louben Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για οσους δεν αναβαθμισαν ακομα η διαδικασια ειναι η εξης. Αλλαζετε χωρα σε ΗΠΑ,μπαινετε στο storeκατεβαζετε τον advisor, τον τρεχετε και τελος. Αυτο εκανα τουλαχιστον εγω σα Lumia 640xl ,γερμανικο. Sent from my RM-1067_1025 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Για οσους δεν αναβαθμισαν ακομα η διαδικασια ειναι η εξης. Αλλαζετε χωρα σε ΗΠΑ,μπαινετε στο storeκατεβαζετε τον advisor, τον τρεχετε και τελος. Αυτο εκανα τουλαχιστον εγω σα Lumia 640xl ,γερμανικο. Sent from my RM-1067_1025 ωραιος.δουλεψε με αυτο τον τροπο.μια ερωτηση.θα κατεβασει ελληνικη εκδοση του λειτουργικου?ρωταω γιατι ο advisor ειναι στα αγγλικα σε αντιθεση με τον αντιστοιχο που εχει κατεβει απο το ελληνικο store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ωραιος.δουλεψε με αυτο τον τροπο.μια ερωτηση.θα κατεβασει ελληνικη εκδοση του λειτουργικου?ρωταω γιατι ο advisor ειναι στα αγγλικα σε αντιθεση με τον αντιστοιχο που εχει κατεβει απο το ελληνικο store. Αλλάζεις γλώσσα σε αυτή του κινητού σου όταν κατέβει η αναβάθμιση. Έκανα το ίδιο με insider από εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrea966 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Αλλάζεις γλώσσα σε αυτή του κινητού σου όταν κατέβει η αναβάθμιση. Έκανα το ίδιο με insider από εξωτερικό. καλως.αυτο ηθελα να ξερω αν εχει επιλογη για ελληνικη γλωσσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πήγαινε αλλού. Ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis00 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχω στο κινητό μου (Lumia 640) την Αγγλική γλώσσα σαν προεπιλεγμένη και σαν δευτερη γλώσσα στο πληκτρολόγιο τα Ελληνικά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω και τα text suggestions στα Ελληνικά αλλά μου πετάει error. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neraidopouli Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Έχω στο κινητό μου (Lumia 640) την Αγγλική γλώσσα σαν προεπιλεγμένη και σαν δευτερη γλώσσα στο πληκτρολόγιο τα Ελληνικά. Προσπαθώ να εγκαταστήσω και τα text suggestions στα Ελληνικά αλλά μου πετάει error. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Εννοείς αυτό; http://dotnetbyexample.blogspot.gr/2015/08/gotcha-windows-10-mobile-does-not.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα