Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όσοι δεν παίρνετε την 10 έκδοση λόγω ραμ , ρουμ , και δε συμμαζεύεται , καθίστε στην 8.1 , σιγά τις διαφορές . Όταν , και ΑΝ , αναπτυχούν τα uni apps δώστε ένα κατοστάρικο και πάρτε ένα καινούργιο , κατά το καλοκαίρι.

Αν μέχρι τότε έχει μείναι ποσοστό αγοράς πάνω από 1(ΕΝΑ) % στα WPhones.

Όσοι πάλι έχετε Android που δεν θα πάρει αναβάθμιση ποτέ (ακόμα και ασφαλείας), που λαγκάρει ασύστολα και εννίοτε κλείνει το δίκτυο... Ξυδάκι ΤΟΠ! 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα εβαλα στο lumia 532, ωραια αλλαγη! Κ οι universal εφαρμογες φαινονται καλυτερες, ισως να μπορει πια να την παλεψουν τα wm10 (αν συνεχιζουν κ βγαινουν εφαρμογες) σαν εναλλακτικη.

Το κινητο βεβαια εγινε πιο αργο.

Είμαι ο μόνος που τα WP10 του καταπινουν την μπαταρία;; Το φόρτιση το μεσημέρι και μέχρι τις 21.00 είχε πέσει στο 60%. Υπόψιν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο τα Χριστούγεννα. Lucia 532

Είμαι ο μόνος που τα WP10 του καταπινουν την μπαταρία;; Το φόρτιση το μεσημέρι και μέχρι τις 21.00 είχε πέσει στο 60%. Υπόψιν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο τα Χριστούγεννα. Lucia 532

όχι ισχύει η κατανάλωση φαίνεται πως είναι μεγαλύτερη και το γράψαμε και στο θέμα των windows phone

Στο 640 που τα εβαλα η μπαταρία κρατάει περισσότερο.

Όσοι πάλι έχετε Android που δεν θα πάρει αναβάθμιση ποτέ (ακόμα και ασφαλείας), που λαγκάρει ασύστολα και εννίοτε κλείνει το δίκτυο... Ξυδάκι ΤΟΠ!

Έτσι πρωί πρωί να μας διασκεδάζεις με τα ψέματα σου. Ακόμα να κατανοήσεις την πληρότητα του ενός λειτουργικού και του άλλου.

Δεν μπορώ να βγάλω ακόμα συμπέρασμα, δεν φαίνεται να έχω πάντως κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία. Μήπως έχει αλλαχτεί η φωτεινότητα της οθόνης ή οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο;

Στο 640 που τα εβαλα η μπαταρία κρατάει περισσότερο.

στο δικο μου δε θα το ελεγα, εκανες κανενα hard reset Μήπως; Βέβαια υπάρχει και περίπτωση να είναι εντύπωση λόγω του ότι χρησιμοποιησα πιο πολύ το τηλεφωνο λογω του Update

• Like 1

πρώτη εντύπωση πολύ καλη .Σε lumia 640 τρεχουν ολα πολυ σταθερα και γρηγορα. Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι εφαρμογες δεν κλεινουν πλεον με το back αλλα μονο χειροκίνητα .Ισως για αυτο μερικοι εχουν παρατηρήσει θεμα με την μπαταρια 

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους.έκανα και εγώ την αναβάθμιση στο 930.Όλα μια χαρά το μόνο που ψάχνω και δεν μπορω να βρω από προχτές ειναι πως να αλλάξω ήχο στα μηνύματα και στο τηλέφωνο.Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.όταν έπαιρνα τηλέφωνο η φωτο της επαφής έβγαινε σε όλη την οθόνη τωρα μου βγάζει ένα εικονίδιο πάνω αριστερά.αλλάζει κάπως και αυτό;;

Για οσους τα τηλεφωνα δεν ειναι στην λιστα των αναβαθμισιμων τηλεφωνων δεν χρειαζεται να ανησυχειται καταβαστε την insider preview και καντε εγκατασταση τα windows 10 ειναι η ιδια εκδοση,η διαφορα με τα αναβαθμισιμα τηλεφωνα ειναι οτι θα παρουν την RS1 ενω τα υπολοιπα οχι,καλο ειναι μετα την αναβαθμιση να κανετε ενα hard reset επισης η τελικη εκδοση των windows 10 th2 δεν ειναι η 10586.164 θα υπαρξει κι αλλη ενημερωση (10586.200) αυτα προς ενημερωση μεχρι στιγμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...