jimmy213 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αρχικά, βάλτε το Upgrade Advisor και δείτε αν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση για τη συσκευή σας. Μην στέκεστε στη λίστα. Στο Lumia 730 που έχω, είναι έτοιμο το update παρόλο που ποτέ δεν το έγραφαν στη λίστα (κι ας είναι το ίδιο τηλέφωνο με το 735). Δεύτερον, όσοι κάνετε την αναβάθμιση και θέλετε, δώστε περισσότερο info. Πώς τρέχει το λειτουργικό, σε ποια συσκευή, κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ποιος είναι ο Καρκίνος παιδιά; Τι χάνω; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gyno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ . ΤΟ upgradeadvisor ΕΙΝΑΙ WINDOWS INSIDER ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ...?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Και αφού κατεβασετε τα 10 ,κατεβάστε Instagram ,Facebook,Twitter ειναι σχεδιασμένα για τα 10 !!!!! Πολυ καλές universalεφαρμογες Sent from my RM-1118_15207 Have fun: Ποιος είναι ο Καρκίνος παιδιά; Τι χάνω; Windows fanboy που τρώει ban κάθε 2μηνο; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στο 930 είχε 8.1 όμως;; γιατί εγώ με τα 10 preview μου λέει είναι ενημερωμένο Ναι με 8.1 ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Σε lumia 640 με fast insider μου εβγαλε οτι ειναι ενημερωμενο το γυρισα σε production και μου κατεβαζει την 164.Ειναι αυτη η επίσημη?η παλι preview? ειχανε πει οτι η 164 (αυτη εχει επισημα το lumia 950xl μου) θα ειναι και η final για ολα τα κινητα. Δεν νομιζω να αλλαξε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 windows advisor σε lumia 925 λέει πως το τηλέφωνό μου δεν υποστηρίζεται για την αναβάθμιση σε Windows 10.. βέβαια, είμαι με preview for developers, και lumia cyan όχι denim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Παρτυ θα κανει ο Καρκινος, θα ανοιγει σαμπανιες! Ας κανει και παρτυ ρε φιλε. Εσυ τωρα γιατι τρολαρεις? Αμα γουσταρει windows κινητα και περιμενε το update τοσο καιρο τι σε χαλαει εσενα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cleancut Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ . ΤΟ upgradeadvisor ΕΙΝΑΙ WINDOWS INSIDER ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ...?? Δεν έχει καμία σχέση. Μην τα μπλέκουμε τα πράγματα... Είναι μια απλή εφαρμογή για να κάνεις pull την αναβάθμιση, σε αντίθεση με τα επερχόμενα updates που θα είναι push updates (θα σου έρχονται δλδ αυτόματα)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Windows fanboy που τρώει ban κάθε 2μηνο; Καμμία σχέση. Απλά το είδα και στην άλλη είδηση με το UI του Android και αναρωτήθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gyno Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν έχει καμία σχέση. Μην τα μπλέκουμε τα πράγματα... Είναι μια απλή εφαρμογή για να κάνεις pull την αναβάθμιση, σε αντίθεση με τα επερχόμενα updates που θα είναι push updates (θα σου έρχονται δλδ αυτόματα)... ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ . ΤΟ upgradeadvisor ΕΙΝΑΙ WINDOWS INSIDER ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΘΗ...?? καμμια σχεση. ειναι original version. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Καμμία σχέση. Απλά το είδα και στην άλλη είδηση με το UI του Android και αναρωτήθηκα. Δεν ήταν ερώτηση.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Όπως φαινεται τα x20 δεν θα παρουν επισημα τα 10αρια. Η μονη λυση είναι μεσω της Insider εφαρμογης οπου και θα μεινουν μονιμα στην τελευταια υπαρχουσα Build. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Have fun: Όντως, είναι άθλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα