Holism Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Και εγώ μια από τα ίδια βασικά στο Nokia 635 που εχω. Κανονικά πάντως η MS έπρεπε να τα δωσει την δυνατοτητα σε όλους στους χρηστες W8.1 (όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε) να τα εκαταστήσουν, και ας μην είχε όλα τα features (για τις εκδόσεις 512 mb ram) όπως είχε πει εδώ και πολύ καιρό. Εδω άλλες εταιρίες σε αφήνουν με την έκδοση λειτουργικού που είχε το κινητό σου όταν το αγόρασες οσο καινούργιο η παλιό και να ναι. Φυσιολογικό είναι κάποια κινητά να μην υποστηρίζουν τα 10ρια. Εδω στο 640 που τα κατέβασα χθες είδα διάφορα όσον αφορά την ταχύτητα σε σχεση με τα 8.1(το store θελει τον χρονο του για να ανοίξει, η κάμερα crashare 1-2 φορες). Το πιο βολικό θα ήταν για την Microsoft να βγάλει το λειτουργικό για ολα τα κινητά, να σου κανει το κινητό να σέρνεται και να σε αναγκάσει να κάνεις νέα αγορά. Το βασικό πρόβλημα είναι ο χρόνος που πήρε στην MS να βγάλει το update, οχι τα κινητά στα οποία το έκανε διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Όσοι δεν θα πάρετε επίσημα την αναβάθμιση δοκιμάστε την insider. Είναι η ίδια με την επίσημη. Αν δεν σας κάτσουν καλά γυρίζετε σε 8.1. Σε 920 που την έχω βάλει δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Χάνει λίγο σε θέμα ταχύτητας άλλα αξίζει τον κόπο με βάση Τα νέα features που κερδίζεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σε 640 LTE δεν μου έχει δείξει ακόμη αναβάθμιση. Θα περιμένω, δε το βιάζομαι ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venioni Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εμένα γιατι το upgrade advisor μου λέει: Good news! Your phone is eligible for upgrade to Windows 10. We are working with your mobile operator and phone manufacturer to make the upgrade available for your phone. Από settings-> phone update μου λέει ότι είμαι up to date. 535 dual sim με Poland Country Variant carrier Καμια ιδέα κανείς? Ακολουθησε το λινκ και αλλαξε country variant στο τηλ σου για να την παρεις :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515453 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κάτοχος 535, έκανα την αναβάθμιση χωρίς κάποιο πρόβλημα, η συσκευή φαίνεται να πηγαίνει το ίδιο απροβλημάτιστα με πριν, έχουν σαφώς ομορφότερη αισθητική, πολύ καλό dialer, οι εφαρμογές του φαίνονται καλύτερες (από το κομπιουτεράκι έως και το facebook), μπορεί να άργησε αλλά νομίζω ότι τελικά έκανε καλή δουλειά. Σου είναι ευκολο να στείλεις ένα mail στον εαυτό σου με έναν αριθμό τηλεφώνου, και να μου πεις αν τον εμφανίζει σαν "ενεργό";; Εννοώ να πατάς επάνω του και να σε πάει στον dialer για να τον καλέσεις, όπως είναι στα 8.1... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εδω άλλες εταιρίες σε αφήνουν με την έκδοση λειτουργικού που είχε το κινητό σου όταν το αγόρασες οσο καινούργιο η παλιό και να ναι. Φυσιολογικό είναι κάποια κινητά να μην υποστηρίζουν τα 10ρια. Εδω στο 640 που τα κατέβασα χθες είδα διάφορα όσον αφορά την ταχύτητα σε σχεση με τα 8.1(το store θελει τον χρονο του για να ανοίξει, η κάμερα crashare 1-2 φορες). Το πιο βολικό θα ήταν για την Microsoft να βγάλει το λειτουργικό για ολα τα κινητά, να σου κανει το κινητό να σέρνεται και να σε αναγκάσει να κάνεις νέα αγορά. Το βασικό πρόβλημα είναι ο χρόνος που πήρε στην MS να βγάλει το update, οχι τα κινητά στα οποία το έκανε διαθέσιμο. Φίλε holism συμφωνώ στα περισότερα που λες, και όντως στα low end lumia phones (512 ram) έχει διαφορά στην αποδόση, -20% θα έλεγα σε σχεση με τα w8.1. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο, και ειμαί σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις και εσύ με αυτό: Η συνέπεια και η αξιοπιστία σε κάποια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κάτοχος 640XL εδώ. Η αναβάθμιση σε win10 ήταν πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι κρασάρουν οι επαφές (εφαρμογή people) μόλις πάω να προσθέσω κάποιον. Καμιά λύση χωρίς να κάνω factory reset? Επίσης δεν έχει περαστεί καμία από τις επαφές μου. Ευχαριστώ. Πάτα το λινκ από το άρθρο στο ινσόμνια. Και εμένα δεν μου το έβρισκε στο store πέρασες και τη δεύτερη αναβάθμιση; Αν όχι κάνε πάλι έλεγχο για ενημερωση από το μενου του κινητού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 όσοι δεν παίρνετε την 10 έκδοση λόγω ραμ , ρουμ , και δε συμμαζεύεται , καθίστε στην 8.1 , σιγά τις διαφορές . Όταν , και ΑΝ , αναπτυχούν τα uni apps δώστε ένα κατοστάρικο και πάρτε ένα καινούργιο , κατά το καλοκαίρι. Αν μέχρι τότε έχει μείναι ποσοστό αγοράς πάνω από 1(ΕΝΑ) % στα WPhones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 @dith Σαν απλό κείμενο τον βγάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dith Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 @dith Σαν απλό κείμενο τον βγάζει. Ευχαριστώ. Κρίμα, γιατί μου ειναι απαραίτητο στοιχείο για την δουλειά μου και δεν είχα βρεί εναλλακτικό mail client που να έχει αυτό το χαρακτηριστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρκίνος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 όσοι δεν παίρνετε την 10 έκδοση λόγω ραμ , ρουμ , και δε συμμαζεύεται , καθίστε στην 8.1 , σιγά τις διαφορές . Όταν , και ΑΝ , αναπτυχούν τα uni apps δώστε ένα κατοστάρικο και πάρτε ένα καινούργιο , κατά το καλοκαίρι. Αν μέχρι τότε έχει μείναι ποσοστό αγοράς πάνω από 1(ΕΝΑ) % στα WPhones. Σιγα τις διαφορες; Δεν έχεις ιδέα μου φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BTL Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Με Lumia 520 έκανα τη μετάβαση από insider fast σε slow και αφού αναβάθμισα σε .164 η εμπειρία χρήσης στην preview έκδοση βελτιώθηκε πάρα πολύ! Πλέον σε ανταπόκριση το σύστημα ειναι πολύ κοντά στα WP 8.1. Νομίζω αξίζει η δοκιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaros21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά η εφαρμογή δεν είναι πια διαθέσιμη; πατάω στο λινκ και δεν μ αφήνει να την κατεβάσω... Άλλαξα και την περιοχή σε Αμερική όπως είπατε και τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Σε Lumia 925 μου εβγαλε your phone is not supported.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koufs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ούτε εγώ μπορούσα να βρω την εφαρμογή, ούτε μου δούλευε το QR, αλλά μου την άνοιξε το λινκ που υπάρχει εδώ, χωρίς αλλαγή περιοχής https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/17/upgrading-existing-windows-phone-8-1-devices-to-windows-10-mobile/ πατήστε εκεί που λέει To download the Upgrade Advisor app, go here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα