Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ισχυει εκτος και αν χρησιμοποιούσες μονο παλιες εφαρμογες φτιαγμένες με Silverlight. Νεες εφαρμογες με WinRT δεν κλεινουν με το Back button.

facebook.messenger,viber κλείνανε πάντως με το back.

όπως επίσης και μηνύματα,τηλέφων και γενικοτερα οι ενσωματωμένες εφαρμογές στο λειτουργικό κλείνανε με το πίσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

facebook.messenger,viber κλείνανε πάντως με το back.

όπως επίσης και μηνύματα,τηλέφων και γενικοτερα οι ενσωματωμένες εφαρμογές στο λειτουργικό κλείνανε με το πίσω.

Δεν έκλειναν οι εφαρμογές σε Denim 8.1 πότε...!! Ορισμένες έκλειναν με διπλο back ανέκαθεν... Με μονο back ποτε δεν κλείνανε και ουτε κλείνουν εχω μπροστά μου το 820 8.1 Denim της κοπέλας μου και σε οσες προσπάθησα δεν έκλεισε καμία εφαρμογή και συγκεκριμένα οι δυο είναι το facebook και το messenger.

Κατεβάζεις από το store το windows insider. Επιλέγεις έκδοση Release Preview και σου κατεβάζει την ίδια ακριβώς έκδοση windows10 χωρίς να περιμένεις πότε θα δώσει έγκριση ο πάροχος κινητής.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, αλλά αυτό το ξέρω. Δεν ρώτησα για την Preview.

Το tutorial απο το forum XDA δουλεύει μια χαρά αρκεί να διαβάσεις καλά της οδηγίες το έχω κάνει μια χαρά στο LUMIA 735 4G.

Καλά, ας παρακάμψουμε την εγγύηση...στη μεσαία στήλη είναι τα πακέτα. Εσύ ποιο πακέτο πήρες για το 735 4G? Γιατί για το δικό μου(όπως και για το δικό σου) δεν βλέπω package για Ελλάδα και δεν μπορώ να ρισκάρω τόσο να βάλω όποιο να 'ναι.

Έχω το 640 Dual Sim (RM-1077)

Αρκετές εφαρμογές στα 8.1 έκλειναν με το back (ναι, σε Denim). Μία από αυτές ήταν το baconit, όπου τώρα που άλλαξε η εφαρμογή για τα win 10 δεν κλείνει. Το facebook δεν έκλεινε με το back (σε μένα τουλάχιστον).

Αλλά όπως είπα και νωρίτερα, είναι "feature" των εφαρμογών (δεν φταίει η έκδοση των win) οπότε είναι στην κρίση των devs να το ενσωματώσουν.

Αν όμως επικρατήσει αυτό (το οποίο θεωρώ βλακεία) θα πρέπει να μπει "κουμπί" για μαζικό κλείσιμο των εφαρμογών που τρέχουν. Είναι κουραστικό να τις κλείνουμε μία-μία.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, αλλά αυτό το ξέρω. Δεν ρώτησα για την Preview.

Καλά, ας παρακάμψουμε την εγγύηση...στη μεσαία στήλη είναι τα πακέτα. Εσύ ποιο πακέτο πήρες για το 735 4G? Γιατί για το δικό μου(όπως και για το δικό σου) δεν βλέπω package για Ελλάδα και δεν μπορώ να ρισκάρω τόσο να βάλω όποιο να 'ναι.

Έχω το 640 Dual Sim (RM-1077)

Για Lumia 640 dual sim -RM-1077 ειναι το (RM-1077 VAR EURO 7F CV) link:http://www.lumiafirmware.com/ser/RM-1077/guid/059X1N8

Επομένως βάζω αυτό που είδα ότι είναι 000-33 Mobile Operator που είναι γενικότερα για Ευρώπη, γιατί συγκεκριμένα δεν έχει για Ελλάδα κάτι.

Τώρα έχει Mobile Operator 000-DE και βγάζει αυτά για παρόχους και κατασκευαστές.

Επομένως βάζω αυτό που είδα ότι είναι 000-33 Mobile Operator που είναι γενικότερα για Ευρώπη, γιατί συγκεκριμένα δεν έχει για Ελλάδα κάτι.

Τώρα έχει Mobile Operator 000-DE και βγάζει αυτά για παρόχους και κατασκευαστές.

αυτο που σου εστειλα βαλε ειναι για ελλαδα,τσεκαρε το μετα απο το site της MS :https://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/lumia-software-availability-in-europe/?country=GR,Greece

μπορουμε να βαλουμε την επισημη αναβαθμιση χωρις τον updateadvisor?δεν προλαβα να το κατεβασω και τωρα δεν το βρισκω καπου

αυτο που σου εστειλα βαλε ειναι για ελλαδα,τσεκαρε το μετα απο το site της MS :https://www.microsof...untry=GR,Greece

Εντάξει venioni, σε ευχαριστώ, αν και δε βρήκα κάτι σχετικό σε αυτό το link της microsoft με την έκδοση του πακέτου από το lumiafirmware αλλά θα το κοιτάξω.

Με τα 8.1 ένα τώρα έχω ένα θέμα. Κατά περιόδους μου σβήνει επαφές. Κάτι που δεν έχω συναντήσει σε κανέναν άλλο από όσο το έψαξα. Ελπίζω αν καταφέρω να τα βάλω τα 10 με αυτόν τον τρόπο, να διορθωθεί αυτό το πράγμα.

Εντάξει venioni, σε ευχαριστώ, αν και δε βρήκα κάτι σχετικό σε αυτό το link της microsoft με την έκδοση του πακέτου από το lumiafirmware αλλά θα το κοιτάξω.

Τα εχει κατεβασει απο το sites η MS προφανως κανει αναβαθμιση την σελιδα της

μπορουμε να βαλουμε την επισημη αναβαθμιση χωρις τον updateadvisor?δεν προλαβα να το κατεβασω και τωρα δεν το βρισκω καπου

Upgrade advisor link:https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/upgrade-advisor/9nblggh0f5g4

Με τα 8.1 ένα τώρα έχω ένα θέμα. Κατά περιόδους μου σβήνει επαφές. Κάτι που δεν έχω συναντήσει σε κανέναν άλλο από όσο το έψαξα. Ελπίζω αν καταφέρω να τα βάλω τα 10 με αυτόν τον τρόπο, να διορθωθεί αυτό το πράγμα.

κι εγώ πρόσφατα ανακάλυψα πως μου λείπει μια επαφή και δεν ξέρω πότε συνέβει και πως...αν ευθύνομαι εγώ ή όχι

Έχω το L640 Poland Country Variant και μου λέει το κλασσικό "Ευχαριστα νεα.Το τηλεφωνο σας ειναι καταλληλο για αναβαθμιση σε windows 10 .Συνεργαζομαστε με τον παροχο κινητης τηλεφωνιας και τον κατασκευαστη του τηλεφωνου σας για να γινει η αναβαθμιση διαθεσιμη για το τηλεφωνο σας και να λαβετε ειδοποιηση οταν ειναι ετοιμη". Άμα αλλάξω το firmware από το lumiafirmware.com και βάλω αυτό της Ευρώπης θα υπάρχει πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...