Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

με το lumia 630 καταφερα και κατεβασα την εφαρμογη απο εδω  http://arstechnica.com/gadgets/2016/03/windows-10-mobile-upgrade-now-available-for-some-windows-phone-8-1-handsets/

Η εφαρμογή επίσημα λέει "Το κινητό σας δεν υποστηρίζεται για την αναβάθμιση σε Windows 10"

κρίμα! τσάμπα περιμέναμε :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το lumia 630 καταφερα και κατεβασα την εφαρμογη απο εδω  http://arstechnica.com/gadgets/2016/03/windows-10-mobile-upgrade-now-available-for-some-windows-phone-8-1-handsets/

Η εφαρμογή επίσημα λέει "Το κινητό σας δεν υποστηρίζεται για την αναβάθμιση σε Windows 10"

Λέει στην αρχή του άρθρου τα μοντέλα που υποστηρίζονται. Το δικό σου δεν περιλαμβάνεται οπότε άδικα μπήκες στον κόπο να κατεβάσεις το προγραμματάκι.

ε ναι αλλα επειδη πολλα ακουγοντουσαν ειπα να δοκιμασω μπας και γινει τιποτα..

μακαρι να βγουν καλα τα 10ρια και ισως το καλοκαιρι να παρω καποιο που να τα υποστηριζει

ε ναι αλλα επειδη πολλα ακουγοντουσαν ειπα να δοκιμασω μπας και γινει τιποτα..

μακαρι να βγουν καλα τα 10ρια και ισως το καλοκαιρι να παρω καποιο που να τα υποστηριζει

δεν έχουνε τεράστιες διαφορές με τα 8.1 οπότε μην αγχώνεσαι

Κάτοχος 640XL εδώ. Η αναβάθμιση σε win10 ήταν πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι κρασάρουν οι επαφές (εφαρμογή people) μόλις πάω να προσθέσω κάποιον. Καμιά λύση χωρίς να κάνω factory reset? Επίσης δεν έχει περαστεί καμία από τις επαφές μου. Ευχαριστώ.

και εγω ειχα αυτο το προβλημα 640xl lte .ψαχνωντας το βρηκα παρα πολλους που εχουμε το ιδιο προβλημα . εμενα μου λυθηκε μερικως κανωντας χαρτ ρεσετ.  αλλη λυση ειναι το akrutosync

αν εχετε την περιοχη Ελλαδα δεν βγαζει το upgrade advisor

ουτε με το λινκ που εδωσε ο φιλος πιο πανω ..τουλαχιστον σε εμενα ...lumia 640

οταν εβαλα περιοχη ΗΠΑ το εβγαλε αμεσως στο store...

και την αναβαθμιση για τα 10.... απο το τηλεφωνο μου ελεγε οτι ειναι ενημερωμενο

γυρνα το region se usa

Ε, δεν το πιστεύω πως για αυτό βαρούσα το κεφάλι μου στον τοίχο από εχθές τα μεσάνυχτα...

Το άλλαξα δυο φορές και αναδύθηκε το πρόγραμμα.

Μερσί μποκού.

• Like 1

Για καποιο λογο οταν κλειδωνω το κινητο και ενεργοποιειται το glance screen μου δειχνει το εικονιδιο sms/mail, λογικα οτι εχω κατι αδιαβαστο. Το ιδιο και στην οθονη κλειδωματος. Παρολα αυτα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι αυτο γιατι τα εχω διαβασει ολα.

Επισης ολα τα sms που ειχα μου τα βγαζει διπλα, απο 2 φορες.

Κάτοχος 535, έκανα την αναβάθμιση χωρίς κάποιο πρόβλημα, η συσκευή φαίνεται να πηγαίνει το ίδιο απροβλημάτιστα με πριν, έχουν σαφώς ομορφότερη αισθητική, πολύ καλό dialer, οι εφαρμογές του φαίνονται καλύτερες (από το κομπιουτεράκι έως και το facebook), μπορεί να άργησε αλλά νομίζω ότι τελικά έκανε καλή δουλειά.

Επισκέπτης

Και εγώ μια από τα ίδια βασικά στο Nokia 635 που εχω. Κανονικά πάντως η MS έπρεπε να τα δωσει την δυνατοτητα σε όλους στους χρηστες W8.1 (όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε) να τα εκαταστήσουν, και ας μην είχε όλα τα features (για τις εκδόσεις 512 mb ram) όπως είχε πει εδώ και πολύ καιρό.

Παιδιά εγω που έχω το 525 το επόμενο του 520 που δεν ήρθε στην Ελλάδα παρα μόνο απο skroutzomagaza με 1γιγα ραμ ξέρετε αν παίζει να βγει αναβάθμιση για wp10 ή θα μείνω με τα 8.1;

Επισκέπτης

Παιδιά εγω που έχω το 525 το επόμενο του 520 που δεν ήρθε στην Ελλάδα παρα μόνο απο skroutzomagaza με 1γιγα ραμ ξέρετε αν παίζει να βγει αναβάθμιση για wp10 ή θα μείνω με τα 8.1;

Δοκίμασε το application

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...