Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το L640 Poland Country Variant και μου λέει το κλασσικό "Ευχαριστα νεα.Το τηλεφωνο σας ειναι καταλληλο για αναβαθμιση σε windows 10 .Συνεργαζομαστε με τον παροχο κινητης τηλεφωνιας και τον κατασκευαστη του τηλεφωνου σας για να γινει η αναβαθμιση διαθεσιμη για το τηλεφωνο σας και να λαβετε ειδοποιηση οταν ειναι ετοιμη". Άμα αλλάξω το firmware από το lumiafirmware.com και βάλω αυτό της Ευρώπης θα υπάρχει πρόβλημα;

Οχι, αλλα  αν θες να αναβαθμισεις το τηλεφωνο σου κατεβασε την insider preview ειναι το ιδιο η διαφορα ειναι οτι η insider preview παρακαμπτει τον παροχο κινητης τηλεφωνιας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κι εγώ πρόσφατα ανακάλυψα πως μου λείπει μια επαφή και δεν ξέρω πότε συνέβει και πως...αν ευθύνομαι εγώ ή όχι

Εγώ παραπάνω από μία...και κάποιες φορές ξανά την ίδια αφού την ξαναπέρασα μετά από λίγο καιρό βέβαια. Φυσικά και άλλες άσχετες. Όπως είναι λογικό δεν μπορείς να το ανακαλύψεις αμέσως αλλά στην πορεία.

ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν με αφηνει να κανω κατι.εχει το κουμπι αλλα δεν κανει επιλογη και κατεβασμα.lumia 535.

σε αλλο 535 κατεβηκε κανονικα αλλα το ειχα κανει νωριτερα

Join the club....

Ισως σε 2ο κύμα αναβαθμίσεων... αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Σκασαμε πριν κανα 2 χρονια ενα σκασμο λεφτα, και συσκευες οπως το 435 παίρνουν το update και εμεις απλα κοιτάμε. 

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν στο topic, αλλά διάβασα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων & ότι τα Lumia με 512MB RAM (όπως το Lumia 630) δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 Mobile. Ισχύει τελικά?

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν στο topic, αλλά διάβασα ότι δεν θα υπάρξει δεύτερο κύμα αναβαθμίσεων & ότι τα Lumia με 512MB RAM (όπως το Lumia 630) δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 Mobile. Ισχύει τελικά?

Σύμφωνα με επίσημες πηγές της Microsoft δεν σκοπεύουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές με 512mb ram αλλά και συσκευές όπως το 920 και το 1020. Το πρόβλημα είναι οτι στις ίδιες συσκευές έβγαλαν νέα έκδοση με 1gb ram που θα πάρει το update κοροϊδεύοντας ουσιαστικά όσους αγόρασαν την έκδοση με 512ram γιατί τα wp δεν χρειάζονταν ram (και πώς να χρειαστούν αφού τπτ δεν έτρεχε από πίσω) ενώ τώρα που στα 10 μένουν ανοιχτές περισσότερες εφαρμογές ξαφνικά ο τετραπύρηνος επεξεργαστής και το 1gb έγινε must.

Τα 10άρια δεν φέρνουν την επανάσταση για να κλάψει κάποιος κάτοχος κινητού με 8.1, το πρόβλημα μεγιστοποιείται όμως από το γεγονός οτι δεν θα μπορεί να τρέξει τις universal εφαρμογές που τρέχουν μόνο σε 10άρια και με τις οποίες θα ασχοληθούν οι ελάχιστοι developers που ασχολούνται ήδη με το λειτουργικό και έτσι το πρόβλημα με τις εφαρμογές στο store των 8.1 θα επιδεινωθεί. Από την άλλη σε συσκευές όπως το 1020 θα μπορούν να περάσουν μέσω insider τα 10άρια μέχρι μια συγκεκριμένη έκδοση αλλά η ίδια η Microsoft ΔΕΝ εγγυάται την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής ένω πιθανόν-σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία- να υπάρξει υποβάθμιση της κάμερας! 

• Like 1

Εγώ δεν το βλέπω σαν φάουλ, πρώτον αναβαθμίζει όλες τις συσκευές που αυτή έχει βγάλει. Δεύτερον, αν το λειτουργικό δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά με 512 mb τι έπρεπε να γίνει, να τα αναβαθμίσει και μετά να μην δουλεύουν;

Για ποια 512 λες, εδω αφησε εξω απο το update συσκευες με 1 (920.925) και 2gb ram (1020).... που οκ μπορει να μην εχουν 4πυρηνους επεξεργαστες αλλα ρολλαρουν παρα πολυ ομαλα με την insider εκδοση.

Εγώ δεν το βλέπω σαν φάουλ, πρώτον αναβαθμίζει όλες τις συσκευές που αυτή έχει βγάλει. Δεύτερον, αν το λειτουργικό δεν μπορεί να λειτουργήσει ομαλά με 512 mb τι έπρεπε να γίνει, να τα αναβαθμίσει και μετά να μην δουλεύουν;

Ε ναι. Για να μπορούν μετά τα lagdroid fanboys να κράζουν...

Προσωπικά στην οικογενειά μου υπάρχουν 4 lumia 530 που κανένα δεν θα αναβαθμιστει. Μου αρκεί που δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα και όλοι είναι ενθουσιασμένοι.

ακόμα και αν άλλαξες το location του κινητού?

ναι.εβαλα 3 διαφορετικες χωρες.υπαρχει το κουμπι και σε αφηνει να το επιλεξεις αλλα δεν κανει κατι

Το πρόβλημα (μου) δεν είναι αν αναβαθμίσει σε Windows 10 Mobile όσα κινητά έχουν 512mb, αλλά το ότι όσοι παραμείνουμε στα 8άρια γι'αυτόν το λόγο, δεν θα έχουμε πρόσβαση στις universal εφαρμογές των 10. Διότι το πρόβλημα της microsoft στα κινητά δεν είναι το λειτουργικό (μια χαρά λειτουργεί), αλλά οι εφαρμογές!

Τέλος πάντων. Τώρα ό,τι έγινε-έγινε (για όσους έχουμε 512mb κινητά) & σίγουρα δεν θα βάλω τη γάτα μου να κλάψει αν αναβαθμιστεί ή όχι σε 10 το Lumia 630 που το αγόρασα 100€. Αλλά όπως και να'χει η άποψη μου για το συγκεκριμένο (mobile) λειτουργικό "τσαλακώθηκε".

Ε ναι. Για να μπορούν μετά τα lagdroid fanboys να κράζουν...

Προσωπικά στην οικογενειά μου υπάρχουν 4 lumia 530 που κανένα δεν θα αναβαθμιστει. Μου αρκεί που δουλεύουν όπως την πρώτη μέρα και όλοι είναι ενθουσιασμένοι.

Και σε ανθρώπους με λοβοτομή να δώσεις κάτι, πάλι ενθουσιασμένοι θα είναι. Και στον πατέρα μου που παίρνει μόνο τηλέφωνα και στέλνει μηνύματα πάλι ενθουσιασμένος θα είναι. Γελάει ο κόσμος. Όσο για το lagdroid ευτυχώς ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και ξέρει.

Το να βγάζει συσκευές με 512ραμ και 2 μήνες μετά την ίδια συσκευή με έκδοση 1gb ram και ενώ λέει οτι όλες οι συσκευές θα αναβαθμιστούν και τελικά να το δίνει μόνο στην 2η έκδοση είναι ξεκάθαρη απάτη. Δεν μιλάμε για το android που είτε μείνεις στην Kit Kat είτε είσαι στην Lollipop δεν θα κάνεις κάτι λιγότερο αλλά για το γεγονός οτι κάποιος που με λειτουργικό λειψό σε εφαρμογές θα μείνει χωρίς υποστήριξη αφού οι ελάχιστοι developers θα ασχοληθούν με τα 10άρια και τις universal. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, έχει πρόβλημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...