Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οσους δεν αναβαθμισαν ακομα η διαδικασια ειναι η εξης.

Αλλαζετε χωρα σε ΗΠΑ,μπαινετε στο storeκατεβαζετε τον advisor, τον τρεχετε και τελος. Αυτο εκανα τουλαχιστον εγω σα Lumia 640xl ,γερμανικο.

Sent from my RM-1067_1025

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για οσους δεν αναβαθμισαν ακομα η διαδικασια ειναι η εξης.

Αλλαζετε χωρα σε ΗΠΑ,μπαινετε στο storeκατεβαζετε τον advisor, τον τρεχετε και τελος. Αυτο εκανα τουλαχιστον εγω σα Lumia 640xl ,γερμανικο.

Sent from my RM-1067_1025

ωραιος.δουλεψε με αυτο τον τροπο.μια ερωτηση.θα κατεβασει ελληνικη εκδοση του λειτουργικου?ρωταω γιατι ο advisor ειναι στα αγγλικα σε αντιθεση με τον αντιστοιχο που εχει κατεβει απο το ελληνικο store.

ωραιος.δουλεψε με αυτο τον τροπο.μια ερωτηση.θα κατεβασει ελληνικη εκδοση του λειτουργικου?ρωταω γιατι ο advisor ειναι στα αγγλικα σε αντιθεση με τον αντιστοιχο που εχει κατεβει απο το ελληνικο store.

Αλλάζεις γλώσσα σε αυτή του κινητού σου όταν κατέβει η αναβάθμιση.

Έκανα το ίδιο με insider από εξωτερικό.

Αλλάζεις γλώσσα σε αυτή του κινητού σου όταν κατέβει η αναβάθμιση.

Έκανα το ίδιο με insider από εξωτερικό.

καλως.αυτο ηθελα να ξερω αν εχει επιλογη για ελληνικη γλωσσα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω στο κινητό μου (Lumia 640) την Αγγλική γλώσσα σαν προεπιλεγμένη και σαν δευτερη γλώσσα στο πληκτρολόγιο τα Ελληνικά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω και τα text suggestions στα Ελληνικά αλλά μου πετάει error. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω στο κινητό μου (Lumia 640) την Αγγλική γλώσσα σαν προεπιλεγμένη και σαν δευτερη γλώσσα στο πληκτρολόγιο τα Ελληνικά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω και τα text suggestions στα Ελληνικά αλλά μου πετάει error. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;

Εννοείς αυτό; http://dotnetbyexample.blogspot.gr/2015/08/gotcha-windows-10-mobile-does-not.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...