Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμεις με το 1020 εχουμε ελπιδες??

Join the club....

Ισως σε 2ο κύμα αναβαθμίσεων... αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Σκασαμε πριν κανα 2 χρονια ενα σκασμο λεφτα, και συσκευες οπως το 435 παίρνουν το update και εμεις απλα κοιτάμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αναβάθμισα το Lumia 930 μου από προχθές. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, αλλά έχω καιρό ακόμα να δω τι παίζει.

Δύο ερωτήσεις έχω:

1. Πως μπορώ να βάλω στην οθόνη κλειδώματος πάλι τον Καιρό; Στις επιλογές της εξατομίκευσης μου επιτρέπει μόνο εικόνες να βάλω, ή το άλλο με την υγεία και τον βηματομετρητή.

2. Υπάρχει δυνατότητα να κάνω ηχογράφηση τις κλήσεις μου; Αν ναι, ποια εφαρμογή προτείνετε;

Join the club....

Ισως σε 2ο κύμα αναβαθμίσεων... αλλα δεν ειναι και σιγουρο. Σκασαμε πριν κανα 2 χρονια ενα σκασμο λεφτα, και συσκευες οπως το 435 παίρνουν το update και εμεις απλα κοιτάμε. 

Κανε το update μέσω του insider. Είναι η ίδια έκδοση. Αν δεν σου αρέσουν εύκολα γυρίζεις πίσω.

Αναβάθμισα το Lumia 930 μου από προχθές. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, αλλά έχω καιρό ακόμα να δω τι παίζει.

Δύο ερωτήσεις έχω:

1. Πως μπορώ να βάλω στην οθόνη κλειδώματος πάλι τον Καιρό; Στις επιλογές της εξατομίκευσης μου επιτρέπει μόνο εικόνες να βάλω, ή το άλλο με την υγεία και τον βηματομετρητή.

2. Υπάρχει δυνατότητα να κάνω ηχογράφηση τις κλήσεις μου; Αν ναι, ποια εφαρμογή προτείνετε;

Όχι και στα 2

εχω ακριβως το ιδιο θεμα ,σκεφτομαι να παρω εναν κωδικο απο την εφαρμογη ,να προχωρησω στο update σε 10 ,hard reset να καθαρισει ,εγκατασταση νεου Alpha Safe και μετα αυτο

https://secure.alpha.gr/ebanking/#/services/otp/replace/asa

αν το τολμησες πες μου τι εκανες

Το έκανα σε 930 και έμεινε το ιδιο φίλε. Λειτουργεί κανονικά η εφαρμογη.

αυτό αναρωτιέμαι, αν τα 8.1 ήταν πιο γρήγορα, δεν είμαι σίγουρος ακόμη,

αλλά και έτσι να είναι από τα λίγα που είδα, δεν γυρναω πίσω,

όσο για την μπαταρία δεν έχω δει διαφορά

Με 640LTE από σήμερα, μετά από αναβάθμιση -χωρίς hard reset- τα W10 είναι ελφρώς πιο αργά από τα 8.1. Δεν lagάρουν, απλώς έχουν μία πιο βαριά αίσθηση. Εννοείται ότι έχω τρέξει ενημερώσεις και στο λειτουργικό (164) και στις εφαρμογές. Γενικά θα συμφωνήσω νομίζω ότι είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερα...

Σε σχέση με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, στα 8.1 (Denim) με το back δεν έκλειναν, έπρεπε να τις κλείσεις κανονικά. Για την μπαταρία χωρίς να πειράξω ρυθμίσεις από μία γενική αίσθηση και χωρίς να μπορώ να πω λεπτομέρειες δεν φαίνεται να έχει μειωθεί ο χρόνος αναμονής ή ομιλίας. Πάντως εμφανές drain προφανώς και δεν υφίσταται. 

Γενικά νομίζω ότι αξίζει από την άποψη ότι δεν χάνεις σχεδόν τίποτα (ανεπαίσθητα σε ταχύτητα) και κερδίζει εκτός των άλλων και features.

Δύο ερωτήσεις έχω:

1. Δες στο store για την εφαρμογή Weather Quote όπου παλιότερα με τα 8.1 έκανε καλά αυτή τη δουλειά.

2. Δες και γι' αυτό καμιά εφαρμογή, όλο και κάτι θα υπάρχει...και αν δεν υπάρχει, σίγουρα θα βγει κάτι.

Σε όσους συνεχίζει το "Ευχαριστα νεα.Το τηλεφωνο σας ειναι καταλληλο για αναβαθμιση σε windows 10 .Συνεργαζομαστε με τον παροχο κινητης τηλεφωνιας και τον κατασκευαστη του τηλεφωνου σας για να γινει η αναβαθμιση διαθεσιμη για το τηλεφωνο σας και να λαβετε ειδοποιηση οταν ειναι ετοιμη", υπάρχει κάποια λύση η απλά θα περιμένουμε μέχρι το άγνωστο;

Μη μου πείτε για το φλασάρισμα ακολουθώντας το tutorial από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515453 γιατί οι περισσότεροι στα σχόλια εκεί λένε η ότι δεν τους δούλεψε, η ότι τρώνε κάποιο error μετά. Άσε που πήγα να το κάνω, σύλλεξα ότι αρχεία και προγράμματα χρειάζεται και στην πορεία το μετάνιωσα όχι μόνο διαβάζοντας τα σχόλια εκεί, αλλά γιατί προφανώς κάνοντας κάτι τέτοιο ακυρώνεται και η εγγύηση του τηλεφώνου αν τυχών έχεις. Έστω και μία στο τόσο να μην πιάσει και να πάθεις κάτι σαν αυτούς εκεί, να χάσεις και την εγγύηση..και να σου μείνει έτσι σκέτο κομμάτι πλαστικό να το κοιτάς. Ναι σωστά, είναι πολυκαρβονικό...κάτι είναι κι αυτό. :P

Το έκανα σε 930 και έμεινε το ιδιο φίλε. Λειτουργεί κανονικά η εφαρμογη.

εμενα δεν δουλεψε κ αναγκαστικα να απενεργοποιησω την εξτρα ασφαλεια κ να τρεχω στην τραπεζα για παιρνω κωδικους με sms

εκανα hard reset ομως

Επισκέπτης

Σε όσους συνεχίζει το "Ευχαριστα νεα.Το τηλεφωνο σας ειναι καταλληλο για αναβαθμιση σε windows 10 .Συνεργαζομαστε με τον παροχο κινητης τηλεφωνιας και τον κατασκευαστη του τηλεφωνου σας για να γινει η αναβαθμιση διαθεσιμη για το τηλεφωνο σας και να λαβετε ειδοποιηση οταν ειναι ετοιμη", υπάρχει κάποια λύση η απλά θα περιμένουμε μέχρι το άγνωστο;

Κατεβάζεις από το store το windows insider. Επιλέγεις έκδοση Release Preview και σου κατεβάζει την ίδια ακριβώς έκδοση windows10 χωρίς να περιμένεις πότε θα δώσει έγκριση ο πάροχος κινητής.

Προσπάθησαν να φέρουν το λειτουργικό έστω και ελάχιστα προς το android μπας και αποκτήσουν τα wp ένα στοιχειώδες multitasking. 

Μα και στο Android είναι ηλιθιότητα αυτό που γίνεται. Στα win 8.1 πάταγες το back και έκλεινε η εφαρμογή (οι περισσότερες). Αν ήθελα να μείνει ανοικτή, πάταγα το home button.

Αν στο android θεωρείται multitasking το να έχεις δύο κουμπιά που κάνουν το ίδιο πράγμα, τι να πω...

Σε σχέση με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, στα 8.1 (Denim) με το back δεν έκλειναν, έπρεπε να τις κλείσεις κανονικά.

Κάνεις λάθος. Οι περισσότερες εφαρμογές έκλειναν πατώντας το back.

Μάλλον εσύ είχες άλλη έκδοση,με 8.1 Denim δεν έκλειναν οι περισσότερες εφαρμογές με το πίσω(640LTE).

Μα και στο Android είναι ηλιθιότητα αυτό που γίνεται. Στα win 8.1 πάταγες το back και έκλεινε η εφαρμογή (οι περισσότερες). Αν ήθελα να μείνει ανοικτή, πάταγα το home button.

Αν στο android θεωρείται multitasking το να έχεις δύο κουμπιά που κάνουν το ίδιο πράγμα, τι να πω...

Εφαρμογες που ηταν φτιαγμένες για 8.1 χρησιμοποιουν το νέο συστημα. Και όπως ειπα μην ασχολείσαι με τις εφαρμογες στο Background. Δεν καταναλωνουν μπαταρια. Τα μονο που τρεχουν πισω είναι διαφορα Background tasks και αυτά για ορισμενο μονο χρονικο διάστημα οποτε χρειαζονται.

Μάλλον εσύ είχες άλλη έκδοση,με 8.1 Denim δεν έκλειναν οι περισσότερες εφαρμογές με το πίσω(640LTE).

κι εγω εχω την εντυπωση πως καποιες σιγουρα δεν εκλειναν με back

πάντως με 8.1 Denim Update 1 στο 435 ολες οι εφαρμογές εκλειναν πατώντας το πίσω 100%

Δεν ισχυει εκτος και αν χρησιμοποιούσες μονο παλιες εφαρμογες φτιαγμένες με Silverlight. Νεες εφαρμογες με WinRT δεν κλεινουν με το Back button.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...