Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο δικο μου δε θα το ελεγα, εκανες κανενα hard reset Μήπως; Βέβαια υπάρχει και περίπτωση να είναι εντύπωση λόγω του ότι χρησιμοποιησα πιο πολύ το τηλεφωνο λογω του Update

Όχι κανένα hard reset. Δεν ξέρω τι παίζει  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι κανένα hard reset. Δεν ξέρω τι παίζει  :P

Τπτ δεν παίζει.. Και σε έμενα στο 930 ακόμη κ με preview παραπάνω κρατούσε... Υπάρχουν (εκτός απο πολλές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο κ κανένας δεν τις απενεργοποιει) πολλές λεπτομέρειες στον τομέα τις ενεργιας κ αλλες μικρορυθμίσεις που αν τις κάνεις η μπαταριά ειναι μια χαρά...

• Like 1

Όντως, οι περισσότερες εφαρμογές δεν κλείνουν πατώντας το back. Αλλά υποθέτω ότι σε επόμενα updates σε κάθε app θα φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα, γιατί δεν βολεύει να κλείνουμε μία-μία τις εφαρμογές.

Όντως, οι περισσότερες εφαρμογές δεν κλείνουν πατώντας το back. Αλλά υποθέτω ότι σε επόμενα updates σε κάθε app θα φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα, γιατί δεν βολεύει να κλείνουμε μία-μία τις εφαρμογές.

δεν χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές. Και δεν είναι πρόβλημα έτσι είναι σχεδιασμένο να δουλεύει.

Παιδιά μια βοήθεια, μετά την επιτυχή αναβάθμιση του δικού μου 535 πήγα να κάνω αναβάθμιση και στο 435 της συζύγου. Έγινε η μετάβαση στα 10 κανονικά και όλα δούλευαν μια χαρά και πριν λίγο έκανα και το επόμενο update, αυτό ήταν, μπαίνω κανονικά σε internet, skype, facebook και κάθε είδους τέτοιες εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες αλλά δεν μπορώ να μπω σε καμία επιλογή του κινητού (μηνύματα, επαφές, ρυθμίσεις, store πατάω πάει να μπει και βγαίνει εξώ. Στις ειδοποιήσεις φαίνεται ας πούμε κανονικά ότι έχω μήνυμα αλλά όταν πατάω επάνω τίποτα, το ίδιο απ' το εικονίδιο, το ίδιο από παντού. Έκανα επανεκίννηση, άλλαξα την θέση τις sim, κανένα αποτέλεσμα.

ημουν στο insider και χρειαστηκε να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων για να παρει την αναβαθμιση!

Είχες win 10 από το insider πάνω ή μόνο την εφαρμογή/ήσουν γραμμένος;

δεν χρειάζεται να κλείνεις τις εφαρμογές. Και δεν είναι πρόβλημα έτσι είναι σχεδιασμένο να δουλεύει.

Γιατί δεν χρειάζεται; Τέλειωσα με κάποια εφαρμογή και θέλω να κλείσει. Δεν υπάρχει λόγος να μένει ανοικτή.

Γιατί δεν χρειάζεται; Τέλειωσα με κάποια εφαρμογή και θέλω να κλείσει. Δεν υπάρχει λόγος να μένει ανοικτή.

Προσπάθησαν να φέρουν το λειτουργικό έστω και ελάχιστα προς το android μπας και αποκτήσουν τα wp ένα στοιχειώδες multitasking. 

η πρώτη εντύπωση από lumia 730 , πολύ θετική,

πολλές βελτιώσεις,

μέχρι τώρα δεν παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας,

όσο για το fb, δεν έχω και δεν γνωρίζω

• Like 1

η πρώτη εντύπωση από lumia 730 , πολύ θετική,

πολλές βελτιώσεις,

μέχρι τώρα δεν παρατήρησα μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας,

όσο για το fb, δεν έχω και δεν γνωρίζω

εχω 730 με technical preview απο δεκεμβρη και απο χθες με τα επισημα 10

χαλαρα τα 8.1 ηταν πιο γρηγορα (resume σπανια εβλεπα) κ σιγουρα πιο βελουδινα 

ps για ψαξε λιγο για τις ρυθμισεις αφης και χρωματος οθονης

εχω 730 με technical preview απο δεκεμβρη και απο χθες με τα επισημα 10

χαλαρα τα 8.1 ηταν πιο γρηγορα (resume σπανια εβλεπα) κ σιγουρα πιο βελουδινα 

ps για ψαξε λιγο για τις ρυθμισεις αφης και χρωματος οθονης

αυτό αναρωτιέμαι, αν τα 8.1 ήταν πιο γρήγορα, δεν είμαι σίγουρος ακόμη,

αλλά και έτσι να είναι από τα λίγα που είδα, δεν γυρναω πίσω,

όσο για την μπαταρία δεν έχω δει διαφορά

Έτσι πρωί πρωί να μας διασκεδάζεις με τα ψέματα σου. Ακόμα να κατανοήσεις την πληρότητα του ενός λειτουργικού και του άλλου.

Ξαναλέω, αν το ΤΟΠ είναι πολύ ξυνό δοκίμασε μπαλσάμικο...

Όσο για την πληρότητα αυτό που για σένα είναι πλήρες για μένα είναι ελλειπές, τα έχουμε ξαναπει. Επίσης ήμουν χρήστης android για πολλά χρόνια σε αντίθεση με σένα που κρίνεις το WP από τα σχόλια των άλλων. 

Τέλος για το Multitasking, μάλλον δεν έχεις ιδέα, αλλά τι να κάνουμε... είπαμε... Ξυδάκι

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...