχει το λειτουργικό, σε ποια συσκευή, κτλ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και αφού κατεβασετε τα 10 ,κατεβάστε Instagram ,Facebook,Twitter ειναι σχεδιασμένα για τα 10 !!!!! Πολυ καλές universalεφαρμογες

Sent from my RM-1118_15207

Have fun:

Ποιος είναι ο Καρκίνος παιδιά; Τι χάνω;

Windows fanboy που τρώει ban κάθε 2μηνο;

• Like 5

Σε lumia 640 με fast insider μου εβγαλε οτι ειναι ενημερωμενο το γυρισα σε production και μου κατεβαζει την 164.Ειναι αυτη η επίσημη?η παλι preview?

ειχανε πει οτι η 164 (αυτη εχει επισημα το lumia 950xl μου) θα ειναι και η final για ολα τα κινητα. Δεν νομιζω να αλλαξε κατι.

Παρτυ θα κανει ο Καρκινος, θα ανοιγει σαμπανιες!

Ας κανει και παρτυ ρε φιλε. Εσυ τωρα γιατι τρολαρεις?

Αμα γουσταρει windows κινητα και περιμενε το update τοσο καιρο τι σε χαλαει εσενα?

• Like 2

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ . ΤΟ upgradeadvisor ΕΙΝΑΙ WINDOWS INSIDER ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ...??

Δεν έχει καμία σχέση. Μην τα μπλέκουμε τα πράγματα... Είναι μια απλή εφαρμογή για να κάνεις pull την αναβάθμιση, σε αντίθεση με τα επερχόμενα updates που θα είναι push updates (θα σου έρχονται δλδ αυτόματα)...

• Like 1

Δεν έχει καμία σχέση. Μην τα μπλέκουμε τα πράγματα... Είναι μια απλή εφαρμογή για να κάνεις pull την αναβάθμιση, σε αντίθεση με τα επερχόμενα updates που θα είναι push updates (θα σου έρχονται δλδ αυτόματα)...

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ

• Like 1

Όπως φαινεται τα x20 δεν θα παρουν επισημα τα 10αρια. Η μονη λυση είναι μεσω της Insider εφαρμογης οπου και θα μεινουν μονιμα στην τελευταια υπαρχουσα Build.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...