Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση του προγράμματος αναβάθμισης Windows Phone 8.1 συσκευών στα Windows 10 Mobile

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ μου έβγαζε οτι το τηλέφωνο είναι ήδη ενημερωμένο (8.1) και κατέβασα το Upgrade Advisor και έκανα το έλεγχο, ξανάτρεξα τον έλεγχο στην ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ ξεκίνησε το Download

Lumia 930 εδω

αυτό ακριβώς και με 640, το download γίνεται με α ργούς ρυθμούς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

το ωραίο είναι ότι τα 520 και 630 είναι κοντά στο 30% της αγοράς , και τα άφησαν απέξω .Άλλη μια "συνεπής" συμπεριφορά της MS, όπως και στην περίπτωση των whs 2011 , W7 se W8 κλπ.

Όχι ότι χάθηκε ο κόσμος ,αλλά καλύτερα μην υπόσχεσαι κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορεί να το τηρήσεις .

Όσο για την τύχη των παλιών ναυαρχίδων  , που έγιναν μαούνες σήμερα , και που κάποτε είχαν πάνω από 500 ευρώ (όσο μια σύνταξη σήμερα ) , αποδεικνύεται ότι στη συγκεκριμένη αγορά δεν αξίζει να ρίχνεις πολλά λεφτά , καθότι πεταμένα . Αυτό ισχύει για όλα τα OS , όχι μόνο για την Ms .

Καλά τα λες!

Εμένα γιατι το upgrade advisor μου λέει:

Good news! Your phone is eligible for upgrade to Windows 10. We are working with your mobile operator and phone manufacturer to make the upgrade available for your phone.

Από settings-> phone update μου λέει ότι είμαι up to date.

535 dual sim με Poland Country Variant carrier

Καμια ιδέα κανείς?

Εμένα γιατι το upgrade advisor μου λέει:

Good news! Your phone is eligible for upgrade to Windows 10. We are working with your mobile operator and phone manufacturer to make the upgrade available for your phone.

Από settings-> phone update μου λέει ότι είμαι up to date.

535 dual sim με Poland Country Variant carrier

Καμια ιδέα κανείς?

Προφανως για αυτο: Poland Country Variant carrier

• Like 1

Μια βοήθεια , έχω την εφαρμογή alpha safe access. Αν βάλω τα 10 θα αλλάξει το credential Id της συσκευής? Γιατί όταν τα είχα βάλει από insider είχε αλλάξει και επρεπε να ξανακάνω όλη τη διαδικασία από την αρχή στην τράπεζα...

εχω ακριβως το ιδιο θεμα ,σκεφτομαι να παρω εναν κωδικο απο την εφαρμογη ,να προχωρησω στο update σε 10 ,hard reset να καθαρισει ,εγκατασταση νεου Alpha Safe και μετα αυτο

https://secure.alpha.gr/ebanking/#/services/otp/replace/asa

αν το τολμησες πες μου τι εκανες

• Like 1

Προφανως για αυτο: Poland Country Variant carrier

Πάντως εμένα αντί για προφανές μου φαίνεται λίγο κουλό το upgrade να εξαρτάτει από τον carrier. Δεν αμφισβητώ ότι ισχύει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εσένα το 535 είναι Dual Sim? (μήπως παίζει και αυτό ρόλο)

Πάντως εμένα αντί για προφανές μου φαίνεται λίγο κουλό το upgrade να εξαρτάτει από τον carrier. Δεν αμφισβητώ ότι ισχύει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Εσένα το 535 είναι Dual Sim? (μήπως παίζει και αυτό ρόλο)

ειναι dual sim

lumia 940. Ακολούθησα τη διαδικασία. Όλα καλά. Παίρνει ώρα η αναβάθμιση όμως. Για την ακρίβεια είναι 2 αναβαθμίσεις όπως είπαν και οι προηγούμενοι.

To ίδιο γίνεται και σε μένα που είναι CV GBIE(Αγγλία από ότι είδα) αγορασμένο στην Δανία.

Δεν πήρα την αναβάθμιση ακόμη και με λέει να περιμένω τον "πάροχο" να την βγάλει. 

Άλλοι συνάδελφοι, με ξεκλειδωμένα από άλλου, την πήραν χθες.

Υπομονή.

Ρε παιδιά τελικά για να φύγει το bug  με τα εικονίδια που είπα πιο πριν έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις πως να σετάρω να μην δείχνει συνέχεια την ώρα όταν έχεις απενεργοποιημένη την οθόνη. Πριν αυτό ήταν στα πρόσθετα από το μενού τον ρυθμίσεων ενώ τώρα δεν είναι. Τα νέυρα μου!!

EDIT: Ορθογραφικό έλεγχο από που τον ενεργοποιώ;

Επισκέπτης

Ρε παιδιά τελικά για να φύγει το bug  με τα εικονίδια που είπα πιο πριν έκανα reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τώρα δεν μπορώ να βρω στις ρυθμίσεις πως να σετάρω να μην δείχνει συνέχεια την ώρα όταν έχεις απενεργοποιημένη την οθόνη. Πριν αυτό ήταν στα πρόσθετα από το μενού τον ρυθμίσεων ενώ τώρα δεν είναι. Τα νέυρα μου!!

Το reset σου έσβησε την εφαρμογή Glance screen από τα settings. Ή θα την κατεβάσει ξανά μόνο του με τις ενημερώσεις ή πρέπει να βρεις λινκ από το store να την ξαναβάλεις χειροκίνητα. Δεν έχω κινητό με glance screen οπότε δεν χρειάστηκε να ψάξω ποτέ το λινκ για να σου πω σίγουρα ποια είναι η εφαρμογή.

Στο ημερολογιο του outlook δεν δειχνει καμια πληροφορια μονο το εικονιδιο σε σας τι συμβαίνει

Το messenger καποιες στιγμες κανει πολυ να ανοιξει ακομα κι αν μολις το εκλεισες η εφαρμογη πρεπει να φτιαχτει αμεσα

καλο το νεο maps

γενικα ευχαριστη η αισθητικη αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...