Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια help!! δεν μπορω να κατεβασω καν την app upgrade advisor! παταω πανω στο link και δεν ειναι clickable κατεβασα ενα σωρο browsers απο το store και παλι το ιδιο δεν ειναι clickabla! υπαρχει αλλος τροπος να την περασω στο κινητο?

το ιδιο παθαινω και σε αλλες σελιδες πχ blogs που τα παταω και δεν ανοιγουν σαν να ειναι unclickable

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άφησαν το 1020 απ εξω 

ΕΛΕΟΣ!

Μηπως ειναι πολιτικη για να αναγκαστει καποιος που θελει φωτογραφικό κινητό να παει στο 950 και να αλλάξει το 1020?

2ο κυμα ποτε θα υπαρξει?

Δεν νομιζω.

εγώ τρέχω την 164 τουλάχιστον μια εβδομάδα στο 1020 μου.

Ρε παιδιά τελικά για να φύγει το bug  με τα εικονίδια που είπα πιο πριν έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις πως να σετάρω να μην δείχνει συνέχεια την ώρα όταν έχεις απενεργοποιημένη την οθόνη. Πριν αυτό ήταν στα πρόσθετα από το μενού τον ρυθμίσεων ενώ τώρα δεν είναι. Τα νέυρα μου!!

EDIT: Ορθογραφικό έλεγχο από που τον ενεργοποιώ;

Για την οθόνη Settings-Extras-Glance screen

Εχω lumia 640 LTE με windows insider στην .107. Για να βαλω την επισημη σε .164 πρεπει να κανω reset ή μπορει να γινει σαν upgrade? 

Επισης το Upgrade Advisor δε μπορω να το κατεβασω και λεει "Upgrade advisor is currently not available" . Τι παιζει με αυτο?

με το windows insider και το ''slow version''εκανα εγκατασταση πριν μερικες μερες τα 10ρια. σημερα μου λεει οτι υπαρχουν ενημερωσεις και τωρα τις κανω εγκατασταση.  αυτο που δεν ξερω και θελω να μαθω ειναι αν αυτη η νεοτερη εκδοση ειναι η επισημη 'η αν ειναι παλι preview εκδοση μεσω του windows insider.

καλά στο twitter δεν μπορεις πια να εχεις λευκο backround χωρις να χρειαστεί να αλλάξεις αυτό του τηλεφωνου;

Για κάποιο λόγο οχι. Βέβαια πλέον το ,app ειναι ολοκληρωμένο, οποτε σε κανένα update θα έχει λυθεί και αυτο

Κάτοχος 640XL εδώ. Η αναβάθμιση σε win10 ήταν πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι κρασάρουν οι επαφές (εφαρμογή people) μόλις πάω να προσθέσω κάποιον. Καμιά λύση χωρίς να κάνω factory reset? Επίσης δεν έχει περαστεί καμία από τις επαφές μου. Ευχαριστώ.

Ρε παιδιά την εφαρμογή Upgrade Advisor από το store την κατεβάσατε??   Δεν μπορω να τη βρω.

Πάτα το λινκ από το άρθρο στο ινσόμνια. Και εμένα δεν μου το έβρισκε στο store.

Ρε παιδιά την εφαρμογή Upgrade Advisor από το store την κατεβάσατε??   Δεν μπορω να τη βρω.

υπάρχει στις πιο πίσω σελίδες ενα λινκ για την εφαρμογή που σε πάει σε μια σελίδα και διπλα εχει ενα QR code.

Σκάναρέ το απ το τηλέφωνο και θα σε πάει να την εγκαταστήσεις.

Για την οθόνη Settings-Extras-Glance screen

Δεν υπάρχει εκεί δυστυχώς. Έβαλα και την εφαρμογή sysApp pusher αλλά ούτε από εκεί με αφήνει να την κατεβάσω.

ρε παιδια help!! δεν μπορω να κατεβασω καν την app upgrade advisor! παταω πανω στο link και δεν ειναι clickable κατεβασα ενα σωρο browsers απο το store και παλι το ιδιο δεν ειναι clickabla! υπαρχει αλλος τροπος να την περασω στο κινητο?

το ιδιο παθαινω και σε αλλες σελιδες πχ blogs που τα παταω και δεν ανοιγουν σαν να ειναι unclickable

γυρνα το region se usa...θα το βρει αμεσως

Κάτοχος 640XL εδώ. Η αναβάθμιση σε win10 ήταν πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι κρασάρουν οι επαφές (εφαρμογή people) μόλις πάω να προσθέσω κάποιον. Καμιά λύση χωρίς να κάνω factory reset? Επίσης δεν έχει περαστεί καμία από τις επαφές μου. Ευχαριστώ.

Πάτα το λινκ από το άρθρο στο ινσόμνια. Και εμένα δεν μου το έβρισκε στο store.

γυρνα το region se usa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...