AEGON Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ρε παιδια help!! δεν μπορω να κατεβασω καν την app upgrade advisor! παταω πανω στο link και δεν ειναι clickable κατεβασα ενα σωρο browsers απο το store και παλι το ιδιο δεν ειναι clickabla! υπαρχει αλλος τροπος να την περασω στο κινητο? το ιδιο παθαινω και σε αλλες σελιδες πχ blogs που τα παταω και δεν ανοιγουν σαν να ειναι unclickable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 καλά στο twitter δεν μπορεις πια να εχεις λευκο backround χωρις να χρειαστεί να αλλάξεις αυτό του τηλεφωνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeus8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Άφησαν το 1020 απ εξω ΕΛΕΟΣ! Μηπως ειναι πολιτικη για να αναγκαστει καποιος που θελει φωτογραφικό κινητό να παει στο 950 και να αλλάξει το 1020? 2ο κυμα ποτε θα υπαρξει? Δεν νομιζω. εγώ τρέχω την 164 τουλάχιστον μια εβδομάδα στο 1020 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εμένα κατέβασε την 107 και τωρα του εκανα ελεγχο ξανα και θα πάει στην 164 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rainboy1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά τελικά για να φύγει το bug με τα εικονίδια που είπα πιο πριν έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις πως να σετάρω να μην δείχνει συνέχεια την ώρα όταν έχεις απενεργοποιημένη την οθόνη. Πριν αυτό ήταν στα πρόσθετα από το μενού τον ρυθμίσεων ενώ τώρα δεν είναι. Τα νέυρα μου!! EDIT: Ορθογραφικό έλεγχο από που τον ενεργοποιώ; Για την οθόνη Settings-Extras-Glance screen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
load Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εχω lumia 640 LTE με windows insider στην .107. Για να βαλω την επισημη σε .164 πρεπει να κανω reset ή μπορει να γινει σαν upgrade? Επισης το Upgrade Advisor δε μπορω να το κατεβασω και λεει "Upgrade advisor is currently not available" . Τι παιζει με αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 με το windows insider και το ''slow version''εκανα εγκατασταση πριν μερικες μερες τα 10ρια. σημερα μου λεει οτι υπαρχουν ενημερωσεις και τωρα τις κανω εγκατασταση. αυτο που δεν ξερω και θελω να μαθω ειναι αν αυτη η νεοτερη εκδοση ειναι η επισημη 'η αν ειναι παλι preview εκδοση μεσω του windows insider. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antony97 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 καλά στο twitter δεν μπορεις πια να εχεις λευκο backround χωρις να χρειαστεί να αλλάξεις αυτό του τηλεφωνου;Για κάποιο λόγο οχι. Βέβαια πλέον το ,app ειναι ολοκληρωμένο, οποτε σε κανένα update θα έχει λυθεί και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windows phone fan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μόλις τωρα τα κατέβασα. Κάνει πρώτα αναβάθμιση στο build 10586.107 και μετά ξανακάνεις αναβάθμιση για το build 10586.164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yellowter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά την εφαρμογή Upgrade Advisor από το store την κατεβάσατε?? Δεν μπορω να τη βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κάτοχος 640XL εδώ. Η αναβάθμιση σε win10 ήταν πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι κρασάρουν οι επαφές (εφαρμογή people) μόλις πάω να προσθέσω κάποιον. Καμιά λύση χωρίς να κάνω factory reset? Επίσης δεν έχει περαστεί καμία από τις επαφές μου. Ευχαριστώ. Ρε παιδιά την εφαρμογή Upgrade Advisor από το store την κατεβάσατε?? Δεν μπορω να τη βρω. Πάτα το λινκ από το άρθρο στο ινσόμνια. Και εμένα δεν μου το έβρισκε στο store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά την εφαρμογή Upgrade Advisor από το store την κατεβάσατε?? Δεν μπορω να τη βρω. υπάρχει στις πιο πίσω σελίδες ενα λινκ για την εφαρμογή που σε πάει σε μια σελίδα και διπλα εχει ενα QR code. Σκάναρέ το απ το τηλέφωνο και θα σε πάει να την εγκαταστήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για την οθόνη Settings-Extras-Glance screen Δεν υπάρχει εκεί δυστυχώς. Έβαλα και την εφαρμογή sysApp pusher αλλά ούτε από εκεί με αφήνει να την κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gyno Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ρε παιδια help!! δεν μπορω να κατεβασω καν την app upgrade advisor! παταω πανω στο link και δεν ειναι clickable κατεβασα ενα σωρο browsers απο το store και παλι το ιδιο δεν ειναι clickabla! υπαρχει αλλος τροπος να την περασω στο κινητο? το ιδιο παθαινω και σε αλλες σελιδες πχ blogs που τα παταω και δεν ανοιγουν σαν να ειναι unclickable γυρνα το region se usa...θα το βρει αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gyno Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κάτοχος 640XL εδώ. Η αναβάθμιση σε win10 ήταν πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Το θέμα είναι ότι κρασάρουν οι επαφές (εφαρμογή people) μόλις πάω να προσθέσω κάποιον. Καμιά λύση χωρίς να κάνω factory reset? Επίσης δεν έχει περαστεί καμία από τις επαφές μου. Ευχαριστώ. Πάτα το λινκ από το άρθρο στο ινσόμνια. Και εμένα δεν μου το έβρισκε στο store. γυρνα το region se usa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα